שלום לכולכם יקירי?

שלום לכולכם יקירי?

ובאשר להופעות של TOOL אההההההההההההההההההה. יש להם את זה הם בנו הפקה שלמה אם מדובר בתפאורה שהשתנתה לפי אופי המוסיקה או המסכים הענקיים שהראו סרטונים שנעו בקצב של המוסיקה. העובדה שהמתןפף היה הכי בולט בניגוד לכל להקה אחרת שאת המתופף בקושי רואים והסולן במרכז הפעם זה היה בדיוק הפוך מיינרד עמד לו בסוף הבמה לבוש שחור כשגבו מפנה לקהל כל החברים לבשו שחור חוץ מהמתופף שלבש לבן וחייך שזה היה מאוד יוצא דופן כי הם מאוד השקיעו במבנה האומנותי של הבמה אבל הם אל תקשרו בכלל אם הקהל. בסוף ההופעה הם התחבקו הרבה מאוד זמן זה היה מרגש ועשו שלום זאת היתה כל התקשורת עם הקהל בהופעה הראשונה. בהופעה השניה היתה קצת יותר מינרד שר עם הפנים לקהל אומנם כשחצי מהם צבוע בשחור אבל הוא הסתכל על הקהל. לא האמנתי איך שהוא שר יותר טוב מבC.D בחיי. הוא גם התפשט ונשאר רק אם תחתונים שחורות מבריקות. היה ממש טוב. אני מאחלת לכולכם אחלה של יום.

איך אני מקנא בך.....

ואם כבר ברכת הבוקר.... אז אני מאחל לכולם שתצליחו לישון כי אני לא מצליח לישון כבר שבוע... ופעם שעברה שזה קרה לי התחלתי לראות דברים...זה אומנם בהתחלה נחמד אבל אחר כך זה מעצבן ואנשים צוחקים עליך אז תישנו טוב!

בהצלחה

אין דבר שאני שונאת יותר מלא להרדם. אני אישית היית גומרת את אם איזה משהו שלוקחים מהרופא ועוזר להרדם. אבל אם אתה מוכן לסבול עוד קצת אז עדיף כי הכדורים האלה הם לא טובים לך כל כך. היה שלום ושא ברכה

בהמשך לעיניני ההופעה

היה איזה קטע שהוא סוף סוף תקשר עם הקהל הוא אמר לנו לחזור אחריו: THINK FOR YOURSEL QUESTION AUTHORITY THINK FOR YOURSELF QUESTION AUTHORITY NEVER REPEAT THINGS THAT AUTHER PEOPLE SAY יבש את כולם וחייך לעצמו חיוך מרושע אבל עדיין היה טוב

אחרי שחזרנו אחריו במשך איזה כמה

דקות שוב ושוב הוא הוסיף אף פעם על תחזרו אחרי מה שאחרים אומרים. יצאנו טמבלים

j i m m y

New member
זה כל הרעיון מאחורי TOOL

והשירים של מיינרד.. מצידו כל הקטע של מעריצים בכלל זה בדיחה, ע"ע Hooker with a penis וגם השיר האחרון (או יותר נכון הרצועה האחרונה) באלבום Undertow. בשבילו, הקהל הוא כמו עדר. אם הוא אומר לכם Think for yourself, זה אומר שהוא מצפה שתעשו מה שאתם רוצים, לא מה שמכתיבים לכם לעשות. אה וראומה - איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!! אההה כיף כיף כיף. את יודעת שלמיינרד יש פחד קהל ? בגלל זה הוא מסתתר כל הזמן מאחורי התופים...

FaithNoMore

New member
כן, זה גם מה שהיה בהופעה שאני הייתי

הוא כל הזמן עמד בקצה הבמה!!!!!! וכולם צעקו עליו, זה היה ממש נחמד! חי חי חי

sally b

New member
הממ.

אני לא יודעת עם דמיינתי, אבל לאחר צפייה ממושכת בקליפ כלשהו שמכרה השיגה, היה נדמה שראיתי את מיינרד בהופעה, לבוש בלבני נשים (או משהו כזה), לרגע? ופיאה, אולי? אוה. רק שוט וביריות להשלמת ההופעה, אני מניחה. לא יודעת.

the use

New member
וואלה

בעטיפה של ההופעה+דוידי רואים "בחורה" עם חזיה שחורה והמון איפור, צועניה משהו.. יש מצב שזה מיינארד מתהולל על הבמה. אגב, מישהו יודע אולי על הופעות שטול הוציאו?

למעלה