שלום לכווללםםם..)))

shani niv

New member
שלום לכווללםםם..)))../images/Emo24.gif

שלום לכל חברי הפורום הנחמדים, ברצוני להודות לכל אלה שעזרו לי, אתם יודעים מי אתם...))) כמו"כ אני זקוקה לעזרתכם נואשות: אז ככה, לאחר שהבנתי מ"דורון" שלא משתלם ליבא, ברצוני לרכוש מקלט דיגיטלי לצלחת המצ´וקמקת שלי (טוב, לעומת הרב צלחות שיש לרובכם כאן..))) ) בדיקה קצרה העלתה שיש הרבה פירמות (פרט ליומקס היקר והיוקרתי): Topfield, Magnum, Olympia, L.G. ועוד היד נטויה... איזה מקלט הייתם ממליצים לי, מבחינת איכות, אמינות, שירות וכו´, ומבלי שאצטרך לשבור תוכנית חסכון לשם כך... (איך ה-Panasonic וה-JVC?!). אל תשאלו אותי על מספרי דגם ואל תפנו אותי ל satil בעיקר משום שאינני יודעת גרמנית כל-כך טוב (עדיין..))) ) בתודה מקרב לב שניב נ.ב. בבקשה תמליצו מהלב בלבד ולא אם תקבלו אחוזים מהמכירה ודי לחכימה ברמיזה

mr dish

New member
המלצתי-magnum!!!

לא משנה באיזו תצורה (free to air´ci´)המכשירים האלה הוכיחו עצמם היטב, כמו גם היבואן!מכשירים זולים ואמינים!

ליאורש

New member
satil - גרמנית ?

לקרוא את האתר המצוין שעלי בנה אין צורך בגרמנית. מבחינת המקלטים שהזכרת, פרט ליומקס: LG - שם טוב, לא מוכח עדיין בארץ. OLYMPIA - יבואן טוב, מקלט למי שלא יכול להרשות לעצמו יומקס. Magnum - צבר מוניטין טוב בארץ. עובד טוב בשילוב עם מעין magic cam. Topfiled- אולי המקלט היחידי, מבין המקלטים הפחות ידועים, אשר מוכר גם בחול. Panasonic- חביב עלי ועל הגרמנים. לא מיובא לארץ. JVC- לא מוכר לי. בנוסף : samsung - שם טוב, יבוא סדיר, לא מוכח עדיין בשטח. קיים פטץ´ באינטרנט ההופך אותו ל allcam.דגם 9500 אם אינני טועה. Hyundai - היה מיובא ע"י אורביט, יבואני יומקס. קיימים שני דגמים פופולאריים בחול : 1000 ו - 880. עיצוב יפה, קיימים פאטצ´ים. ולבסוף, כדי שזכריה לא יכעס - נוקיה כמובן. אפשר גם לקנות משומש, ר בתנאי שהוא עם התוכנה הלא-רשמית. בגרמניה פופלארי גם מקלט של katherin.

למעלה