שלום לכולכם/ן

נו די

את דואגת לאחים שלו את דואגת להורים שלו
את דואגת לשלמות המשפחה
ממש כאילו גורל כולם תלוי מס הזה
ממש קדושה מעונה

רותם2012

New member
יקרה, אם יש לך בעיה עם גישתי

את מוזמנת לא לקרוא את הודעותי.
תודה על יחסך!

לי אין בעיה לך יש ואת לא רק צדיקה את קורבנית

בעלך לקח על עצמו לגדל את הוריו כשהיה רווק
עכשיו הוא נשוי והאמא מציעה להעביר את האחריות לאח הרווק הבא בתור ולאחר מכן ימצאו שוב פתרון יצירתי אחר,אם בין האחים יש הסכמה שהם אחראים למגורי ההורים
ואם האח מסכים, מה זה ענינך להחליט שלא?
את פשוט רוצה יותר מלמצוא פתרון להיות קורבן
ולהרגיש שאת סופרמן שבאה להציל משפחה שממש לא בטוח צריכה שתצלי אותה
בהצלחה

ayaht

New member
רותם, אל תכעסי שאני אומרת את זה

אבל למה את בכלל נשארת במשפחה הזאת?
למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?
האמא ככה, האבא ככה, הבעל שלך עושה בשבילם מה שהוא לא עושה בשביל עצמו ובשבילך.

למה?
למה את צריכה את זה?
למה את מאפשרת לאנשים זרים לנהל לך את החיים ולהכנס לך לכיס בצורה כזאת???
את באמת חושבת שאת צריכה לפרנס את ההורים שלו?
כי זה מה שזה.
להם לא מתאים משכנתא, לכל אחד מהם יש את השגעונות שלו, אז בעלך לקח את זה על עצמו, והעמיד אותך בפני עובדה מוגמרת.

זו כנראה רק אני, אבל באמת, כמו שזה נראה מהפורום הזה (ומנסיון החיים שלי), לדעתי להתחתן זו טעות.
במיוחד אם את אישה.
במחי יד ויתרת על החופש שלך.
מעכשיו מחליטים בשבילך, מנהלים לך את החיים ו.. כן, גם אם את עובדת, ניהול הכסף לא בידיך.
עיסקה עלובה לדעתי.

ואם היא היתה מספרת לך

שכדי להפטר מהבעל המכה היא ויתרה על מזונות לילדים המשותפים ובעלה החדש מממן אותם?
את לא יודעת מה הולך שם מעבר כדי להצהיר שזו טעות להתחתן איתו ושמנהלים לה את החיים ושזו עסקה עלובה

ayaht

New member
אלו בדיוק הדברים שגורמים לי להיות נגד נישואין

שאת יכולה למצוא את עצמך עם גבר מכה, ואז... אז באות הרשויות (הרבנות/המדינה) ואומרות לך: רגע, את נשואה.
את לא יכולה לקום וללכת מתי שבא לך. אפילו אם מכים אותך וחייך בסכנה.
הבעל צריך *להסכים* להתגרש. ואם לא - את עגונה.

מעניין גם אם העובדה שהבעל המכה הואיל בטובו להתגרש כדי להתחמק מתשלום מזונות, האם יחד עם הויתור על המזונות יש הבטחה שהוא לא יראה יותר את הילדים?
או שהזכות הזו שמורה לו?
מקווה מאוד שלא, כדי שלא ימשיך להתעלל ברותם ובילדיה רק בגלל שהוא "האב הביולוגי".

צר לי, אותי אף אחד לא יכול לשכנע שלהתחתן זה דבר טוב.
אני כן בעד זוגיות, אהבה, חיים משותפים. אבל רק כל עוד ברור לשני הצדדים שזה מרצון ואהבה וניתן לשסיים את הקשר בכל רגע נתון.

