שלום לך!

מצב
הנושא נעול.

פודינג2

New member
שלום לך!

שלום לך!
יש לי בעיה ואשמח אם תאירי את עייני. אני גרושה ונשואה שוב באושר גדול +2 מנישואיי הנוכחים ובת גדולה בת 12 מנישואי הראשונים. עד היום האקס שילם את חובותיו כראוי היום נודע לי שהוא לא רוצה לשלם יותר אבל רוצה להמשיך לראות את הילדה. זה על קצה המזלג. האם אני יכולה ע"פ חוק לא לתת לו לראות את הילדה? לתשובה מהירה אודה

הצבעה

New member
../images/Emo7.gif מסכן בעלך

שלום לך!
יש לי בעיה ואשמח אם תאירי את עייני. אני גרושה ונשואה שוב באושר גדול +2 מנישואיי הנוכחים ובת גדולה בת 12 מנישואי הראשונים. עד היום האקס שילם את חובותיו כראוי היום נודע לי שהוא לא רוצה לשלם יותר אבל רוצה להמשיך לראות את הילדה. זה על קצה המזלג. האם אני יכולה ע"פ חוק לא לתת לו לראות את הילדה? לתשובה מהירה אודה
מסכן בעלך
האקס שלך בר מזל - הוא לא צריך לחיות איתך. בעלך הנוכחי מסכן - הוא חי עם אשה שמוכנה להשתמש בבת שלה כדי לקבל כסף. אולי תעברי לגור בערד?

לא פותרים מעשה נבלה במעשה נבלה נגדי

שלום לך!
לא פותרים מעשה נבלה במעשה נבלה נגדי
אי תשלום מזונות לילדה הוא מעשה נבלה. עליך לפעול בכל דרך לקבלת המזונות המגיעים מן הגרוש. הפעילי ההוצאה לפועל נגדו ועשי הכל. אבל בשום פנים אין הצדקה לנתק את הבת מאביה, בגלל סכסוך כספי בינך ובין גרושך. מעבר לנזקים שיגרמו לילדה, סביר להניח שגם נישואייך יפגעו, כאשר בעלך יבין מה עלול לקרות כאשר חלילה נישואיכם יגיעו אל קיצם.

את האמא הגרועה ביותר שיכולה להיות

שלום לך!
את משתמשת בבתך כקרדום, את משתמשת בה ככלי נשק, לא איכפת לך איזה נזק נשפי את גורמת לה, אםפ היית שואלת אותי, ניכשלת בבדיקת מסוגלות הורית, ויש להמליץ על הוצאת ילדתך ממשמורתך. את ממש מסוכנת לבתך. כשבתך תגיע לספת הפסיכולוג, תדעי מי הביא אותה לשם.

שילה1

New member
הקשר של הילדה עם אביה,תלוי בך במידה

את משתמשת בבתך כקרדום, את משתמשת בה ככלי נשק, לא איכפת לך איזה נזק נשפי את גורמת לה, אםפ היית שואלת אותי, ניכשלת בבדיקת מסוגלות הורית, ויש להמליץ על הוצאת ילדתך ממשמורתך. את ממש מסוכנת לבתך. כשבתך תגיע לספת הפסיכולוג, תדעי מי הביא אותה לשם.
רבה. עצוב מאוד אם מתנים קשר זה בכסף. ובנוסף-אין לערב את הילדה בהסדרים כספיים עם האב.היא רק בת 12!!! במקומך-הייתי שמחה ומעודדת את רצון האב להפגש עם בתו,אף מעבר למה שנקבע.וכי אינו אב כפי שאת אם?

אני אוהבת אותך, ושמחה שיש נשים כמוך

רבה. עצוב מאוד אם מתנים קשר זה בכסף. ובנוסף-אין לערב את הילדה בהסדרים כספיים עם האב.היא רק בת 12!!! במקומך-הייתי שמחה ומעודדת את רצון האב להפגש עם בתו,אף מעבר למה שנקבע.וכי אינו אב כפי שאת אם?

