שלום לכולכם

leprechaun3

New member
שלום לכולכם ../images/Emo13.gif

אני קוראת את הפורום כבר הרבה זמן, אבל עד כה לא יצא לי לכתוב... בכל מקרה, רציתי עזרה בעניין הבא: חברי היקר חוגג יומולדת 30 בקרוב, ואני לוקחת אותו לסופ"ש בצימר בצפון בתור הפתעה. הסופ"ש כולל גם שני לילות ולפיכך תכננתי גם על מסעדה טובה - וכאן מתחילה הבעיה. שנינו חובבי בשרים רציניים, אז חשבתי לקחת אותו ל"בלק סטיר" בראש פינה. אלא שלפי מה שקראתי כאן, מדובר במקום לא רומנטי בעליל, וגם על איכות הבשרים נדמה לי שקראתי לא מעט ביקורות לא טובות. אז האם למישהו יש רעיונות לגבי מסעדות אחרות שהן בשריות בעיקרן, באזור ראש פינה או נגיד כ-30 דקות נסיעה ממנה? הרבה תודה מראש!

Giggle Loop

New member
"בת יער"

הוזכרה כמה פעמים בפורום (תעשי חיפוש). מסעדה בשרית מעולה !

גידי42

New member
היה פה שרשור בנושא אבל...

במיוחד בשבילך: אחוזת דוברונין בראש פינה, מקום רומנטי מאד, סיגנון צרפתי אלזסי כפרי כזה כאילו, אפשר לשבת ע"י החלונות הפונים לעמק. מאד שווה. אני בטוח שחברך יעריך את זה מאד.....

פומפיה

New member
מקומות שכדאי לבקר באזור -

ראשית, אני מצטרפת להמלצה של גידי. הוא התכוון לאחוזת דוברובין, כמובן.
לגבי בת-יער - מקום נחמד מאוד שידוע בבשרים שלו (אני מכירה רק את המנות הצמחוניות שם
). שרתתי בבסיס סגור סמוך למסעדה, כך שבשבילי הוא היה אי של שפיות. אבל המסעדה היא לא רומנטית במיוחד. זו מסעדה כפרית והעיצוב והאווירה - בהתאם. אולי כדאי לבקר בה לארוחת צהריים עם רכיבה על סוסים במקום (אם מזג האוויר יאפשר זאת).
הבית בקצה הנוף - כדאי לברר לגבי בשרים. על כל פנים, מאוד נחמד שם בשישי בערב. יש שם טקס קבלת שבת אלטרנטיבי, עם שפע של נרות ושות', והאווירה בהחלט רומנטית. גם לחילונים שכמותי.
הכי רומנטי? לנסוע משם לספאטבע של חמת גדר (אל תתבלבלו עם המתחם ההמוני יותר). מדובר במקום סגור לצורכי פינוקים בלבד... - מעיינות חמים, סאונה, וטיפולים (מסאז' שבדי, תאילנדי, פילינג גוף וכו'). אין שם תאורה מלאכותית, אלא רק לפידי אש שמשתקפים במים. ממכר. במקום יש מסעדה תאילנדית - סיאם. לא כוס התה שלי כשלעצמה, אבל אחרי כל הפינוקים - אני בהחלט חושבת שכדאי לסיים שם.

leprechaun3

New member
תודה רבה לכולכם

על אחוזת דוברובין בהחלט חשבתי - רק מה, האם זה לא אמור להיות נורא יקר? (יקר מבחינתי זה ארוחה שעולה מעל 400 ש"ח לזוג לא כולל יין). ובקשר לבת יער - איפה זה בדיוק? בראש פינה?

liti

New member
בת יער ../images/Emo26.gif

נמצאת ביער ביריה, ליד צפת.

aviro

New member
המלצה

מסעדת אבו סאלח ממש 5 דקות מראש פינה,בתוך תחנת הדלק ע"י צומת עמיעד,ואם תרצו לנסוע עוד כמה דקות מסעדה שהמלצתי עליה בעבר,והיא מסעדת חוויה מונגולית ביציאה מטבריה לכיוון חמת גדר.חוויה בלתי רגילה,

למעלה