שלום לכולכם. קראתי קצת בפורום ונהניתי. שמחה להצטרף.
ר רוכב בלילה New member 30/11/07 #2 .../images/Emo16.gifשבת שלום וברוך הבא מנהל איפה אתה כל כך הרבה מצטרפים ואין תגובה ממך?
B ben 911 New member 1/12/07 #8 חכם בלילה..../images/Emo13.gif אתה על סוס זריז. ../images/Emo104.gif../images/Emo73.gif לי לוקח קצת זמן עד שאני מוציא את השיניים מהכוס ומנער. שלא לדבר על עוד דברים שאני מנער...
חכם בלילה..../images/Emo13.gif אתה על סוס זריז. ../images/Emo104.gif../images/Emo73.gif לי לוקח קצת זמן עד שאני מוציא את השיניים מהכוס ומנער. שלא לדבר על עוד דברים שאני מנער...
נ נסיכת הכוכב New member 30/11/07 #3 ברוכה הבאה קחי כסא מהצד והצטרפי לחבורה נחמדה שכותבת על גבי דפי הפורום הזה שיהיה לך שבת נהדרת מלאה באור ואהבה
ברוכה הבאה קחי כסא מהצד והצטרפי לחבורה נחמדה שכותבת על גבי דפי הפורום הזה שיהיה לך שבת נהדרת מלאה באור ואהבה
B ben 911 New member 1/12/07 #7 ברוכה הבאה סיון 30 היקרה. ../images/Emo140.gif איזה כייף שאת איתנו. תספרי קצת על עצמך. ואנא ממך.. אל תחסכי דבר.
ברוכה הבאה סיון 30 היקרה. ../images/Emo140.gif איזה כייף שאת איתנו. תספרי קצת על עצמך. ואנא ממך.. אל תחסכי דבר.