שלום לכולכם-ן

pinkli

New member
שלום לכולכם-ן

אני פותחת כאן הודעה אחרי שהתינוק שלי (ג'ול,בן שנה) התחיל לאכול אוכל מוצק ומתחיל לאהוב צבעים וטעמים שונים. הוא התענין באוזני ההמן שהכנתי, (אעדיף להכין לו עוגיות יותר בריאות וללא סוכר) יש לו תאבון טוב ויודה לכל מי שיביא אותי להכין לו עוד מאכלים טעימים.. ביי לכולם לי

מירבלי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

באיזה סוג של מתכונים את מעוניינת
עוגות ועוגיות
או תבשילים
פרטי מעט יותר כדי שנוכל לעזור

pinkli

New member
ברוכה הנמצאת.

אני מעונינת במתכונים קלים בריאים ולא משמינים וכמובן טעימים...

effyba

New member
הנה מרק בטטות שהרברונן מעיד עליו

שהוא אהוב על ילדים...... מתכון: מרק בטטה שילדים ומבוגרים אוהבים רכיבים: 2 בצלים בינוניים חמאה או מרגרינה או מרגרינה בטעם חמאה 6 בטטות בגודל בינוני קלופות ושטופות (תפוחי אדמה או דלעת או קישואים, לפי הטעם האישי) פפריקה אדומה, כורכום, מעט אבקת מרק, אגוז מוסקט מגורר, פלפל, מלח אופן הכנה: פורסים בצל דק ומטגנים בשמן (עדיף חמאה או מרגרינה בטעם חמאה) אחרי שמזהיב מנמיכים האש ומתבלים הבצל בפפריקה אדומה (לא חריפה), מעט כורכום, מעט אגוז מוסקט ומעט אבקת מרק. מכניסים קוביות של בטטה (אפשר גם דלעת או תפ"א וקישואים וכד') מערבבים מעט מניחים כמה קוביות של חמאה או מרגרינה מעל מנמיכים האש למינימום של הגבוהה, מכסים וממתינים 45 דקות מוסיפים מים כדי כיסוי (ואם רוצים – מעט אבקת מרק נוספת) מרתיחים, מנמיכים ונותנים רבע שעה להתבשל מכבים ומבלנדרים (עדיף בבלנדר ידני) אם רוצים להקרים: לפני ההגשה מוסיפים מיכל שמנת או ריץ' מערבבים תוך כדי חימום מגישים מיד הערות: הרבה זמן על האש - אבל שווה כל "שלוק" הרב רונן מקור המתכון: הרברונן הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

pinkli

New member
תודה לך..

אז הקטנים ישנים ואת מבשלת.. כל הכבוד לך. המתכון בהחלט נשמע טוב לקטנטנים

effyba

New member
עוגיות שובבות למבוגרים ולילדים

מתכון: עוגיות שובבות לילדים ולמבוגרים רכיבים: האהוב עליהם כל כך. לפעמים אפשר להוסיף לתה חלב, אך מה שכיף ומיוחד בהן הוא שנהדר להכינן עם הילדים. 1 ביצה 3 כוסות קמח מנופה 2/1 כוס סוכר 1 כפית אבקת אפייה 1 חבילת מרגרינה 1 כפית תמצית וניל ריבה אדומה אבקת סוכר אופן הכנה: ההכנה:)42 עוגיות( 1. מניחים בקערה את כל החומרים לבצק, ולשים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. 2. מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה דק בעובי 2/1 ס"מ. קורצים עיגולי בצק במספר זוגי, ולחלק מהעוגיות קורצים עיגול נוסף במרכז, ומסדרים את עיגולי הבצק בתבנית משומנת היטב. אופים בתנור שחומם ל-0081 כ-02 דקות או עד לקבלת גוון זהבהב. מוציאים ומצננים. בשלב זה של קריצת העיגולים וסידורן בתבנית ניתן אף לשלב ילדים. 3. מורחים את עיגולי הבצק בריבה אדומה, ומניחים עיגול נוסף )בעל החור הקטן יותר( על העוגיות עם הריבה. בדרך זו מכינים את כל העוגיות. 4. בוזקים אבקת סוכר על פני העוגיות, ושומרים בצנצת בעלת סגירה הרמטית. מקור המתכון: פסקל פרץ-רובין הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

ברוכה הבאה לפורום הכי כייפי../images/Emo24.gif

מקווה שתהני איתנו כמו שאנחנו נהנים. לגבי המאכלים, הייתי מציעה לך להכין לו קציצות (לא מטוגנות) ברוטב, פשטידות חלביות מאטריות, לצהריים מרקים (ישנו שירשור מרקים בסרגל הכחול תלחצי טאגליינס). שיהיה לך אחלה יום מכולנו

ברוכה הבאה

הילדים שלי הכי אהבו לאכול מרק עוף עם איטריות דקיקות. ועוגה כושית הכי פשוטה.

pinkli

New member
חח

אחרי כאלה תגובות אהיה חייבת לבשל ולאפות כל היום.. אולי באמת הגיע הזמן.. יום נעים לכולם לי

למעלה