שלום לכווווולם!

שלום לכווווולם!

אני רואה את אותם ניקים כמעט בכל מה שקשור בחרדים פה בתפוז... חח מה נהיה לא מספיק פורום או קומונה? /tapuzforum/images/Emo8.gif מה חוץ מזה? מה איתכם? איך המרגש? כולם פה באמת חרדים או שיש גם כאלה דתיים? או חילונים..

זודי

New member
ברוכה הבאה לפורום .

הפורומים האחרים הם יעודיים , הקומונות הם באוירה קלה יותר .

../images/Emo13.gifהרי את "אחת שיודעת"...

ברוכה הבאה לפורום בעיקרון זה פורום של חרדים אבל מדי פעם מגיחים לכאן אחרים וכדאי לנצל את הבמה הזו ולטפל בכל הסטריאוטיפים סביב הציבור החרדי אני כמובן חרדי...

תקשיבו לי

אני מכירה אנשים מכל הסוגים,כולם אותו דבר!! יש חרדים באמת צדיקים ויש כאלה יותר גרועים מחילונים וכך גם להיפך!!! אני אוהבת דווקא את הלוק האלגנט שלכם (רק בלי הכובע) בכללי המגזר הזה סגור יותר מידי לכן אין בקושי חרדי או חרדית שלא עשו דבר ש"אסור" חח... אגב אני באמצע כעיקרון מבית דתי מסורתי אבל אני עצמי הרבה יותר חזקה מבחינת דת..אני פשוט זורמת עם זה.. וישלי כמו שאמרתי חברים מכל הסוגים אז אתם החרדים אנשים טובים רק תרגיעו קצת חח אה ואם אתם לא באמת בישיבה ומסגרת של תורה אז תתגייסו גמאתם לצבא!

לביא4

New member
החברה החרדית חברה כמו כולם

אי אפשר לומר שכולם אותו דבר, אבל כן אפשר לומר שבחברה החרדית יש טובים יותר וטובים פחות, מה שבטוח, שאחוז הבעיות בחברה החרדית הרבה יותר נמוך, גם לא מדוייק שהמגזר החרדי סגור, אולי חצרות בודדות, כמו תולדות-אהרון ונטורי-קרתא, שהם פלגים קיצוניים בתוך העדה, יראת-שמים לא נמדדת לפי לבוש צבע או סגנון, בהחלט אפשר לומר שיראת שמים חזקה אפשר למצוא גם בציבור הלאומי, ויש גם מסורתיים כאלו, ומה לעשות שהחרדים רק מותקפים והם "אשמים" בכל הבעיות הכלכליות והחברתיות במדינה.... (נשמע מוכר מתקופה אחרת???....) ושוב להזכירך מה שכבר אמרנו בשירשורים קודמים - היום יש נח"ל חרדי בצבא, ויש עבודה חרדית ומוסדות לימוד חרדיים ויש הכל, אני באופן אישי שירתתי בצבא שירות צבאי מלא, אבל דבר אחד חשוב מאד שתדעי, אצל החילונים יש השתמטות מהצבא מאד גדולה, גם לפני הגיוס וגם אחרי, אני יכול לומר ששירות צבאי - לאלו שבאמת עושים שירות צבאי, זה ממש תרומה לבטחון הציבור, אבל למרבה הצער היום, הצבא הרבה יותר שונה ממה שהיה בעבר הרחוק, ויש הרבה מה לשפר גם בצבא וגם בחיילים, ההתנהגות שלהם, וצורת השירות.

למעלה