שלום לכולכם

שלום לכולכם ../images/Emo140.gif

אני משוטטת בפורום זה כבר כמה זמן ןאפילו שיתפתי בפנטזיה. מרגישה שאני מתחילה להתמכר, מסתובבת עם פנטזיות בראש ומתכננת כיצד אשתף אתכם בהן. אז, אולי אם בא לכם להכנס לראש שלי - אוכל לשתף אתכם במחשבות הכי כמוסות שלי....

והפנטזיה הזו מוקדשת לכם רבותי....

בוקר של תחילת נובמבר,עכשיו כבר 7:30. הסתיו מתעתע בא והולך, יום חם ויום קר. היא נוסעת באוטו שלה לעבודה, אחרי בוקר מטורף, הילדים במקומותיהם, מי בגן ומי אצל המטפלת.... סוף סוף שקט. רק לפני שנתיים היתה לפני הכל. לפני הילדים לפני המשכנתא.... מי היה מאמין שתכנס למערבולת המטורפת הזו. בעלה עובד שעות נוספות היא כמעט לא רואה אותו... סדר היום שלה נקבע: ילדים עבודה ילדים... ומה איתה? נכנסת למשרד "בוקר טוב" מאמצת חיוך עליז, כאילו לא היתה ערה חצי מהלילה... ומיד נכנסת לחדרה מדליקה את המחשב. אוטומטית הצ'ט עולה, בלי לחשוב... מכורה... 20 הודעות פרטיות מי היה מאמין שבשעות כאלו כלכך הרבה אנשים בודדים מחפשים אהבה. והיא בינהם?

המשך...

בוחרת לדבר עם אחד הגברים שפנו אליה. "רק לשוחח" בחר לעצמו כינוי מרגיע. מתאים לה. הוא מוביל את השיחה למקומות הצפויים. תוך דקות מוצאת את עצמה מרוגשת. תיאוריו איך הוא יענג אותה...איך יממש את כל מאויה. היא מתנשמת בכבדות. נמנעת מלגעת בעצמה, שלא ירגישו.... האם זו בגידה? מעולם לא נפגשה עם אף אחד ממאהביה הוירטואליים, לעיתים בודדות שוחחה בטלפון, אך דוקא השיחות לא עינגו אותה כמו הצ'יטוטים האלו. הפכה למכורה. בכל פעם שיש לה רגע פנוי נכנסת לצ'ט מענגת את עצמה. צמאה לעוד.... לפתע דלת משרדה נפתחת (היא לא נעלה את הדלת....) עידו נכנס, "בוקר טוב" לא הספיקה להוריד את המסך. נחשפה במערומיה. לפי המבט שלו היה ברור שהוא קלט, אך בחר להתעלם. היא הסמיקה והמשיכה בשיחת העבודה השגרתית כאילו כלום. עכשיו עידו יודע...

לאן זה הולך?

בסוף היום אספה במהירות את הדברים ורצה לאוטו.. לא לאחר - מחכים לה. קולטת בזוית העין את עידו ממהר אחריה - "חכי רגע" אוי לא... "רק לשוחח" הוא צועק. היא נעמדת. לא יכול להיות.... עידו מתקרב ולוחש "רק לשוחח" היא עדין מפחדת לענות, זה הוא???? "את יפה יותר מכל פנטזיה" הוא מעז. "עידו אני לא...." "אני יודע שאת לא. גם אני לא" "שנינו" היא לואטת... המשך יבוא....

אני מאחרת..

היא ממשיכה לרוץ מנסה להתחמק. "לא אפריע לך, נדבר אחר-כך". למחרת, שוב בוקר מפחדת להגיע למשרד, להסתכל בעניו של עידו. למה הכניסה את עצמה... לא העלתה על דעתה... מה הסיכוי ש... בתוך תוכה, ממש ממש בפנים מקווה... שיהיה לו את האומץ... רואה אותו יושב ליד שולחנו, כאילו מחכה לה. בדממה הוא ניגש אליה מלווה אותה למשרדה, סוגר אחריו את הדלת. "יש לי רק משהו קטן להגיד" "אל תדאגי, אני עובר תפקיד שבוע הבא.." תקוה מתחילה לבצבץ "אז אולי..." מימשת פעם את אחת הפנטזיות שלך?" היא נדה בראשה "מעולם לא" הוא ניגש אליה בדממה, נישק את צוארה. זה קורה.... ליטף אותה בכל גופה, הוא יודע מה היא אוהבת... והיא יודעת על כל המאויים הכמוסים שלו. מין סוער מיין משגע הם שניהם גוף אחד. כל כך הרבה רצונות כבושים מתפרצים לחלל כלכך הרבה תשוקה. היא לעולם לא תשכח את הבוקר הזה....

yuvly

New member
כן, בא לנו

את הפנטזיה קראנות ואהבנו - יש לנו חשק להכנס לראש שלך. אנחנו פה, מחכים לך.

bugbuster

New member
שלום סייברינה, אוופפססס, זיון

במשרד... ברכות לכינוי החדש.

bugbuster

New member
נמצא..? בחיאת 'שראל, אני כבר ישן

בתוך הפורום הזה, שלא לדבר על מחובר אליו.

israel or

New member
לא..אני פשוט עוקב אחריך אני מחפש

את הדרך לאושר! לילה טוב מורי ורבי וכולם!

שלום

שלום גם לך,גם לי יש המון פנטזיות בראש שהייתי רוצה לממש,ואפשר גם לשתף אותך,תשאירי לי פרטים בבקשה כדי שיהיה יותר קל להחליף פנטזיות......

למעלה