שלום לכולכם......

night lili

New member
שלום לכולכם......

שלום שמי לילי. כבר כמה ימים שאני תוהה מה זה אומר גרושים צעירים. צעירים בגיל? שהתגרשו לאחרונה? ובכל זאת החלטתי לכתוב. אני בת 37 אמא לשניים ולפני שבועיים אני ובעלי נפרדנו.הפרידה היתה הדדית, הסכמנו על הורות משותפת כך שהוא גר מרחק הליכה מהילדים. ימים לא קלים עוברים עלינו. גם אם אנחנו נפרדנו ונשארנו חברים לילדים ולנו קשה. אנחנו ביחד 11 שנים. השבוע הראשון היה מטורף. הסתובבתי כאילו אני באבל.אולי דווקא בגלל שהגענו להבנה משותפת זה קשה. זה לא שקרה משהו טראומתי שהשפיע על ההחלטה שלנו אלא הבנה שזה נגמר. ועכשיו שבועיים אחרי הלילות הכי קשים.הבדידות משתקת. לפעמים אני חושבת לעצמי שהרי בתקופה האחרונה גם אם הוא היה בבית לא ממש תקשרנו, אז זה לא ממש שונה. אבל זה מאוד שונה. יש משהו בידיעה שהוא איננו,משהו בחלום על המשפחה ולהזדקן יחד שהתנפץ. למרות הקשיים אני שמחה על ההחלטה שלנו. מצד אחד אני מרגישה את ניצני ההתרגשות מבצבצים ומצד שני אחרי כל כך הרבה שנים יחד כל כך קשה להיפרד. אשמח לשמוע מכם לילי

ye44

New member
מה נהיה היום ? הגרושות באות בצרורות ../images/Emo8.gif

פרידות הם דבר קשה בטח כשיש ילדים ובטח כשכל החלומות מתנפצים אבל צריכים לקחת דברים בפרופורציה ! זה לא סוף העולם . טוב מאד שאת מרגישה את ניצני ההתרגשות בטח לקראת הלא נודע מה יהיה ? מתי יופיע האביר החדש וכו' . כדי למנוע מועקות נא לקחת את החיים בפרופורציה, גם אם האביר הנכסף לא מופיע, תהני מהלבד תגדילי את מעגל החברים,תעשי דברים שחלמת עליהם ולא יצא לך לעשות .תכיני את עצמך נפשית שהלילות יכולים להיות לבד שנים ללא בן זוג קבוע זאת המציאות הכל עניין של גורל אז בלי רחמים עצמיים וטלנובלות בהצלחה

night lili

New member
../images/Emo8.gifלא,אבל הפרודות מאוד חמודות

ולא ממש היסטריות. כשאתה אומר "לקחת את הדברים בפרופורציות" את מתכוון לגדל שני ילדים,לעבוד במשרה מלאה,ללמוד בערבים,ללכת לחדר כושר,להתנדב בגן ביום שישי,לפגוש חברים,לרצות את אמא שלי ועוד 30 דברים ששכחתי? אז כן, אני לוקחת את הדברים בפרופורציות. רחמים עצמיים? לא יותר משעה. וטלנובלות אני ממש אבל ממש לא אוהבת. ןכן, מסכימה שהגיע הזמן שוב לצמוח מהלבד ולעשות דברים שלא יצא לי לעשות. אני לא מחכה לשום אביר.שהוא יבוא לחפש אותי. (ושילך אחרי שעה
) תודה על העצות ועל הכוונות. לילי

NoaModiin

New member
ראשית - שיהיה בהצלחה ../images/Emo140.gif

קשה ומוזר להתחיל מהתחלה אחרי 11 שנה. ועם זאת, עדיף לעשות זאת מאשר להישאר במקום שבו אינך מרגישה מאושרת. חיים רק פעם אחת - ועדיף לעשות את זה כמו שצריך
קחי לעצמך את הזמן שאת צריכה כדי לעכל שנגמר, ואחר כך צאי לחיים חדשים

למעלה