שלום לכוווולם

• פותח הנושא FuSe
  • פורסם בתאריך

FuSe

New member
שלום לכוווולם

קוראים לי שלומי ואני משבט איתן בית שאן הנהגת צפון!! אז אם לא איכפת לכם אני מתכוון להתנחל בפורום הזה! חחחחח אה ורציתי להגיד...שיותר צופים יותר טוב!!

shira g

New member
מסכימה!!!!!

בהחלט- כמה שיותר צופים יותר טוב! דרך אגב אני שירה, עוד שניה חמשושית ( יום שישי) שבט אפיק הנהגת חיפה ולא אמרת בן כמה אתה....

FuSe

New member
אה נכון...מצטער

אני שישיסטי (עוד יומיים בן 15!!) והשנה אני מדריך כיתות ה' בנים

little bony

New member
אני חושבת ש..

אני מוכנה להתנחלות.. אני חן משבט אופק רעות.. ואני לא מבינה את אלעד לפעמים אבל זה לא קשור אז דייי.. מושפעת עזוב.. טוב חלאס ביי..

royi00

New member
נעים מאוד...

אני רועי משבט ניצני הנגב ה.דרום באר שבע חמשוש...(בן 15) תהנה

שלום שלום!!!

ולא ממש לא איכפת דווקא מעולה תתנחל כמה שיותר יותר טוב!!! אני הגר משבט אילת הנהגת דן רמת גן שישסטית גאה!!!

בטח !!

אני רועי רשמ"ד ו' משבט נחשון ... ברוך הבא
דרך אגב, היום (שוב) ראיתי את הסרט הדוקומנטרי שעשו על בית שאן "בית שאן סרט מלחמה" אחלה סרט !

FuSe

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה

אני יכול להגיד שזה הפורום הכי חברותי ממה שראיתי! ותגידו אתם יודעים מתי באתר של הצופים מתכוונים לסדר אותו?

ברוכה(רועי ראיתי אותך היום אבל בלע

חיכיתה בתחנה וישבתי בשבט חיכיתי לסבא ולא היתי בטוחה אם זה אתה ואז עלית לאוטובוס לא נורא אז ושלומי ברוכה הבאה!!! אני אורצי שישיסטית מדריכת ד(מאושרת!!!) ואממממממממ........שבט רכ"ס הנהגת שרון מה התפקיד שלך?1

אני יענה במקומו כי זה תכף יעבור עמו

ד הוא מאלפי מנשה שמעי יש לנו 5 תיכונים בכפר סבא (נראה לי) ולומדים פה ממלא מקומות באיזור אנחנו לומדים 4 שבטים מהנהגת שרון באותם ביתי ספר זה ממש מגניב פשוט אין להם ביצפר

אוּני

New member
../images/Emo124.gif היי! אתה!!

האם אתה מכיר מישהו בשם אסף קוניאק
הוא היה בקומונה של בית שאן לפני אמממ... (חושבת מתי הייתי בכיתה י') שנתיים! בכל מקרה הוא היה המדריך שלי בכיתה ט' והוא שולת!!!1 ודרך אגב, אני רוני, שמיניסטית משבט עומרי בהנהגת מרכז, עם תפקיד לא מוגדר (אין לי כוח להסביר לכם..). ברוך הבא! מה נסגר עם שבטי איתן ושבטי אלון תסבירו לי?!? פשוט תפתחו הנהגת איתן וזהו...

../images/Emo179.gifדוגרי צודקת!!

ובואו נעשה ספירת מלאי..כי משעמם לי.. שבטי "איתן" 1."איתן" מערב ראשון לציון, הנהגת מרכז 2."איתן" הוד השרון, הנהגת שרון 3."איתן" שכונת שפירא ת"א, הנהגת ת"א 4."איתן" בית שאן, הנהגת צפון 5.יש שמועות שאומרות כי...יש איתן גם בירושלים..משהו של העדה! שבטי "אלון" 1. "אלון" פרדס חנה-כרכור, הנהגת שרון 2."אלון" טבעון, הנהגת צפון 3."אלון" צופי העדה, הנהגת ירושליים כל מי שיודע עוד מוזמן לרשום.. זה עצוב כמה כפילויות יש.. גם בשמות אחרים יש..בין הנהגות.. ויש את כל העניין של "אפיק" ו"אופק"... וכמובן..עוד דבר לידע כללי להוסיף לכם... להנהגת חיפה יש את השמות הכי מוזרים/מקוריים! לפי דעתי לפחות...אנשים..תחשבו שנייה.. שמות כמו תדהר, צופית, מגשים(מלשון מגשימי חלום..או מגשימים), לטם(זה בעצם לוטם אבל עם כתיב חסר), משוטטי בכרמל(או פשוט משוטטים..השבט הראשון בארץ!), כרמל, אילנות.. נכון מוזר??

Nirvana Forever

New member
תיקון טעות...

שבט משוטטי בכרמל היה השבט השני בארץ, אחרי הגימנסיה הרצליה (שנסגר), ד"א השבט השלישי היה שבט אלון מהנהגת שרון

Nirvana Forever

New member
ממצב??

אני נעה משבט איתן הוד השרון ה. שרון, שישסטית מדריכה כרגע ה' בנות (אם אפשר לקרוא להן ככה) ו..."יותר צופים יותר טוב, יותר צופות עוד יותר טוב!"

למעלה