שילה1

New member
תודה לך ליאורה.ועוד משהו:יש לכבד את

תודה לך ליאורה.ועוד משהו:יש לכבד את
אבי בתך,בשיחותייך עמה עליו.היינו:לשדר מסר כי הוא אביה,אדם חיובי וכו'.את דעתה תגבש מאוחר יותר,אם בכלל. במצב שכזה,בטחונה של הילדה לא יפגע.

tbh12

New member
הרי לך תשובה עניינית

שלום לך!
הרי לך תשובה עניינית
אסור לך למנוע את המפגשים של הילדה עם אביה!!! היא לא תסלח לך לעולם. גם אם את צודקת. מה שכן, תמיד תוכלי לתבוע בנפרד או להפעיל עיקול על משכורתו.

לא רק שאסור לה למנוע את המפגשים

הרי לך תשובה עניינית
אסור לך למנוע את המפגשים של הילדה עם אביה!!! היא לא תסלח לך לעולם. גם אם את צודקת. מה שכן, תמיד תוכלי לתבוע בנפרד או להפעיל עיקול על משכורתו.
לא רק שאסור לה למנוע את המפגשים
בגלל שהיא לא תסלח לה. אלא בגלל שזה לטובת הילדה שהיא תגדל גם עם אביה, בכדי שהילדה לא תינזק, אם את רוצה ילדה בריאה נפשית, אל תמנעי ממנה את אביה, מניעת אביה יכול לגרום לה נזק בלתי הפיך, בנוסף לתופעות חרדת נטישה שהן הרסניות לילדים.

otherthings

New member
לא למנוע אבל לא לבקש מהילדה אם

הרי לך תשובה עניינית
הילדה לא רוצה.

אפשר בהחלט ללמד אותה לאהוב את אביה

הילדה לא רוצה.
אפשר בהחלט ללמד אותה לאהוב את אביה
אם האם תדבר על האב בחיוב היא תגרום גם לילדה רגשות חיוביים לאביה. לצערי יש מקרים שהאם, בדברה על האב, מקרינה רגשות שליליים על האב, והם עוברים לילד, יש להבין שילד קטן נתון להשפעה מוחלטת של אמו, היא יכולה לשחק במוחו ולעוותו כרצונה, או שתעשה זאת בכוונה, או שתעשה זאת גם בלא כוונה, אך אם האם תהיה חכמה ותפריד בין מרירותה לאב לבין הבנה לצרכיה של הילדה, היא תשכיל להאדיר את דמותו של האב, ולטפח את היחסים בין הילדה לאביה, אותם יחסים טבעיים של ילד ואביו שהיו לפני הגירושין, אך ביכולתה גם להרוס את היחסים במחי יד. קשה לי להאמין שילד יסרב ללכת אל אביו, סתם כך, בלא שמישהו השפיע עליו. ילד באופן טבעי אוהב את 2 הוריו במידה שווה, האם נתקלתם בילד להורים נשואים שסתם כך שונא את אביו על פני אמו? הכוונה בנישואין תקינים? ולכן קשה להבין מדוע ילדה הופכת את עורה ולאחר הגירושין דוחה את אביה, אלא אם כן נעשה לה ניכור הורי נגד האב, וזה עצוב, כל כל עצוב, לא רק לאב אלא בעיקר לילדה, כי הילדה מאבדת אבא, חשבתם עד כמה נורא לילד לאבד הורה? יש לכם מושג איזה צלקות זה משאיר בו? יש אמהות שאינן מבינות את גודל הטרגדיה כשילד מאבד אבא, זה הרסני לגביו, אין לכן מושג עד כמה נפשו נפגעת, אין לכן מושג איזה סבל הוא עובר, למרות שלמראית עין נראה שהילד מתפקד כרגיל, אך זה לא כך. כל אמא שילדיה יקרים לה, שרוצה למנוע סבל וכאב מילדיה, לא תנתקם מהאב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה