טיפלה באיחור...ברוך הבא!
א אמפדוקלס New member 22/11/07 #28 גוזלת לי את ההמהום לאור היום? געוואלד ! הפרה בוטה של זכויות יוצרים, ופגיעה קשה ברוח היצירה ובנפשה האימננטית.
גוזלת לי את ההמהום לאור היום? געוואלד ! הפרה בוטה של זכויות יוצרים, ופגיעה קשה ברוח היצירה ובנפשה האימננטית.
ש שבלולית U4 New member 22/11/07 #32 קבלי אימננטיות היא מושג בתאולוגיה ובפילוסופיה, המציין חשיבה וקיום לפי המהות הפנימית, הטבועה והכלולה בעולם, ועל פי חוקים ברורים וקבועים, חוקי העולם הפיזי. זאת בניגוד לאופן חשיבה חיצוני לקיום, שהינו גם גמיש ומופשט, שהוא טרנסצנדנטאלי אין על ויקיפדיה...
קבלי אימננטיות היא מושג בתאולוגיה ובפילוסופיה, המציין חשיבה וקיום לפי המהות הפנימית, הטבועה והכלולה בעולם, ועל פי חוקים ברורים וקבועים, חוקי העולם הפיזי. זאת בניגוד לאופן חשיבה חיצוני לקיום, שהינו גם גמיש ומופשט, שהוא טרנסצנדנטאלי אין על ויקיפדיה...
א אמפדוקלס New member 22/11/07 #34 כל הכבוד אבל ממך אני מצפה שתשלפי את ההגדרה מראשך בלא הזדקקות לשירותי הויקי
ש שבלולית U4 New member 22/11/07 #37 מבטיחה להשתדל פעם הבאה... וחוצמיזה אמא'שלי קוראים אותה ויקי... כך שאין לי הרבה ברירות אלא להזדקק לשירותיה מידי פעם
מבטיחה להשתדל פעם הבאה... וחוצמיזה אמא'שלי קוראים אותה ויקי... כך שאין לי הרבה ברירות אלא להזדקק לשירותיה מידי פעם
O odery New member 22/11/07 #35 זה לא הפוך יקירי? אודה שהגדרתה של שבלולה סייעה לי רבות לרדת לעומק דבריך.כנראה שאיתי כבר לא תצא/tapuzforum/images/emo163.gif
זה לא הפוך יקירי? אודה שהגדרתה של שבלולה סייעה לי רבות לרדת לעומק דבריך.כנראה שאיתי כבר לא תצא/tapuzforum/images/emo163.gif