שלום לכולכם..!

E l i a n

New member
שלום לכולכם..!

אני בת 17 עוד מעט, ואני רוצה לפתח את שרירי הידיים שלי. יש להתחשב בעובדה שאני לא כל כך עושה ספורט,ואין לי מנוי לחדר כושר יוקרתי. איך אני עושה את זה? (כל שיטה בריאה שהיא..) תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי. ו..חג שבועות שמח. ממני. אליאן דבש.

שלום אליאן

כדי שנוכל לעזור לך, את צריכה לענות לי על כמה שאלות: 1. מה מטרתך? 2. מה האמצעים שעומדים לרשותך? 3. למה רק הידיים?

E l i a n

New member
תודה, עומר. לתשובותיי../images/Emo26.gif

1.מטרתי שרירי ידיים מפותחים, כי יש את זה נגיד,למדונה,זמרת שאני אוהבת, וזה נראה ממש ממש טוב. וגם ידיד שלי רמז לי שזה יהיה יפה לי..
2.אין לי הרבה אמצעים..תגיד מה צריך, ואני אבדוק אם יש לי את האופציה.. 3. למה רק הידיים..אמ..יודע מה, גם השאר-
,אבל לגבי הידיים זה החי חשוב. תודה!!!! אליאן דבש.

ספורtvית

New member
אפשר גם בבית

ישנם תרגילים מצויינים לשרירי הידיים, ניתן לעשותם ע"י משקוליות ידיים או במידה ואין אפילו קופסאות שימורים. תרגיל אחד עמידה בפיסוק קל, ידיים לצדדים , אך לא לעבור את קו הצוואר. 12 פעמים כפול שלוש פעמים. תרגיל שני עמידה בפיסוק קל, ידיים כלפי מעלה כאילו את מרימה משקולות. ישנם עוד תרגילים , אך כדאי שתחפשי אתרים, אשר מראים בדיוק איך, כי ישנם כללים ברורים בספורט, על מנת לא להרוס משהו אחר. בהצלחה

E l i a n

New member
תודה רבה..!

את יכולה בבקשה לפרט קצת יותר..? לא הבנתי מה אני עושה בדיוק בתרגיל הראשון.. ו..באיזה אתרים אני אוכל למצוא תרגילים כאלו? תודה רבה. חג שמח..!
אליאן דבש.

כנסי לקישורי הפורום, שם תמצאי

מס´ אתרים שמציעים תרגילים + הדגמות. התרגיל הראשון שהוצע לך עובד יותר על שרירי הכתף. עמידה בפיסוק קל. הנפה של הידיים לצדיים עד לכיוון המצח. חשוב להקפיד על יציבה טובה, החזקת הבטן מכווצת פנימה ושמירה על גב יציב. בכלל, את מאוד צעירה וכנראה לא מיומנת בתרגילי כושר ולכן לפני שאת מסתמכת על הצעות באינטרנט, כדי שתשאלי מישהו מבין, אחד שיוכל להדגים לך את התרגיל פנם אל פנים. למה שלא תבקשי מהמורה לספורט בבית ספר (או שהתפקיד הזה כבר פשט את הרגל?)

E l i a n

New member
תודה עינת..!

אני אתייעץ עם המורה שלי לספורט. זה רעיון טוב.
חחחח.. התפקיד עוד לא פשט את הרגל..למרות שיש פעמים שאני מוצאת את עצמי מאחלת את זה למורה שלי..
סופ"ש נעים ושקט. אליאן דבש.

למעלה