שלום לכוווולם!

rain woman

New member
שלום לכוווולם!

הי קוראים לי עדי ואני ממקיף ו´. אנשים אני צריכה עזרה: אם אתם לומדים במקיפים רגר, ד´, ג´ (רק בנות סורי), רבין, נווה מנחם וא´ (רק בנים). אני צריכה למצוא יחצ"נים למסיבות רוק תפנו לאי מייל

blueman1

New member
מה עם מקיף ח?

מה אנחנו לא שווים יש פה דווקה רוב ממקיף ח

yellow cheese

New member
../images/Emo46.gif חוצפה..

רק בנים?!?!?!?

pure_as_fire

New member
מקיף ו SUCKS

הייתי שם וטוב שהיה לי מספיק הגיון ושכל לעוף מהמקום הזה שעלאק קוראים לו מקיף זה מוסד לחולי נפש (חוץ מכמה בודדים שנורמלים וחבל שנמצאים שם)

טאלנה

New member
היי...

מקיף ו´ באמת שולט!!1 אני מבקשת לא לזלזל ביכולתו... ואפילו בונים לנו משהו חדש.. (חיחי, אבל האמת שאין לי מושג מה זה..) ואנחנו עוד נשתלט,מואההההההה

טאלנה

New member
זה מה שאמרו לי..

אבל זה כל כך מיותר... הם שיפצו את האולם ספורט בצורה מאוד מכובדת.. הוא הרבה יותר נוח, והרבה יותר יפה מפעם שעברה.. אז למה הכסף הולך על אולם ספורט חדש? שישפצו את המקיף... זה יותר פרקטי...

pure_as_fire

New member
מקיף ו הוא מסריח

מה יש לא לזלזל במקום ה******* הזה??? בטח יבנו משהו שיתמוטט שוב!!!

טאלנה

New member
למה להיות שלילי???

אני חוש2ת שזה אחלה מקיף.. למרות שאני קצת משוחדת... א2ל 2כל מקרה מספיק...

קומיקס

New member
יש לי דעה דיי שונה בנושא...

תראי,בונים אולם ממש משמ משוכלל אבל מה לפי בשטח שראיתי הוא דיי קטן,כאחד שלמד במקיף ו´ שנה ראיתי את הרמה של כמה מהשכבות והכיתות,אני לא יודע מה המצב הכספי של ההנהלה אבל לדעתי בשטח שנמצא באולם הנוכחי אפשר לבנות מבפנים שכבות חדשות אני מקווה שאת מבינה מה אני מיתכוון, זאת אומרת להוריד את כל הכסאות ואת קירות הזכוכית המסוכנים(את כנראה זוכרת את המקרה אם הנער שנכנסה לו היד בפנים,אני ראיתי את זה וזה היה מראה מחריד...) ואז יבצר מצב שהיו עוד כיתות חדשות ויהייה ניתן לרדת לשם דרך המדרגות שעליהם יש כסאות... זה לדעתי יביא עוד מספר רב של תלמידים חדשים למקיף שיראו איך המקיף מושקע ויפה כי המצב של המקיף מבחינת מבנה הוא גועלי,כרגע אני לומד בעומר ואני לא מתכוון לעשות השוואות אבל רק דבר אחד יש להגיד זאת לא רמה למרות שהאוכלוסייה במקיף ו´ הרבה יותר סבבה אז תחשבי איזה סבבה יהייה אם מבנה טוב ואוכלוסיית תלמידים טובה...

טאלנה

New member
תראה...

המקיף עובר שיפוצים מאוד גדולים כרגע... יש אגפים חדשים בב"ס... יש את המזנון של עובד, שהוציאו אותו מחוץ לב"ס וזה מזנון מסודר... אני חושבת שהמקיף עובר שינויים בעקבות מתי המנהלת החדשה... ואם היית רואה את המקיף שנה שעברה או לפני שנתיים והיום, היית רואה שיש המון שינויים וחידושים בו.. ואגב, האוכלוסיה במקיף גדלה בהמון...

אפרתי,

אני לא יודע אם את היית במקיף ו´, בתקופה שאני הייתי בו, אבל אז, זה היה זוועתי... וזאת עוד מילה נחמדה...

טאלנה

New member
כשאני רק הגעתי אליו..

זה היה זוועתי.. אבל חומד, היית במקיף שלי ממש לא מזמן... הוא נראה היום כמו שהוא היה נראה פעם?

למעלה