שלום לכוווולם

הבדידות

New member
שלום לכוווולם ../images/Emo6.gif

הייי לכולם... מה קורה? אני חדשה כאן... קוראים לי לירז ואני בת 15 (עוד 10 ימים) אני מקווה שכאן בניגוד ל]פורום הרשמי תגיבו להודעות שלי... או שלפחות תתנו צ´אנס לחדשים... אז זהו, שלכם, לירז

Natali_x

New member
הי לירז

קודם כול ברוכה הבאה. ודבר שני מזל טוב גם לי יש יום הולדת עוד שבוע. אם את פה תרשמי הודעה

היי לך

אני ניב בן 15 מרעות(ישוב ליד מודיעין) תספרי קצת על עצמך תחביבים,מוסיקה חוץ מאביב ועוד דברים שלא עולים לי לראש ויש לך אייסיקיו?

היי לך

אני ניב בן 15 מרעות(ישוב ליד מודיעין) תספרי קצת על עצמך תחביבים,מוסיקה חוץ מאביב ועוד דברים שלא עולים לי לראש

yellow cheese

New member
לירזי....אנחנו מקבלים אותך ב- ../images/Emo24.gif

שמחים שהחלטת להצטרף! בפורום הרישמי ישנה בעייה.. חברים בו המון המון אנשים... האנשים האלו מכירים המון זמן.... מאז שנפתח האתר! האנשים שם קשורים אחד לשני ולא תמיד נותנים ת´צ´אנס להתחבר אליהם! פה את מתקבלת בזרועות פתוחות!! אוהבים אותך, שלך, שירלי מנהלת הפורום

../images/Emo20.gif ל ../images/Emo20.gif י ../images/Emo20.gif ר ../images/Emo20.gif ז ../images/Emo20.gif

קודם כל ברוכה הבאה אני גם מהפורום הרשמי... הניק ניים שלי הוא ~death~/נסיכת המוות בכל מקרה לא ניראה לי שנאחנו עדיין ממש מכירות אז אני דניאל בת 14.5 מקרית אונו האיי סי קיון שלי הוא 130948900 את מוזמנת לצרף ביי ממי

ל ../images/Emo23.gif י../images/Emo23.gif ר ../images/Emo23.gif ז ../images/Emo23.gif

ממצב אהובתי?? חחח...וואי מאגניב גם את הגעת לפה... יא ג´וחה שתדעי שאני מתה עלייך... (וואי כפרה עלייך!!) אממממ...זהו... דרך אגב...בקשר ללי ומושיקו,שלי תחנק ....טוב רציתי לשים פה תפוז מקבל בוקס אבל לא בא לו לעלות לי...חפיף... הקיצקץ את היית פסדר ושכל העולם יקפוץ לך... (תיהיי חופשיה ושימי זין גדול על כל העולם) מתה עלייך עיניים כפרות טפו עלייך... טחחחחח... ביי ביי אהובתי הכמעט יחידה...נראה לי... חן

למעלה