שלום לכוווולם

מלובלבת

New member
שלום לכוווולם

אהלן כולם. נכנסתי הנה ב-מ-ק-ר-ה. והצצתי ב´תוכן´ ההודעות, ו....*וואוו* מדהים. מישהו מוכן להסביר לי קצת על ´דוליז´ אגב...שמי ענן,בת 20

ענברה

New member
טוב אז ככה-

זוליז זה בובות ממוחשבות (?) משהו כזה, אני לא טובה בהסברים, ואת יכולה לבנות אותם (או להרכיב ראש עם גוף ועל זה בגדים (יש כל מיני אפשרויות בדולזמייקר)(אני ינסה לשים קישור למטה, נראה אם זה יצליח לי...)או שאת יכולה לצייר לך בצייר אבל זה הרבה יותר קשה... )))))(?) טוב ובדולזמייקר את פשוט גוררת את הדברים שאת רוצה לגוף ובלה בלה בלה בקיצור תראי בקישור ענברה *ששוב חוזרת שהיא ממש לא יודעת להסביר דברים אז תסלחו לי*

Mooa-Numi

New member
ברוכה הבאה!

תודה רבה על המחמאה! (*מפגרת...זה לא היה בשבילך זה היה בשביל הדוליז...* *למי אכפת?!*) (אה...-רק ריב עם עצמי-לאמשו מיוחד!) את יכולה לנסות לקרוא את ההודעת מנהלת (שמניסיוני האישי בטוח לא תביני כלום) אבל בקיצר-דוליז הם מן ברביות וירטואליות-שאת יכולה להלביש, לסרק, להתעלל (עיין ערך המקרה של חיה...), ופשוט לעשות איתם כל דבר! ואל תשאלי למה הרשו בכלל פורום כזה...פשוט טמטום! מיכל נ.ב-קוראים לך ענן?! מגניב! בחישוב מהיר-אם את בת 20, ההורים שלך בערך 40-50 ובטח הם היו היפים והם קראו לך ככה! יווו איזה כיף לך! טוב עדיף שאני אסתום...!

למעלה