שלום לכולכם!!

theone2468

New member
שלום לכולכם!! ../images/Emo3.gif

לפני שאני כותבת את מה שאני כותבת אני רוצה בבקשה שאף אחד לא יתעצבן אליי ויגיד שאני תוקפנית כי אני לא!! אז ככה.. העובדה שיש אנשים שעובדים 60 + שעות בשבוע ומשלמים מיסים שבעצם רובם הולכים אליכם לא מפריעה לכם? זאת אומרת, יש אנשים שקורעים את התחת ועובדים ובסוף חלק מכספם עובר לאנשים שיושבים בבית ומתפללים! אין בזה משו קצת לא הוגן? חומר למחשבה.. תודה ושנה טובה ובריאה לכולם

סקרן 1

New member
חומר למחשבה על ה"חומר למחשבה"

א. את לא יודעת כמה חרדים עובדים וכמה רק לומדים (מה שנקרא אברכים). ב. לא לקחת בחשבון שנשות האברכים עובדות. ג. האברכים מכניסים ה-מ-ו-ן כסף למדינה וביחוד מטבע זר (חשוב מאוד למדינה עקב מחסור בתיירים) משוואה פשוטה : יהודים בחו"ל תורמים לאחזקת האברכים בארץ האברכים מוציאים את הכסף כולו בקניות בארץ. ד. יש הבדל תהומי בין סולם הערכים החרדי לחילוני וכל עוד את לא למדת את ההשקפה החרדית לעומקה מוטב שתינצרי פיך ומקלדתך.

שמעון הצדיק אומר....

על שלושה דברים העולם עומד:
"על התורה"- אם יהיה רגע אחד בלי לימוד תורה העולם יחרב.
"על העבודה"- עבודת הקורבנות שהיתה בזמן בית המקדש.
"ועל גמילות חסדים"- ואין צורך לפרש אתזה.מובן מעליו. (פרקי אבות,פרק א',ב') ואני אומרת לך את זה בכנות, אבא שלי הוא לא אברך והוא עובד משמונה בבוקר עד אמצע הלילה, אבל הוא גם לומד. יש לו משהו נגד אלה שרק לומדים, הוא אומר שהאישה לא צריכה לקרוע את עצמה בין פרנסת הבית לגידול הילדים, ובעל ישב וילמד. ויש בזה משהו. אבל אפשר גם לעסוק בחינוך שה ללמד, וגם על זה מרויחים לא רע.

רפוש rafi

New member
קצת נתונים...

במשק ישנם כ- 300 אלף דורשי עבודה(מובטלים) שמחפשים עבודה ואין עבודה! את רוצה עוד עשרים אלף דורשי עבודה? לגבי זה שהחרדים לא עובדים, זו טעות ביסודה,רוב החרדים עובדים,ורק עשרים אלף יושבים ולומדים וזה דבר שגם בן גוריון המאפיני"ק הבין,שהמדינה לא יכולה להסתדר בלי לומדי תורה, ואני רוצה להגיד לך שתפסיקי להיות ניזונת מהסיפורים של טומי וחבריו, כי הכל אצלם על בסיס של שנאה עיוורת, ותאוות הכסא.

למעלה