שלום לכוולכם...!

maayanot

New member
שלום לכוולכם...!

יש לי חבר טוב שהוא מעריץ מושבע (ויותר) של סדרה באפי... יש לו עוד שבועיים בערך יומולדת, ואני יודעת שהדברים שהכי ישמחו אותו בעולם (חוץ מחברים שיחגגו לו כמובן... :) ) זה דברים/חפצים/פוסטרים או כל דבר אחר שמתקשר איכשהו לבאפי... אז מה אתם אומרים, יש לכם רעיונות בשבילי (ואם כן אז תוסיפו מיקום של חנויות שאפשר לקנות בהם..) תודה מראש! מעיין.

היי:)

בארץ אין ממש חנויות שדרכן אפשר להשיג מוצרים של באפי, יש לכן אופציה להזמין מהאינטרנט - מחנויות כמו אמזון וכו', שמה יש מספיק מוצרי באפי, מה כן יש בארץ- יש מבחר קטן של עיתונים מחו"ל שלפעמים יש את צוות/אחד מהשחקנים של באפי, וגם זה פעם בכמה חודשים, יש בכמה חנויות סטימצקי ספרים של באפי, באנגלית וסדרה של 4 בעברית, שנורא קשה להשיג ספרים כי בדרך כלל הם 3 ספרים עם המשכים ובחנויות יש בערך כל פעם 2,1 ספרים מכל מיני סדרות ושנים. לי למשל מצאו החברים הכי טובים את המשחק לגיימבוי אפשהוא ביפו, הם פשוט חיפשו בכל הארץ אחרי דברים של באפי, וחברה אחרת שלי הזמינה לי מלונדון דרך חברת דיוידים את העונה ה1, ככה שנורא אבל נורא קשה ל"השיג" בארץ מוצרי באפי...:( אבל את יכולה להוציא תמונות של באפי מהנט, להדפיס לו חולצות, כריות, כובעים, שטיחים, כוסות, וכו' שגם זה נורא יפה, אם תרצי עוד רעיונות מקורים (שאני עשיתי, ועשו לי) תפני במסר אישי כי ככה....:)

ד י י ז י

New member
אמממ...

חוץ ממה שתמר אמרה, מדי פעם אפשר למצוא בהפניג פוסטרים של באפי הדמות.

sour spirit

New member
שגם זה מאוד קשה...

אני זוכר שאיזה יום אחד הלכתי לי באיזה קניון (לא זוכר וויץ') ונכנסתתי גם להפנינג הזה. עכשיו יש שם את המטול/כן/מחזיק/ווטאבר של הפוסטרים והתחלתי להסתכל...(באה לי המילה "לרפרף" ואז נזכרתי שאני כותב ולא חושב...) הסתכלתי, הסתכלתי, והסתכלתי... ועוד קצת וראיתצי כל מיני תמונות של גורי כלבים שמנים ועוד כל מיני יצורים מכוערים, עד שהגעתי לתמונה ע-נ-ק-י-ת של שרה!!! יי מי! כמה צחקנו (בסגנון לימור)! וזהו, בערך. אז הסיבה לכתיבה הייתה שהיי, יש משהו על באפי בארץ...מעט, אבל יש... ולפי דעתי, כמו שתמר (נראה לי) הציעה, אפשר במת להכין חולצות/כובעים/כוסות (אני לא בטוח בקשר לשטיחים...
) - חבר מאוד טוב שלי הכין לי חולצה ממש נחמטה של באפי, אז זה שווה לנסות.!! וחבל, אנשים, שאין באמת מוצרי באפי ויש רק מוצרי "התוקעים" (רואים שאני אווהב אותם, הא?) וכל הפלוצים האלה.... שזה מזכיר לי שפעם שאלתי בטוואר רקורדס אם יש להם אוספים של קלטות באפי...כמובן, ציפיתי לתשובה הכ"כ צפויה, וגם אותה קיבלתי יחד עם בונוס: "מה? סליחה? מה זה?" אני רתחתי!!!!!
טוב, די
^__________^

למעלה