שלום לכוולם

שלום לכוולם../images/Emo24.gif

היי מה המצב?...אני חדשה כאן...( כי רק עכשיו שמתי לב שיש פורום לעיר האהובה שלי ב"ש.) ויש לי שאלה קטנה: כולם כאן מב"ש?... יום טוב לכם

twigy

New member
מה הקשר שובב

הגלריה של הפורום צריכה להתעדכן באנשים חדשים

BMWE

New member
ברוכה הבאה

לפורום המת הזה. (דרורי - תעשה משהו) בעוד שבועה תביני גם למה. אני פה בעיקר בגלל החדשות.

Superdror

New member
אממ כן..... אכן.....

מה אתה רוצה שאני אעשה?! אה !!!!!! אני יודע מה אני אעשה !!!!!!!!! ***** רוקד ריקודי בטן ***** עזר? לא . אה, בעצם, הפורום באמת מת, בעוד שבוע תבין גם למה. אני פה בעיקר בגללך.

ליאל ג

New member
ואפילו

מוקדם יותר משבועה, בעוד שבוע... :) אממ...... טוב.. הנה סתם משהו.... התפקדות חברי הפורום: שם: גיל: תעסוקה: מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות: מה את/ה הכי שונא/ת לעשות: תוכנית טלוויזיה אהובה: תוכנית טלוויזיה שנואה: ספר אחרון שקראתם: השיר שנחרש הכי הרבה בזמן האחרון: הלהקה שלכם: צבע: החג שאתם הכי אוהבים: מאכל אהוב: מאכל שנוא: ספורט: היום הכי טוב בשבוע: המספר ה"אהוב" עליכם: ...למה כתבתי את כל השאלות האלה?.. אין לי מושג :) ולמה אתם עונים?... גם אין... HAVE FUN

Superdror

New member
נו טוב. אם את מתעקשת.

שם: דרור. תעסוקה: חייל. מה אני הכי אוהב לעשות: לא סגור על זה. מה אני הכי שונא לעשות: לשמוע ת'מפקד שלי נושא את שמי לשווא. תוכנית טלויזיה אהובה: אין. תוכנית טלויזיה שנואה: אופרות סבון ישראליות. ספר אחרון שקראתי: אממ. לא סיימתי אותו, אז לא נחשב. שיר שנחרש הכי הרבה: מי אוהב אותך יותר ממני/ארקדי דוכין. הלהקה שלי: וואלה לא יודע. צבע: כחול/אדום. החג שאני הכי אוהב: פסח? מאכל אהוב: בשרים על האש. מאכל שנוא: קציצות מבושלות. ספורט: אני בטטה כבר המון זמן. היום הכי טוב בשבוע: תלוי מתי אני מצליח לסחוט יום חופש. המספר ה"אהוב" עליי(לאקי נאמבר?): אין. למה ענית על כל השאלות האלו: כדי שתראו שיש לי תשובות משעממות.

בשם החדש "ילדה סוכר בת 21"

שם:נועם גיל:21 תעסוקה:מששלימה בגרויות בקרוב אדריכאלות ועיצוב פנים מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות:לישון לאכול לראות טלויזיה להיות במחשב קניות וחברים מה את/ה הכי שונא/ת לעשות:לנקות ולקום בבבוקר תוכנית טלוויזיה אהובה:התוכנית עם 5 ההומאים בערץ 3 תוכנית טלוויזיה שנואה:אין ספר אחרון שקראתם:אין השיר שנחרש הכי הרבה בזמן האחרון: הזמר האהוב עליכם:ארכדי דוכין צבע:אדדדדום החג שאתם הכי אוהבים:חג האהבה מאכל אהוב:ספגגטי מאכל שנוא:חמין ספורט:חדר כושר היום הכי טוב בשבוע:שבת המספר ה"אהוב" עליכם

ליאל ג

New member
ואפילו אני.... :)

שם: ליאל גיל: 19 (עוד מעט! עוד מעט!!!!)
תעסוקה: חיילת מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות: לצייר מה את/ה הכי שונא/ת לעשות: להתעורר מוקדם בבוקר תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים תוכנית טלוויזיה שנואה: מיכאלה ספר אחרון שקראתם: הנזיר שמכר את הפרארי שלו השיר שנחרש הכי הרבה בזמן האחרון: כל יום שאת לא איתו-נמרוד שיקלר, בואי אלי-אלון אבוטבול, משקאות חריפים-שייגעצ הלהקה שלכם: כנסיית השכל צבע: אדום, כחול, שחור החג שאתם הכי אוהבים: ראש השנה, יום העצמאות, ל"ג בעומר מאכל אהוב: מוקפץ, מקדונלדס מאכל שנוא: מרק כרובית ספורט: נההה.... היום הכי טוב בשבוע: שני המספר ה"אהוב" עליכם: 4 ו-9

למעלה