שלום לכווולם... מה שלומכם?
A angel151 New member 5/1/03 #2 שלום לך קטנטונת אני מצויין קצת חולה אבל יהיה טוב.. ואיך עברה עליך השבת??
A angel151 New member 5/1/03 #5 אאסה חמודה את.. ראית ראית את התמונה שלי שם למטה?? ראיתי אותך במפגש אולי בתמונות של ג´ס ??
ק קטנה וחמודה New member 5/1/03 #7 איזה מפגש? לא ידעתי שהיה מפגש בכלל ולא הייתי עדיין באף מפגש. וכן, ראיתי תמונה שלך בבית שלך אני חושבת ולא במפגש נכון?
איזה מפגש? לא ידעתי שהיה מפגש בכלל ולא הייתי עדיין באף מפגש. וכן, ראיתי תמונה שלך בבית שלך אני חושבת ולא במפגש נכון?
A angel151 New member 5/1/03 #9 זה שיש למטה עם ההודעה וזה לחבר שנמצא איתי כאן והוספתי עוד פרח מהמם .. תמונה אחריה..לא זה בבית שלי לפני כחודש. היה מפגש של הפורום לפני חודשיים אם אני לא טועה .. אצל ניקולי.. משם זהיתי ככה מי זה בת הים, מי זו ניקולי.. ועוד..
זה שיש למטה עם ההודעה וזה לחבר שנמצא איתי כאן והוספתי עוד פרח מהמם .. תמונה אחריה..לא זה בבית שלי לפני כחודש. היה מפגש של הפורום לפני חודשיים אם אני לא טועה .. אצל ניקולי.. משם זהיתי ככה מי זה בת הים, מי זו ניקולי.. ועוד..
ק קטנה וחמודה New member 5/1/03 #11 הבנתי טוב בכל אופן לא הייתי באף מפגש, ואני חייבת לרוץ אז שיהיה לך המשך יום מהנה. ביי ביי.
A angel151 New member 5/1/03 #6 אאסה חמודה את.. ראית ראית את התמונה שלי שם למטה?? ראיתי אותך במפגש אולי בתמונות של ג´ס ??