שלום לכוווווווולם

arcidea

New member
שלום לכוווווווולם

אוי. התמכרתי לפורומים! כפי שאמרתי כמה פעמים, תקשורת,קהילות, אינטראקציה קבוצתית ולמידה זה תחום עניין רציני שלי. אם תחשבו על זה, ללמוד אמנות לחימה- זה קצת דומה. אני רוצה להודות לכם מאוד על כל השיעורים המאלפים, ודברי החוכמה והנסיון, ודברי האיוולת והעצבים,על ההומור המשוגע, ובעיקר- על החברות. ולומר- שמכל הפורומים הרבים שאני כותבת בהם, אותכם אני הכי אוהבת, by farrrrrrr מכולם. אז זהו, שבעקבות כל מיני עניינים בחיי בזמן האחרון, וגם הרבה בזכות מה שלמדתי איתכם, החלטתי שיש כמה שינויים שאני צריכה לעשות. אחד מהם זה להפסיק להשתתף בכלכך הרבה פורומים לתקופה מסויימת. (יש לי פרויקט תקשורת קהילתית על הפרק לעמותת על"ם. זמני מוקדש לפורומים לחינוך מיוחד ושינוי חברתי עכשיו, יש קשר לאמנויות לחימה! אבל אני עוד אחזור לעדכן על זה בעתיד לא עכשיו). הידע שקיבלתי מכם על אסטרטגיה, אתיקה, שיתוף פעולה, יצירתיות וחברות- לא יישכח לעולם. ויש לי עוד המון מה ללמוד, תודה שהראתם לי את זה, אבל- כל עוד אני מתפתה להשתתף פה- אין לי זמן לעבוד! ואני צריכה משכורת. ולהתקדם עם העבודה שלי. לפי דעתי- הפורום הזה הוא עבודת אמנות אינטראקטיבית- קהילתית, ז´אנר חדש. טל- תתעד! לא להשבר. תודה על כל האימונים! אני אתגעגע מאוד. נשיקות מארכידאה הידועה בחוגים שונים בשם תמר.

amir_aikido

New member
תשמרי על קשר

באמת שלא מוכרחים לנתק לחלוטין, אפשר גם לכתוב ולהכנס רק פחות את יודעת ... מקווים לראותך שוב במהרה. אמיר

bizhar

New member
תמר? הרגשתי שאת מוכרת לי ../images/Emo13.gif

אנחנו יודעים שתבואי לבקר גם אם את עוד לא יודעת.
בהצלחה בכל עיסוקייך!
.

תמר???

לא קוראים לך ארכידאה???
את רוצה להגיד לנו שעד עכשיו שיקרת עלינו???
וברצינות, הלוואי והיה לי את האומץ כמוך
תשמרי על קשר מעת לעט
אגב, מה זה ארכידאה?

WhiteBear

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo13.gif - אוהבים, הרבה הרבה אוהבים

אותך. את לא הולכת לנו, את רק מבצעת ריגול תעשייתי אצל השאר, ותחזרי אלינו עם התוצאות.
(ועוד נארגן לראות אותך), טל.

למעלה