שלום לכולכם

שלום לכולכם../images/Emo24.gif

היי כולם מה קורה? ביליתם ונהנתם אתמול? אז ככה אני דנה ואנ מאוד אוהבת לענות על שאלות ולעזור לאנשים שיש להם בעיות במיוחד בתחום המדובר "זהות מינית"- בעיות עם החבר\ה,חברים וכ´ו... בכיף אני אענה ואעזור לכל מי שיש לו בעיה... אז מחכה לשאלות שלכם. דנה.

דרור22

New member
מי את...???

אני יודע ישר וקולע, אבל תציגי את עצמך... מיקום, גיל, חוויות עבר וכאלו... מלבד היותך גולשת ותיקת שנים והיותך מעריצה של דנה... אני לא מכיר אותך... נעים מאוד, דרור...

ממממ... היי דרור

אני לא גולשת ותיקת שנים אלא אולי שנה...חח... אבל לא נורא שיהיה... אז ככה אני מהצפון הלא רחוק.. בת 17 מעריצה שרופה בדם של דנה -כפי ששמים לב מהניק..-מממ..... אתה אמור להכיר אותי?? אוהבת דנה.

חשטפית

New member
היי דנה../images/Emo39.gif

גם אני מהצפון הלא רחוק. את יכולה לפרט אולי ת´עיר?

היי חשטפית והיי דרור

הרבה זמן לא רשמתי.... ממממ...... דרור?? אתה לא הומו אח של דוד שלי?? וחשטפית- אני מחיפה. אוהבת תמיד דנה ה-

דרור22

New member
אני כן-

אבל תמיד אוהב להכיר אנשים חדשים ומעניינים - אחות של בת דודה של שכנה שלי... :)

i love u

New member
היי היי היי דרורי תנוח חומד!!!

התאריך 20.10.2010 אומר לך משהו מלבד זה ששנה אחרי התאריך הזה אתה... חחחחחח סתם כאפרה עיניים מה איתך יפה שלי הכל טוב? לא יצא לי להיכנס לפורום של יונתן אני מבטיחה להגיב על הכל מחר... ואני מבקשת לא לבגוד חמוד אל תהרוס את האמון שאני נותנת בך... דיבנו כבר על שימלה סגולה בשבילי וחליפה ורודה בשבילך - נשמע מזעזע אבל זהו יהיה אירוע גאה לא?!
שרופה על התחת שלך שיהיה לך אחלה של יום שלך תמידדדדד אבל תמידדדד, עקרת הבית הגאה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה