שלום לכוווווולם

arcidea

New member
שלום לכוווווולם

בימים הראשונים שנכנסתי לפורום היו פה שירשורים סוערים על הקשר בין יהדות לאמנות לחימה עד כמה שזכור לי זה היה די אינטנסיבי טל- אם היה לי כוח, הייתי נכנסת לנוסטלגיות, אבל אין לי, בהזדמנות אני אוציא משם מילות מפתח בכלל מה שרציתי לבקש מכם (דרך אגב, אני קוראת רק חלק זעום מכל מה שאתם כותבים) טקסט לתפילה pzir- יצחק- אני חושבת שאתם יודעים מה אני מחפשת אז אני אשמח אם תעזרו לי לגבי ה sale הגדול שנקרא על שמי אני באמת צריכה כיסא נורמלי ומכונת כביסה, אבל גם ככה אם היה לי כסף. הייתי קונה איתו ספרים. ביי

arcidea

New member
יצחק זה בשבילך

וכל הדרומיים אני מנבאת שככה תראה הזריחה היום בים המלח, ממש עניין של דקות מעכשיו

arcidea

New member
sorry i cant understand direct

questions i have a 20cm gun stuck in my cortex i can only understand multiple reality stuff and prophetics im kind of a night person that way

nitzano

New member
לי הבטיחו

nitzano, מוצרים במחירי מציאה! נראה אותם מתחרים במחירים כאן .שלא לדבר על זה שבטח על מוצריהם כתוב Made in China

pzirpim

New member
arcidea שלום,

סגנון ישראלי חדש! גונג פו צב!!! שיטה כוללת מאד:צב רך, צב קשה צב יבשה צב מים צב ים צב מדבר צב מוסרי(קטגורילי ואחרים) צב 9(לשעבר צב 8 --שודרג) וצב השעה יש עוד. בקיצור: לאט לאט ובלי קיצורים. גבך הוא ביתך-- חיסכי עבור כסא. יש ספרים גם בסיפריה. בברכת לא לכעוס--לצחוק ולשכח.

למעלה