שלום לכווווולם!

שלום לכווווולם!../images/Emo6.gif

מה העינינים? אני מאד שמחתי לקבל ממכם הודעות במסנגר ואני ממש מצטערת שיוצא לי לחזור אליכם בשעות מאוחרות... אחרי הפסטיגל יהיה יותר זמן ואני אכתוב לכם .... אני מקווה שבלימודים הכל טופפפפ... ובכלל החיים ....... אוהבת אתי קסטרו

הכל טוב.......

ואני מקנאה בשרון זהו סוף שנה היא מסיימת...איזה כיף לך שרון!..... ואני כבר מתגעגת אליך.....יאללה שייגמר כבר הפסטיגל הזה!. אוףףףףף

סבבה

אני אסיים השנה זה ניראה כל כך רחוק בגלל כל הבגרויות והמבחנים אני מתחילה להשתגע כבר מזה אין זמן לנשום ברגעים כאלו אני גם ממש אבל ממש רוצה לסיים ואת לא יודעת איזה תוכניות יש לי לעתיד אבל תחלס אני יודעת שאני אתגעגע ומאוד... זה נשמע מפחיד אבל אני עוד אתגעגע...

הכבוד הוא שליייייייייייייייי

שבאים לטבריה למקום הכי הכי!.....וגיליתי שאין על טבריה...איך?? כשהייתי באילת ראיתי הרים העיניים שלי הסתנוורו מההרים.......וכשהייתי בדימונה היה עריםםםםםםםםםםםם זה מגעיללללללללללללל הכל היה מדבררררר וכשהגעתי לטבריה זה היה הדבר הכי מדהים שקרה לי אי פעם!..

שלייי- וזה סופי!

חכי כשתגיעי לצב"א את תברכי כל יום שאת בבית ותערכי את האוכל של אמא... אני הייתי שבוע בגדנ"ע (אימונים כאלה לצב"א..) במשך שבוע והאוכל איכססססססססססססססססססססססססססססס זה לא מילנה ואני אחת שאין לה בעיה עם אוכל... קיצר כל השבוע בקושי אכלתי וכשהגעתי הבייתה בלעתי את האוכל של אמא... בעזרת השם כשיגיע היום הזה נדבר אז.. סיכמנו????? טוב אני זזה לישון העיניים שלי נעצמות נדבר כבר. לילה טוב.

אמ....שלי סופי סגרנו!......

עד הצבא יש עוד זמן.......! ואני מעריכה מעכשיו את האוכל של אמא שלי כפרה עליה!!!!...... בי לילה טוב!

GlitterKitten

New member
אתי אתי אתייייי ../images/Emo24.gif!!!

יווו איך שהתגעגעתייייי הכל נחמד פה....יאללה שיגמר הפסטיגל ....נעשה חיים בפורום, אני מבטיחה

שירן369

New member
שלום אתי

מה שלומך? מתי סוף סוף אפשר לדבר איתך??? מקווה שהולך לכן טוב עם הפסטיגל ושהוא יגמר כבר כדי שנוכל להתכתב איתך אוהבת שירן

למעלה