שלום לכווווווולם!

שלום לכווווווולם!

עוד שבוע שבועיים אחזור לצ`טט במלוא המרץ. רציתם שיפור אווירה - תקבלו אותה! אני אחזור.... (אין גבול ליהירות, הא? :cool: ) יהיה בסדר. אגו טריפ.

patishon

New member
שוייצר

נו בטח עכשיו אתה יהיר, כנראה שיש לך סיבה טובה שמעתי פטניום 4 מסתובב לך מתחת לשולחן הה, לבריאות אחי ``מת המלך יחי המלך החדש`` מקווה שלא תשכח את כל חברייך שהיו איתך ברגעים הכי קשים. ממני פטישון

פטישון

בוקר טוב גם לך! פנטיום 4 לא, אבל... מאיפה לך הידע על מצבי החדש? אם מדובר בניחוש - אזי חושד אני כי ידעון אתה... תוכל בהזדמנות גם להעלות באוב כמה רוחות? חוץ מזה, לא שוכח חברים אף פעם. נדבר בשבוע הבא ON LINE אגו-טריפ.

רקדן

New member
לאגו-טריפ

אהלן ידידי! שמח מאוד שאתה בקרוב תהיה שוב איתנו. כולי תקווה שאגרת מספיק כח לחזור במלוא המרץ. ממתין לשיפור האווירה <דחוף צריך לשפר> הבלאגן חוגג בלעדייך אז יאלללללללה בוא כבר ידידי. רקדן.....

מרי-לו

New member
רקדן

מוואהההההההה (דמיין נשיקה) סתם כי בא לי ... ואל תגיב אפילו. חחחחחחחחחחח בוקר טוב וקסום לך מרי-לו

מרי לו

אם לא אכפת לך, אני לוקח את הנשיקה לעצמי כי תשאלי את אשתי - אני חולה על נשיקות! אגו טריפ.

מרי-לו

New member
את הרשות תבקש מרקדן, כי נראה לי שלו זה ממש יהיה איכפת (אבל בסוד אני אגלה לך שגם אני חולה על נשיקות ששששש... אל תגלה) ..... ;-)

רקדן

New member
מואאאאאאאאה!!

למרי לו! איזה בוקר נפלא לפתוח את הפורום ולקבל נשיקה. אפשר כל בוקר??? אני מאוד אשמח <בגללך מחר אני ברבנות> סתתתתתתתתתתתםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רקדן.......

מרי-לו

New member
בטח, בטח, בטח שאפשר כל בוקר בכיףףףףףף רקדן שלי ..... מוואההההההה קבל עוד אחת ליום נפלא.

רקדן

עוד שבוע שבועיים - תחזיקו מעמד! (עלק כאילו לא תצליחו בלעדיי) יהיה טוב. תחשבו עלי כמו טיזר לפרסומות בשלושה חלקים: א. הוא מתקרב... ב. האווירה עולה... ג....... המשך יבוא... אגו טריפ

למעלה