שלום לכולכם! צירפתי את כתב ידי, ואני אשמח מאוד אם תוכלו לנתח אותו. תודה רבה! :)
צ צוף3 New member 28/4/04 #1 שלום לכולכם! ../images/Emo13.gif צירפתי את כתב ידי, ואני אשמח מאוד אם תוכלו לנתח אותו. תודה רבה!
ג גימי1 New member 29/4/04 #4 זה רק אצלי? או שאצל כולם הכתב יד מטושטש ומפוקסל ? אם תוכלי לנסות ולשלוח שוב זה ייקל עלי לראות משהו...
זה רק אצלי? או שאצל כולם הכתב יד מטושטש ומפוקסל ? אם תוכלי לנסות ולשלוח שוב זה ייקל עלי לראות משהו...
צ צוף3 New member 29/4/04 #6 הי גימי אולי אני צריכה לשנות משהו לפני שאני שולחת, אבל לצערי אני לא יודעת מה ואיך, אשמח אם מישהו ינחה אותי (פעם ראשונה שהשתמשתי בסורק...) תודה ולאודי - "היא" ממש לא חושבת שכאן זה אופטומטריסט. אחלה בדיחה, נקרעתי.
הי גימי אולי אני צריכה לשנות משהו לפני שאני שולחת, אבל לצערי אני לא יודעת מה ואיך, אשמח אם מישהו ינחה אותי (פעם ראשונה שהשתמשתי בסורק...) תודה ולאודי - "היא" ממש לא חושבת שכאן זה אופטומטריסט. אחלה בדיחה, נקרעתי.
ג גימי1 New member 29/4/04 #9 לא יודע להנחות אותך אבל ככה לא ניתן לראות כלום. אני מניח גם שכשאת מנסה לראות מה שלחת ... את מבחינה שזה מטושטש מאוד. בהצלחה בפעם הבאה..
לא יודע להנחות אותך אבל ככה לא ניתן לראות כלום. אני מניח גם שכשאת מנסה לראות מה שלחת ... את מבחינה שזה מטושטש מאוד. בהצלחה בפעם הבאה..