שלום לכולכם

sunnycalifornia

New member
שלום לכולכם../images/Emo140.gif

פורום נחמד לכם, נתקלתי בו במקרה בחיפושי ברחברי הרשת אני מצרפת כתב יד שלי לניתוחכם, אשמח מאוד לשמוע דעות, אני קצת במבוך אישי ומעוניינת לשמוע דיעה של אחרים.
אני מעונינת ללמוד את התחום אבל כרגע אני מתגוררת בחו"ל ידוע לכם אולי אם ניתן ללמוד און-ליין? |סקודושתהיה שבת נפלאה לכולם

מהזה הגודל הזה, תסרקי נורמלי.

ורואים איך שיש לי דמיון מפותח ויצירתיות ואת מגלגלת בראש המון רעיונות ויוזמות, ומפעילה אינטואיציות ומחפשת את הנישות והעיתוי להריץ את פרס לראשות העיריה. יש בה משהו מהפוליטיקאית, האם את ענבל גבריאלי? סתםםםםםםםםםםם רשמים בלבד

sunnycalifornia

New member
אז זהו שניסיתי להקטין אבל

משום מה לא הולך לי, וד"א אני גרה בחו"ל ולא ממש מעודכנת בפוליטיקה הישראלית, אע"פ ששמעתי על ה"שטות" הזו של פרס לרוץ בראש.... רעיונות לגבי הקטנת הקובץ?????

Ramie

New member
הסריקה באמת לא משהוא, אבל

אנסה בכל זאת לספר לךקצת על עצמך. אני רואה אצלך הבדל גדול מאד בין מה שמוצג כלפי חוץ ובין מה שקורה בפנים כשאת עם עצמך. לא ציינת את גילך, דבר שהיה יכול לעזור. נראה לי כי התחנכת להתחשב קודם כל בצרכי הסביבה ורק אחר כך לדאוג לצרכייך. חשוב לך מאד לקבל משוב חיובי מן הסביבה, ואת מוכנה לעשות הרבה על מנת לקבל משוב זה. עשייה זו היא גם המפתח להשתייכות החברתית שלך. במקביל לזה יש בך גם חשדנות מסויימת כלפי החברה, מה שמונע ממך פעילות ספונטנית ממשית. במקום זאת את נוטה להפעיל דיפלומטיה, מניפולטיביות ואפילו ערמה וכל זאת על מנת לשמור על התדמית שאת מעוניינת בה. חשוב לציין, שגם בימים קשים אלה, והם ללא ספק קשים מבחינתך, את ממשיכה ומצליחה לשמור על מסיכה חיצונית ללא רבב. בניגוד לחיצוניות המוקפדת, בפנים יש בלגן גדול. נראה שיש המון רגשות עזים הכלואים בקופסה החיצונית ויוצרים המון לחץ. אנני יכול לקבוע מהכתב איזה רגשות הם בדיוק. יכול להיות שזו אהבה עזה, אולי אהבה אסורה, או קינאה עזה. מה שברור, שכל הנושא נשמר בקפדנות בפנים מה שגורם ללחץ להיות אפילו גדול יותר. עד כאן הניתוח הגרפולוגי. מכאן והלאה, סתם יעוץ שלא שייך לגרפולוגיה. הדרך הטובה ביותר להקל על מצב של לחץ היא לשוחח על כך עם מישהוא. אם אין אדם מוכר שאת יכולה לדבר איתו, אפשר לפנות באנונימיות לעזרתם של אנשים לא מוכרים. בתפוז יש כמה פורומים שנותנים תמיכה בנושאים שונים. בארץ יש כמה אגודות שנותנות תמיכה טלפונית (הידועה שבהן היא ער"ן) ואני בטוח שגם בארה"ב יש כאלה. הרעיון בכל המיקרים דומה: שיתוף אדם נוסף תמיד מקל וברגע שאת מדברת על הבעיה עם מישהוא, את יוצרת לעצמך נקודת מבט חדשה על הבעיה וחלק מהלחץ משתחרר. בקשר ללימוד גרפולוגיה, יש בארה"ב כמה מכונים שנותנים קורסים בהתכתבות. לדעתי הדרך הטובה ביותר היא לקנות את "Idiot's guide for Handwriting Analysis", לקרא אותו ולראות אם את באמת רוצה להמשיך. מקווה שעזרתי

sunnycalifornia

New member
באמת פגעת בול!!!!

הרבה דברים נכונים, אני בת 42 והעניין הוא לא קשור באהבה, דווקא העניין הזה בסדר, הבעיה היא אישית פנימית שלי עם עצמי, התלבטות רצינית מאוד לגבי הסתדרות פנימית עם עצמי. כל עניין המסכות הוא נכון מאוד, גם העניין החברתי, הייתי רוצה להגמל מזה קצת ובזה אני עסוקה כרגע, קצת לשחרר לחצים. בכל מקרה המון תודה, אני אתחיל מהספר הזה שהמלצת ונראה החאה, ניתן לראות האם התחום הזה בכלל מתאים לי לעיסוק?

sunnycalifornia

New member
עוד משהו קטן....

למה הכוונה שלך במילים "בימים קשים אלה, והם ללא ספק קשים מבחינתך"... את/ה יכול/ה לפרט קצת יותר.... על מה בדיוק הקושי, אני מתעקשת כי לא כל כך ברור לי מה הקושי,, כאילו כלפי חוץ הכל ממש מושלם.... אבל בפנים אני בקרשים... רציתי לשים חייכן... אבל לא עובד כרגע, אז קבלו חיבוק

Ramie

New member
כתבתי כך

מאחר ובכתב ידך רואים הרבה מאד אנרגיה פנימית ורגשות עזים שמחפשים מקום לצאת. מן הסתם קשה לשמור על חזות חיצונית מוקפדת במצב כזה.

shamon51

New member
קליפורניה החולמת ../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

קליפורניה החולמת, (California Dreaming) יכולת חשיבה מהירה ואינטואיטיבית, מקוריות. יכולת הסקת מסקנות טובה וביקורת עצמית חזקה. ארגון טוב של החשיבה בגדול אך לא תמיד שמה לב לפרטים. דחף גדול ולעיתים מיוחד לביצוע במישור המעשי והמיני, שלא תמיד מגיע לידי ממוש. יכולה להיות תוקפנית. מתענינת בהרבה נושאים אבל לא תמיד מסיימת מוצאת את עצמך קופצת מנושא אחד לשני, לסיכום: ה"מבוך הפנימי" נובע מהסתירה שבין הדחפים הפנימיים לעשיה לבין המציאות בשטח. שמעון (תגובה מפורטת
עוזרת)

sunnycalifornia

New member
../images/Emo24.gifאכן קליפורניה חולמת

ים, שמש , החיים הטובים...... תודה על הניתוח באמת מתאר אותי בקצרה, הסתירה הזו בפנים היא מקור הסיבוך שלי, האם ניתן לראות בכתב היד אם זה גם נובע מאיזשהו חוסר ביטחון מאוד בסיסי למות היכולות הגבוהות מאוד ביצוע? האם ניתן לראות בכתב היד כיוונים טובים להתפתחות במישור המקצועי? לא מזמן קיבלתי הצעה מאוד מחמיאה ממקום עבודה בו עבדתי לפני המעבר שלנו לארה"ב (זמני), הצעה כוללת אלמנט של ניהול אנשים ואני יודעת שבמסכות החיצוניות שלי אני ממש מתאימה אבל מבפנים אני נקרעת מפחד בעיקר בגלל האלמנט החברתי
מעבר לכך בתחום שאני עוסקת בו יש מקום לידע נרחב בגרפולוגיה ואני רוצה לבדוק אפשרות של לימודים עד שאני חוזרת..... האם זה בכלל מתאים לי?
שיהיה רק שבוע טוב

shamon51

New member
הקונפליקט הפנימי

לאורך זמן היית מאוד עסוקה בעשייה ובריצה להשגים, לצורך כך השתמש במסיכה. במצב זה לא תמיד נתת זמן לטפל בצד הרגשי ועל כן "הצטברו" הרבה רגשות שלא קיבלו "טיפול" מתאים. נראה שעתה עברת למצב שהרגשות מציפים אותך ואת עסוקה בהם כאשר הריצה לעשיה פחות או יותר נעצרה. הדרך להתקדם היא להבין שבצד הריצה למטרה והרצון להצליח, את צריכה להיות תמיד מודעת לרגשות, ולצורך לטפל בהם ולא ל"החביא" אותם. כלומר להקדיש יותר זמן להביע רגשות לומר למי שאת אוהבת שזה ככה וכדומה. שמעון

למעלה