שלום לכולכם the new guy is here

Fable Of Dreams

New member
שלום לך...

קעקוע מהמם
אני טלי,17 מחולון! תהנה פה

Or Vana

New member
../images/Emo99.gif איזה קעקוע יפה.. ../images/Emo99.gif

גם אני רוצה :( ואני עוד יעשה..ואני לא אסתפק באחד :p ברוכה הבאה..קעקוע מהמם!! אני אור בת 16.. ובהחלט HIM הלהקה הכי טובה בעולם :) תהנה..

Blade Of Fire

New member
איפה הקעקוע?

כאילו באיזה חלק של הגוף? פשוט אהמ.. אני מתכנן לעשות בקרוב (נקווה שממש בקרוב) קעקוע ועוד מעט אני נכנס לצבא אחרי עתודה... רוצה לדעת איך מסתדרים עם זה....

Shitgoose19

New member
בקשר לקעקוע

הקעקוע ממוקם בכתף שמאל אצלי אני עוד מעט שנה בצבא ועשיתי את הקעקוע בזמן הצבא בערך משהו כמו לפני חודשיים. אין שום בעיה להסתדר עם קעקוע בזמן הצבא. מי שבא לו לדבר באייסי זה המספר : 207123887 ותודה לכולכם על התגובות

Blade Of Fire

New member
לא רע.. לא רע בכלל

אגב.. עני עידן... 19 וחצי.. פ"ת... הולך להיות במודיעין בקרוב...

Shitgoose19

New member
לא רע.. לא רע בכלל

שיהיה לך הרבה בהצלחה אחי והעיקר שתהנה מהשירות שלך כמה שיותר

pearly1

New member
ברוך הבא

קוראים לי שי ואני מראש העין. אז אנחנו קרובים. זה כזה מרגש, גם לך אין קניון בסביבה!111

Shitgoose19

New member
ברוך הבא

תודה תודה חח כן אין לי קניונים בסביבה זה בכלל חרא שצריך לנסוע כל הזמן ליהוד או לת"א או פ"ת לקניון מסכן אבל חיים עם זה אגב..אני כל שישי בראש העין חורש ת'שוק בשביל בגדים של סקייט:)

pearly1

New member
אני נקבה D:

ונעים להכיר אותך, ולדעת שהיית היום גם בשוק. [O:]

../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo175.gifהיייייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני קשת! אני עוד מעט בת 19! גם חיילת! [איפה אתה משרת? מצאתי משהו משותף ייאי
חחח] ומאוד אהבתי את הקעקוע שלך.. וכרגע אכולת קנאה
ו.... זהו.. כל מה שאתה צריך לדעת זה שאני החפרנית של הפורום... כולם מפחדים ממני כשהם רואים הודעה ממני. בקרוב גם אתה
לא להיעלם! שונאת את כל אלו שמצטרפים באושר ואז נעלמים בלי להודיע ובלי להראות סימני חיים כלשהם בתקופה בין הודעה "אני חדש/ה" עד לתקופת ההיעלמות הרצינית...

אופסO: ../images/Emo163.gif

פתחתי תהודעה שלך, וכמעט נפלתי לבור
רק את מצליחה להפוך הודעות "ברוך הבא" לכאלה ארוכותXD כבוד

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צודקת! תחי החפרנות השולטת של

קשת
מה זה באמת החפירה הזאת חחח? מסכן הבנאדם רק הגיע כבר נפל לבור!

למעלה