את ממש צודקת

וזו הסיבה שנשים וגברים רבים בארץ, בוחרים לא להתחתן ברבנות. למרות ש... עכשיו יש קטע חדש. את צריכה להתגרש לחומרה. אז גם אם התחתנת בכלל בקפריסין או בלאס וגאס, והתגרשתם גם שם, אתם עדין צריכים ביקור ברבנות אחרת את אולי לא באמת גרושה (מצחיק כשלא באמת הית נשואה מלכתחילה) וחתונה שניה עלולה לגרום לילדיך להיות ממזרים. עיוות.

סתם טיפ קטן, אשה יכולה לחתום לגבר שהיא מוותרת לו על מזונות ואז לתבוע בשם הילדים. - זה לגבי מזונות בלבד.

ayaht

New member
אני אכן יודעת על הגירושין חומרה.

לא ממש חדש לצערנו.

זו גם הסיבה שאין לי שום כוונה לנסוע לקפריסין או לטרוח בכלל עם נישואין אזרחיים אי שם.

חדש במובן

שזה לא היה כך תמיד. גירושים לנישואים מקפריסין עד לפני 10 שנים כובדו.
יש כאלו שרוצים את הטקס, את הסמלים, את השמלה... אבל אני לגמרי מסכימה איתך.

אני אגיד לך בכנות, תפסיקי להתעסק עם זה.

תניחי לזה כמה ימים, ותציעי לבעלך להגיע להסכם כתוב. צריל להסדיר את ענין היחסים ביניכם במסמך משפטי, תסבירו להורים שזה גם לטובתם. כמו שאמרו לך קודם, רישום הדירה על שם בעלך זה דבר מצוין.

אישית, אם אלה היו ההורים שלי הייתי בולעת רוק ומשלמת את המס. בעצם, עמדנו בפני מקרה דומה. אחרי שדיברתי והבהרתי מה שהיה חשוב לי להבהיר, הפסקתי להתעסק בזה, ואני לא מצפה לראות כסף בחזרה. אני מבינה שאין עוד דירה באופק, לכן אין שום מס רכישה כרגע. גשו לעורך דין שיסביר לכם את כל מה שאתם אולי לא מודעים לו ונסחו הסכם פשוט, זה יעלה לכם הרבה פחות ממס הרכישה. חבל לדבר עם חמותך, אני מבינה שהבהרתם את מה שרציתם להבהיר.

דבר אחרון, אל תגידו להם שהכל בסדר. הם לא ילדים קטנים שצריכים הגנה מפני המציאות.

feralcat

New member
אולי כדאי לחשוב על קבלת ייעוץ מס

או פגישת ייעוץ עם עורך דין המתמחה בדיני מסים. נדמה לי שפגישה כזו תעלה אפשרויות נוספות לפני שרצים לזרוק כסף גדול.

MAMALY

New member
אני חושבת שאת ניצחת

את בחרת בחיים בלי קנאה שנאה לעג ושנים של השפלה
את בחרת לחיות בטוב ובשלום

הילדים יחלימו לכתוב "מצולקים" זה קצת מוגזם... גם ההורים שלי התגרשו ומכוער מאוד אז מה?? שטויות

לפעמים גם את צריכה להיות מאושרת וגם לך מגיע שיאהבו אותך יכבדו אותך יארחו אותך ויעריכו אותך

עכישו יש לך הזדמנות למערכת חדשה וטובה עבורך

בעיני את מנצחת ויש לך המון תקווה וחופש ושמחה ודיי לגועל נפש.

לי אכפת למשל.
מעצמי וגם מנשים במצב. נכון אני לא התגרשתי כי החצי שלי נלחם לא לפרק (אחרי 12 שנות סבל מר) אבל להגיד שזה לא עבר לי בראש?

וכשזה עבר לא חשבתי לרגע שהמשפחה שלו "תנצח" למי אכפת בכלל חשוב שאני אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהיה שמחה. זה הכל

למעלה