שלום לך dream

שלום לך dream

תודה לך אני מרגישה בסדר.אנחנו עוברים תקופה של הרבה הוצאות אז אני לא מעיזה לדבר על בגדים אולי בסוף העונה. מאוד מצא חן בעיני הרעיון של חילופי בגדים לי אין בעיה אם הבגד נקי ובמצב טוב והעיקר מתאים ומונח טוב.לי אין הרבה אבל יש קצת שקטן עליי הלואי והיתה מישהי מהצפון גם לא איכפת לי לשלם. הבוקר ראיתי את תוכניתה של אודטה עם תצוגה של אישה אישה ושוב מצאתי שהם לא מתחשבים בנשים יותר מבוגרות שיש להן בטן,לצערי,הכל נראה צעיר ובהיר שזה נהדר לצעירות בלבד. מה עם חולצות נחמדות שנופלות יפה ומחמיאות לא במחירים בשמיים.לא כל אחת שמלאה גם מלאה בכסף

DREAM111

New member
היי מיה יקרה

אני שמחה לשמוע שאת מרגישה בסדר וטפו טפו תמשיכי כך. אני מניחה שההוצאות כמו של כולנו אבל באמת צריך לנסות למצוא את המבצעים הכי נוחים וההנחות הכי גדולות. אני לא יודעת איפה באיזורך יש חנות עודפים של מתאים לי אבל יכולה לומר לך שיש להם מבצע חולצות גדולות (אני מידה 6) ב-40-60 ש"ח נכון חולצות יום יומיות אבל אחלה חולצות. יש להם 3 זוגות מכנסים במידות 5 ו-6 במחיר של 60 ש"ח. כמו כן יש בשוק ראש העין שאני יודעת שהוא מגיע גם לצפון יש דוכן עם מידות גדולות ושם אפשר שוב למצוא חולצות גדולות ב-50 ש"ח לחולצה ואף פחות. מאחלת לך שתמצאי קולקציה ומאוד מקווה שנצליח להרים את העניין של הרעיון של ההחלפות. שאלה לי אם נתארגן לכך את תוכלי להגיע למרכז הארץ

למעלה