שלום לכולכם

drnaji

New member
שלום לכולכם ../images/Emo24.gif

אני DR.NAJI ואני חולה על אנסטסיה
(תסתכלו למטה על החתימה
) אני גולש בפורמים זה שנה וזו פעם ראשונה שיודע שלאנסטסיה שלי יש פורם,אז: מבורכים על הפורם. קצת על עצמי:אני בן 20,עתודאי,לומד שנה שניה מתמטיקה וסטטיסטיקה באוני חיפה,עכשיו אני עושה טורנות,וב17.10 אני אחזור ללמוד. אני חובב אירווזיונים (תמצאו אותי הרבה בפורם אירוווזיון ב
) וגם אוהב לעשות שיחות נפש ב2 בלילה
(תמצאו אותי הרבה בפורם "וידויים מהלב") אני מאד אוהב,בדיסק החדש של אנסטסיה,את I DO,וגם את HAVY ON MY HART. למנהל הפורם:תודה על העדכונים,וFREAK OF NATURE היה אחד מבין שני הכינויים שרציתי לגלוש בהם בתפוז
קיצר,אני חדש פה,למשהו יש עצות או משהו להגיד לי?

FreakOfNature

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo70.gif

ו-
נשמח אם תישאר איתנו פה
ד"א, גם אני מתכוון להיות עתודאי (עכשיו יב), אבל ללמוד מדמ"ח בת"א...

drnaji

New member
אוייי,י"ב ../images/Emo99.gif

כמה הייתי רוצה לחזור לי"ב. אחי,תהנה עד כמה שאפשר בי"ב (עוד תתגעע לימים ההם). אני שמח שאתה הולך להצטרף אילנו (העותדאים,ליתר דיוק אני בעתידים,אבל לא משנה),תלמד מה שאתה רוצה,העיקר שתהנה מהלימודים... המון המון הצלחה בי"ב,ואם תצטרך משהו במתמטיקה,פיסקה וכל השטיות האלה אתה מוזמן לשאול

FreakOfNature

New member
מתמטיקה אני לא צריך, אבל

פיזיקה אולי כן.
את הבגרות במתמטיקה (5 יח"ל) עשיתי בכיתה י'.

drnaji

New member
עתידים:

זה כמו בעתודה,אבל רק להנדסה ולמדעים מדויקים (לדוגמה,הסטוריה זה עתודה,אבל הנדסת חשמל זה גם עתידים וגם עתודה,עתידים זה יותר למצוינות, וגם לאיזורי הפריפריה). עוד משהו שאין בעתודה:הצבא משלם לנו את שכר הלימוד,ואנחנו מקבלים מחשבים ניידים אחרי סמסטר ראשון. בעתידים אומרים שאנשים שבעתודה הם אנשים שלא התקבלו לעתידים... אבל בסוף זה אותו מסלול,אחרי שנה ראשונה של לימודים אתה עושה טורנות (עכשיו אני עושה),ואחרי שנה שניה אתה עושה אבט"שים ואחרי שתסיים את התואר תצא לקורס קצינים ותשתחרר אחרי 6 שנים.... קיצר,אני ממליץ בחום להכנס לעתודה או עתידים. הבנתה אותי

FreakOfNature

New member
אז איזה מקצועות אפשר ללמוד../images/Emo35.gif

הנדסת תעשייה וניהול אפשר
מדמ"ח+כלכלה
ואיפה ניתן לקרוא על זה ביותר פירוט
ומהו סף הקבלה למסלול (זה סף קבלה אחיד לכל המסלולים או שיש סף קבלה שונה לכל מסלול)

drnaji

New member
תשובות:

כל מקצועות הנדסה אפשר ללמוד בעתידים (כולל תעשיה וניהול,וגם כלכלה). זה תלוי באיפה אתה גר,ובמצב הכלכלי... הנטיה היא לקבל כמה שיותר אנשים מצויינים שאין ביוכלתם לממן שכר לימוד. כל התשובות אתה יכול לקבל בפורם עתודה כאן בתפוז או באמצע אוקטובר אחרי שאסיים את הטורנות... סליחה אחי,אני פשוט חייב לזוז (ת'אמת לעצור טרמפים כדי להגיע הביתה מהאוני),אם יהיו לך שאלות אשמח לענות כשאתחב שוב,אחרי 5.10. יום טוב לך.

mattttan

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אתה הולך להנות פה... (אגב.. גם אני מעריץ של האירוויזיון אבל הפורום שם ממש עמוס ואני גם לא מרגיש מספיק "שולט בחומר" אז אין לי חשק להיות שם)

drnaji

New member
אני שמח שאתה חובב אירווזיונים...

אתה מומזמן לכנס לשם,לשאול על מה שאתה רוצה ולקבל תשובות.... אתה לא חייב להרגיש באי נוחות בגלל זה שאתה "לא שולט בחומר" לאט לאט תתחיל לזכור ותגיע למצב שבו תזכור את צבע התאורה של יוון 97 (אורנג'), טוב קצת הגזמתי,אבל זה המצב שלי
בכל אופן אתה מוזמן לשאול אותי על האירוויזיון.... נעים להכיר אותך mattttan

FreakOfNature

New member
ברוכה השבה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא ראינו אותך הרבה זמן פה... מה קורה איתך

המממ...../images/Emo29.gif

סתם אותו דכאון..אתה יודע האמת שאני נכנסת לפה כל יום אבל לא מגיבה

למעלה