שלום לכווולם

1אדלרון

New member
שלום לכווולם

שמי רונן אני בן 29 ,רווק מאי שם (חדרה). אני גולש שקט בפורום הזה מאז שהוא הופיע לי בעולם שלי בדף הבית של תפוז. סתם מתוך סקרנות , האם אחרי הגירושין אופי חיפוש בן הזוג התשנה? אין לי כוונה להעליב כלשהו , מעולם לא נישאתי ... סתם סקרנות
 
היי איש ..

תלוי.. אם יש ילדים או אין ילדים... כי אם אין ילדים זה יותר כמו אחרי פרידה ... ממערכת יחסים כושלת. ואם יש ילדים אז זה כבר עניין אחר, השיקולים אחרים, החיפוש אחר מישהו מסויים הוא אחרת עם קריטריונים אחרים אני משער.
 
אני מניחה שהכל תלוי אם למדת

את השיעור ממערכת היחסים הקודמת. אם למדת, סביר שתחפש במשנה זהירות ותמצא אדם שונה מהאדם שחיית איתו (שונה לאו דווקא ב 180 מעלות). אם לא למדת, אז לא חשוב כמה תזהר, בסופו של דבר תמצא את עצמך במערכת יחסים דומה למה שהיה לך.
 

תותים5

New member
כמה שאת צודקת......./images/Emo140.gif

אני מקוה שלמדתי אחרי הפעם השניה....
 

גילת336

New member
אני חושבת שתמיד יש שינוי

וזה נובע מהבגרות - כל יום מבגר אותנו משנה מעט את החשיבה....
 
שלום גם לך

החיפיש השתנה מאוד מאוד, לפחות אצלי, כודם כל אני כבר לא בת 20 אלא 30 ושינוי של עשור הוא משמעותי, ויש גם את הלקחים שאני מקווה שלמדתי.
 
לא תמיד זה מה שאנו חושבים או רוצים

במחקרים גילו שכל אדם נמשך לטיפוס מסויים. לכן קורה שאנו מכירים בן/ת זוג, יוצאים ומגלים שלא מתאים, שוב בוחרים ושוב לא מתאים. אנו לא ערים לזה שבעצם לכל הבחירות שלנו היו קווים משותפים, שאמנם לא מתאימים לנו, אבל אנו בוחרים בהם. הרבה פעמים זה קורה גם אחרי גירושין, אנו נשארים מקובעים על דפוס מסויים של המין השני, מבלי שאנו ערים לזה. אבל יש את חכמת החיים - אלה ששמים לעצמם איקסים על נקודות אופי מסויימות שעליהן לא מתפשרים. זה קורה בעיקר לאלה שהנישואין שלהם היו קשים מנשא בעקבות תכונות מסויימות של בן/ת הזוג.
 

1אדלרון

New member
עוד קושיות

אני רואה הרבה זוגות שמדכאים תחביבים אחד של השני.-אני יודע שזה מתכון לאיבוד של העצמי במערכת הזוג והתפוצצות במהלך הדרך.
 
למעלה