nonameatall
New member
שלום לכולכם...
מצטערת קודם כל על פתיחת קישור חדש, לא מצאתי את הישן... לפני כמה ימים ביקשתי עזרה לדעת מה עושים עם כלבה שיש לה דימום מהאף. בסופו של דבר, הלכתי לוטרינרית, למרות לכבר נעלם הדימום, והיא בכל זאת אמרה לתת טיפול נגד קדחת הקרציות. הכלבה שלי יש לציין כבר לא מדממת (כבר לפני תחילת הטיפול) יומיים, לא נראית אפטית (מה שמאפיין בנוסף את קדחת הקרציות), משתוללת ורוצה לאכול כל הזמן...(כרגיל
). גם שותה הרבה מים. אנחנו נותנים לא את הטיפול הדרוש, אבל אני עדיין לא בלב שלם... אנחנו מלהיטים אותה באנטיביוטיקה, והטיפול הוא מאד אינטנסיבי, ולא בטוח שזו אכן קדחת הקרציות (לא נעשתה בדיקת דם) הוטרינרית בטוחה שזו הסיבה.... לכדורים עצמם יש תופעות לוואי שמלחיצות אותי מאד... כמו כיבים בקיבה ודברים נוספים.... בקיצור, רציתי להודות לכם על העזרה... וגם מיקה מודה לכם....
מצטערת קודם כל על פתיחת קישור חדש, לא מצאתי את הישן... לפני כמה ימים ביקשתי עזרה לדעת מה עושים עם כלבה שיש לה דימום מהאף. בסופו של דבר, הלכתי לוטרינרית, למרות לכבר נעלם הדימום, והיא בכל זאת אמרה לתת טיפול נגד קדחת הקרציות. הכלבה שלי יש לציין כבר לא מדממת (כבר לפני תחילת הטיפול) יומיים, לא נראית אפטית (מה שמאפיין בנוסף את קדחת הקרציות), משתוללת ורוצה לאכול כל הזמן...(כרגיל