שלום לכולכם...

nonameatall

New member
שלום לכולכם...

מצטערת קודם כל על פתיחת קישור חדש, לא מצאתי את הישן... לפני כמה ימים ביקשתי עזרה לדעת מה עושים עם כלבה שיש לה דימום מהאף. בסופו של דבר, הלכתי לוטרינרית, למרות לכבר נעלם הדימום, והיא בכל זאת אמרה לתת טיפול נגד קדחת הקרציות. הכלבה שלי יש לציין כבר לא מדממת (כבר לפני תחילת הטיפול) יומיים, לא נראית אפטית (מה שמאפיין בנוסף את קדחת הקרציות), משתוללת ורוצה לאכול כל הזמן...(כרגיל
). גם שותה הרבה מים. אנחנו נותנים לא את הטיפול הדרוש, אבל אני עדיין לא בלב שלם... אנחנו מלהיטים אותה באנטיביוטיקה, והטיפול הוא מאד אינטנסיבי, ולא בטוח שזו אכן קדחת הקרציות (לא נעשתה בדיקת דם) הוטרינרית בטוחה שזו הסיבה.... לכדורים עצמם יש תופעות לוואי שמלחיצות אותי מאד... כמו כיבים בקיבה ודברים נוספים.... בקיצור, רציתי להודות לכם על העזרה... וגם מיקה מודה לכם....

אני מניחה שהיא מטופלת בדוקסילין

גם רוני קיבלה את הטיפול כשהגיעה אליי, למרות שלא עשינו משטח דם. המשטח יכול להיות מטעה לפעמים, לכן לא תמיד עושים אותו. למרות כל החסרונות של הטיפול, קדחת קרציות שלא מטופלת עלולה להידרדר לשלב הכרוני, הכרתי אישית כלבה מקסימה ובעליה שהוא מקסים עוד יותר, אשר סעד אותה משך 8 החודשים האחרונים שלה מאז שגילו שהיא בשלב הכרוני, אחרי עליות וירידות - הכלבה מתה. וסופו של כל כלב שנכנס לשלב הכרוני הוא מוות בעקבות כך, בשלב זה או אחר. הכלבה הנ"ל הייתה כל כך הרבה פעמים על סף הדלת לעולם הבא, שזה מדהים שהיא סחבה 8 חודשים. הדוקסילין פועל כמעט מיידית, לכן משטח דם עכשיו כבר לא יעזור. אני ממליצה כן לדבוק בטיפול.

nonameatall

New member
אני בוודאי שלא אפסיק את הטיפול...

מקווה שיהיה בסדר... תודה

למעלה