שלום לך ,

הוביטית

New member
שלום לך ,

אני מצטרפת טריה, יש לי תינוק בן 10 ימים, לאחר מאמצים רבים הגעתי למצב שהוא מוכן לינוק משני הצדים עם פיטמת סילקון, אולם כנראה שאין לי מספיק חלב. כיצד אני יכולה להגביר את כמות החלב, (אני גם שואבת אחת ל- 4 שעות כ 35 CC חלב ) . האם טיפות חלב-רב של רפאל אכן יעילות? על מה להקפיד בתזונה שלי? תודה רבה

הוביטית

New member
שאלות נוספות

האם בגיל צעיר ככ יכול להיות בלבול בין פיטמת הסילקון לבקבוק כך שהתינוק יעדיף לינוק מבקבוק? כמה זמן לוקח להנקה להתייצב? תודה

Yes, becuase with the silicone

the baby cannot get enough milk, and with the bottle he can. If you are using a bottle, make sure you are giving it as shown in the picture in our gallery.​

דיאנה1

New member
תרגום: כן, בגלל שעם הסיליקון

התינוק לא יכול לקבל מספיק חלב, ועם הבקבוק הוא יכול. אם את משתמשת בבקבוק, ודאי שאת נותנת לו אותו כמו שמראות התמונות בגלריה שלנו.

I would suggest that you see a

yoetset hanaka IBCLC dahoof!! Using a silicone shield incorrectly can prevent your baby from getting enough milk and can cause a decrease in your mik supply. The baby feeds from the breast and not from the nipple, and the silicone makes it harder for him to latch onto the hila under the nipple. If you tell me where you live, I will refer you to womeone near you. IN the meantime, it is good that you are pumping. You should pump more often to increase the milk supply.......at least 8 times in 24 hours.​

דיאנה1

New member
תרגום: אני מציעה שתפגשי עם

יועצת הנקה מוסמכת IBCLC דחוף!! שימוש לא נכון בפטמות סיליקון יכול למנוע מהתינוק שלך לקבל מספיק חלב ויכול לגרום לירידה באספקת החלב שלך. התינוק יונק מהשד ולא מהפטמה, והסיליקון גורם לכך שקשה יותר לתפוס את ההילה שמתחת לפטמה. את תאמרי לי היכן את גרה, אפנה אותך למישהי באיזורך. בינתים, טוב שאת שואבת. אתצריכה לשאוב לעתים קרובות יותר כדי להעלות את אספקת החלב שלך... לפחות 8 פעמים ב 24 שעות.

הוביטית

New member
אני גרה במודיעין !!!

תודה, ככל שאני רואה יש הרבה חלב בפטמה וגם על השפתיים שלו זאת אומרת שהוא מצליח לקבל חלב. תודה.

niritcat

New member
יועצת הנקה במודיעין:

יש במודיעין מרכז אמהות מודיעין, 9731719- 08. שמעתי שם המלצה על ג'ולי שור, ונדמה לי שיש שם עוד יועצת.

הוביטית

New member
האם את החלב שאני שואבת

לתת לו בבקבוק או להמשיך לתת לו רק מהציצי? תודה

יש לי בדיוק אותה הבעיה..

שלום אסתר. האם תוכלי להפנות גם אותי ליועצת הנקה באיזורי? (אני גרה ברמת גן) תודה.

niritcat

New member
יועצת הנקה ברמת גן:

דוריס ספרר, 7394537- 03 . היא מהטובות שיש (אם תבדקי קצת אחורה בפורום, תראי שאסתר ממליצה עליה בכל הזדמנות)

למעלה