שלום לכולכם,

c l a s h

New member
שלום לכולכם,

אני אתחיל בזה שאני לא בקטע של BDSM, אבל יש לי איזה בעיה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן ואני חושדת שאולי גם פה יש א/נשים שמתמודדים או התמודדו בעבר עם משהו דומה. מי יודע, אולי אני אוכל לשמוע מכם כמה פתרונות יצירתיים... אז ככה, אני מניחה, ותקנו אותי אם אני טועה, שאצל רובכם הקטע של שליטה וכניעות תחום למסגרת הסקס או הפנטזיות אבל בכל אופן לא גולש לשאר תחומי החיים. אני נוטה להאמין שרוב הא/נשים לא באמת רוצים להיות עבדים או שפחות מחוץ למסגרת הסקס, כלומר בעבודה, במשפחה, עם חברים... אז השאלה שלי היא איך מפרידים, כלומר, איך מתמודדים עם העובדה שהפנטזיות המיניות בנויות מאקטים שבקונטקס אחר (נגיד כתבה על אונס אכזרי בתוך המשפחה) היו יכולים לזעזע אותכם ולעורר בכם רתיעה וכעס? איך מצליחים להתנגד לסקסיזים וגזענות במהלך היום אבל לפנטז על זה בלילה? איך מתמודדים עם הפער הזה, בין התודעה הפוליטית לבין מה שעושה חם בין הרגליים? אני ממש מקווה שמישהו/י פה הצליח/ה להבין למה אני מתכוונת ואולי גם יש לו/ה כמה תובנות בנושא... תודה מראש :)

gidionline80

New member
למה

את שואלת. אם אינך מגלה בך נטיות לבדסמ אין לך צורך להפריד ולגבי הפרדות זה מאד אינדיבידואלי מוזמנת להצטרף למרות שאת לא בקטע

אני לא בטוחה

שאני הכתובת לשאול אבל כתבת כמה דברים שצרמו לי כל אדם בוחר את דרך חייו וגם כאן יש כאלה ש"יותר נכון" להם להיות שולט/ת ויש כאלה ש"יותר נכון" להם להיות נשלט/ת ועם זאת חלקנו משאירים את זה לחדר המיטות ולחלקנו זו דרך חיים אין הכללות כל אחד בוחר את מה שנכון לו לגבי התהיות שכתבת אני עוד די חדשה כאן אבל הגעתי לכאן מתוך השלמה והכרה שזה בסדר ומותר לי לרצות את זה ועדיין כששומעת על דברים כמו אלו שכתבת למעלה עוברת לי חלחלה בגוף זה לא מנוגד אני עדיין אנושית תציצי מעט תקראי את הראיון ואולי זה יעשה לך קצת סדר מבולבל אההה

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

במקרה כולם היום לא בקטע אלא רק מתעניינים וכל אחד עושה מה שמתאים לי, חלק מפרידים וחלק לא אין חוקיות או צורך בהגיון.

א פרח

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ברור שיש הפרדה, ברור שמזדעזעים כועסים ומתרעמים על דברים כאלו, כל הנעשה בין בני זוג מתוך רצון משותף והנאה הדדית הוא חיובי לבני הזוג ואין בינו לבין מעשים ניפשעים ולו דבר וחצי דבר, ההפרדה היא ברורה ומוחלטת!

P u c h a

New member
כתבתי כאן אתמול

ואני אחזור על זה- בשיגרת היומיום שלי, אני מנהלת של אנשים, מטפלת באמי, עלי להיות חזקה ולהתמודד עם החלטות חשובות ולכן, בכל מה שקשור לסקס, אני מעדיפה לוותר על שליטה ופשוט להתמסר, לזרום, לא להיות חזקה ולא להחליט כלום. כמובן שיש לי קווים אדומים ושום דבר לא נעשה בניגוד לרצוני.

c l a s h

New member
תגובה לכולם

אני רואה שאף אחד לא ממש הבין למה התכוונתי... כנראה שהסברתי את עצמי ממש רע. ננסה שוב. אז קודם כל, כשאמרתי ש"אני לא בקטע" התכוונתי לזה. אין לי בעיה להודות בדברים אחרים שאני כן בקטע שלהם... במיוחד מאחורי מסך האונינימיות של האינטרנט. אני לא מדברת פה על מעשים אלא על פנטזיות שאין לי שום רצון כלשהו לממש במציאות. למעשה, הרעיון של מימוש מעורר בי חלחלה. הבעיה שלי היא שהפנטזיות אצלי הן ההיפך המוחלט של כל התפיסה הפוליטית שלי שהיא מאוד ליברלית והומניסטית. כאילו יש התנגשות בין הצד האינטלקטואלי שלי לבין הצד המיני. וזה יוצר הרבה מאוד בעיות עם סקס... אני מתחילה לחשוב על מה שמגרה אותי ופתאום קופצות כל מיני מחשבות מתוך דברים שקראתי בעיתון או במאמרים וזה ממש הופך את הנסיון לגמור למלחמה עם עצמי. לפעמים אין לי כוח אפילו להתחיל מרוב שמעייף אותי רק לחשוב על זה... רק כדי להבהיר את עצמי, אין לי בעיה מוסרית עם עצם זה שיש לי את הפנטזיות האלה ושזה מה שגורם לי לגמור. הבעיה שלי היא בהפרדה בין שני הצדדים של האישיות שלי, המיני והאינטלקטואלי. הייתי רוצה שכשאני עושה סקס לא יכנסו לשם מחשבות אחרות, שלא קשורות, אבל אני לא ממש מצליחה... יש כאן מישהו/י שמבין/ה על מה אני מדברת?

gidionline80

New member
זה

משהו שאת צריכה לעבד עם עצמך ויתכן שלאורך זמן יש הרבה ניגודים ושבירת טאבו בבדסמ אני מניח שהפנטזיות כן קשורות איכשהו לשליטה לוקח זמן להשתחרר מעכבות או חסמים כשהלב יהיה מוכן האינטלקט ילך למטבח להכין לו קפה

c l a s h

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כן, הפנטזיות אכן קשורות לשליטה, בין השאר. גם אצלך יש ניגודים כאלה? איך אתה מתמודד איתם? איך, כדבריך, לימדת את האינטלקט להכין ללב קפה? מצטערת על ההתקפה של השאלות (ואם זה אישי מידי אז תתעלם)... אני פשוט ממש רוצה לפתור את הבעיה הזאת וכידוע אין חכם כבעל נסיון

P u c h a

New member
יש הבדל

בין אדם שלוקח חלק באקט מיני כוחני מתוך בחירה חופשית, לאדם שהאקט נכפה עליו.

c l a s h

New member
ההבדל ברור לי

אבל אם הפנטזיה שלי היא על אונס למשל... איך אני יכולה בשעות מסויימות ביממה ובהקשרים מסויימים להזדעזע, לסלוד ולהתנגד לרעיון הזה אבל בשעות אחרות ביממה ובהקשרים אחרים להשתמש באותם דימויים ובאותם תסריטים בדיוק, הפעם כדי להגיע לסיפוק? את מבינה איזה בלאגן זה עושה לי?

P u c h a

New member
דווקא הבנתי אותך

כשהכל נעשה בהסכמה מלאה של שני הצדדים, אף אחד לא נפגע.

c l a s h

New member
אבל לא דיברתי על משהו זוגי

דיברתי על עצמי. מדובר על פנטזיות, לא על מימוש. כל זה קורה בתוך ראש שלי... הפנטזיה עולה ואני מתחילה להתגרות... ואז באות אסוציאציות לדברים אחרים, דברים שבמהלך היום עושה לי רע לחשוב עליהם, וזה די הורס את המצב רוח... הבן זוג פה לא ממש צד בעניין.

מניסיון שלי-

יש הבדל עצום בין פנטזיה ודברים שמגרים אותנו לבין המציאות. לפני כמה שנים הותקפתי מינית וזו היתה חוויה מאוד קשה שלקח לי הרבה מאוד זמן להתגבר עליה. שנים אני מפנטזת על אונס כשאני מאוננת ופתאום היה לי קשה עם עצמי. שאלתי את עצמי איך אני מסוגלת לאונן ככה כשאני יודעת כמה זו סיטואציה נוראה. במהלך הזמן התבהרה לי התשובה- יש הבדל עצום בין אונס בפנטזיות ובין אונס במציאות. בפנטזיות שלי האנסים הם גברים יפים בעלי גוף מדהים שאונסים את הבחורה שיהיה לה נעים ואונסים אותה להודות שנעים לה. אם אני מחליטה לממש פנטזיות מהסוג הזה זה רק עם מי שאני מחליטה, עם הבנה הדדית למה אני רוצה שיקרה, מה מדליק אותי ואיפה הגבולות. תמיד תהיה גם אפשרות להפסיק אם לא טוב לי- תודי שזה די רחוק מאונס במציאות
עזבי את המציאות- תשחררי את עצמך מזה. אין קשר. תהני ותתחברי לרבדים עמוקים בך שלא נתת להם לצאת מסיבות אלה ואחרות. בהצלחה!

צללית2005

New member
אהלן קלאש וברוכה הבאה

כתבת : "הבעיה שלי היא שהפנטזיות אצלי הן ההיפך המוחלט של כל התפיסה הפוליטית שלי שהיא מאוד ליברלית והומניסטית. כאילו יש התנגשות בין הצד האינטלקטואלי שלי לבין הצד המיני". אחד הדברים היותר קשים מבחינה נפשית בבדסמ, היא היכולת להפנים ולקבל את עצמנו כפי שאנחנו. בעצם, אדבר רק בשם עצמי. השאלות שצצות ועולות, בעיקר בהתחלה ולאחר המימוש, הן אכן מבלבלות, לעיתים מסתכלות ולא תמיד יש עליהן תשובות מספקןת וחד-משמעיות. גם התפיסה שלי מאוד ליברלית ודוגלת בשווין זכויות מלא בין המינים, ללא הבדל דת, צבע ובלה-בלה-בלה. אבל זה כבר לא מתנגש עם הצרכים והרצונות. זו המהות שלי, זו אני. למדתי לקבל את עצמי ללא (יותר מדי) עכבות ולספק את צרכי מבלי לערב בהם פוליטיקה. אני לא יודעת מה להגיד לך בקשר למחשבות, שבכוח דוחפות את עצמן למיינד שלך, בזמן הסקס. אבל אקט מיני דורש ריכוז. אצלך מדובר במחשבות כאלה או אחרות שמפריעות, אצל אחרים האוברדרפט פתאום מוריד את החשק (תרתי משמע
), האור מפריע, הדאגה לילדים צצה ... You name it . מכל מקום, שחררי לחץ
תני לעצמך ליהנות...

c l a s h

New member
וואו תודה ../images/Emo24.gif

אבל איך עשית את זה? איך למדת לא להכניס פוליטיקה לסקס? הרי הרבה פעמים התסריטים הם כל כך דומים... אמנם אוברדרפט זה אכן בעיה קשה מאוד (ודיכאון, כידוע, הולך יד ביד עם ירידה בחשק) אבל בכל זאת אין שום דבר מיני במיוחד בבנקים... ובאונס, שליטה ואלימות, לעומת זאת, יש הרבה מין אז אם אלו הפנטזיות שלך איך את מפרידה? אולי צריך לשנות גישה. יש לי תחושה הולכת ומתחזקת לאחרונה שהפילוסופיה המערבית לא יכולה לספק לי פתרונות לבעיה הזאת. אולי להיפך, היא זאת שיצרה את הקונפליקט מלכתחילה.

צללית2005

New member
בכיף... :)

לא יודעת איך אני מפרידה, וזה בטח לא עניין של החלטה רציונאלית. כלומר, זה לא שאני פתאום עושה איזשהו סוויץ' במוח, שוכחת מהכל ועוסקת רק בבדסמ. אני רק יודעת שאני לגמרי נסחפת. הכל נשכח ומתגמד כשאני איתו. אולי עוד לא מצאת את האחד שיידע להעיף אותך הרחק מכל המחשבות המטרידות. אגב, כשאני לבד עם עצמי, זה לעיתים קשה ולפעמים פשוט בלתי אפשרי. גם אני לא מחוסנת לחלוטין מכל המחשבות על "הצרות"...

c l a s h

New member
המממ...

אני לא סגורה על העניין הזה, אבל נראה לי שבן זוג לא יכול לפתור בעיה שהיא פנימית שלי... משהו שקורה אצלי בתוך הראש. נראה לי שזה משהו שאני צריכה ללמוד להתמודד איתו ורק אח"כ מגיע הבן זוג. מצד שני, את צודקת, יש מקרים שבהם שינוי בדינמיקה בין בני הזוג יכול להביא לשינוי מאוד חיובי בכל העסק...לא נדבר על זה שהרבה פעמים על ידי שיתוף פתאום מגיעים להארות... לא יודעת מה הפתרון. אולי צריך פשוט לנסות הרבה דברים וקומבינציות בינהם עד שמשהו מצליח ואז פשוט לדבוק בזה, בלי הרבה התפלספות.

למעלה