שלום לך רותי

ruthi26

New member
שלום לך רותי../images/Emo13.gif

שלום לך רותי אשמח אם תוכלי לסייע לי... לאחר דמיון מודרך שעשיתי, נפתחו לי ערוצים אחר אחרי השני, כל השנים ידעתי שיש לי חוש תקשור, אבל פחדתי מאוד... ופשוט הדחקתי זאת. כיום אני מרגישה שאני מתקשרת, ואפילו די הרבה, אני מטפלת אלטרנטיבית למדתי שיאצו, אך לא המשכתי בכך.. הייתי רוצה ללמוד רייקי או הילינג ותקשור, אך אני לא יודעת מה קודם למה?? אני יודעת עפ"י האנשים שאני מטפלת בהם, שהם מסוגלים לחוש את החום שלי, גם שהיידים שלי נמצאות במרחק מהם, אני יכולה לחוש בדיוק איפה כואב להם, ומה הם חשים?? אני יכולה לשמוע את דפיקות הלב המהירות שלהם... בקיצור הרבה מאוד, אך אני צריכה כיוון, ולא יודעת למה לפנות קודם... האם תוכלי לכוון אותי לאן עליי לפנות?? ורציתי לשאול האם יש קשר ביני לבין הבן הבכור שלי אביעד בגילגולים קודמים?? אני בטוחה שהיינו משפחה או משהו דומה?? תודה רותי

רותי 11

New member
ruthi26 יקרה ../images/Emo140.gif

הנה הגיעה גם התשובה שלך. לדעתי עלייך להתחיל ללמוד תקשור כי זה יחבר אותך להמשך לאחר שתלמדי תקשור תדעי את הכיוונים שלך, זה יעזור לך מאוד חמודה ברור שיש לך קשר עם הבן שלך מתקופות חיים אחרות כל מי שאת מכירה בחיים האלה את מכירה מתקופות חיים אחרות ובטח ובטח הבן שלך שאיתו היו לך מספר תקופות חיים.

ruthi26

New member
רותי איזה כייף שענית לי, אישרת לי את כוונותיי

שלום לך רותי משונה לי לכתוב לרותי, כשאני רותי בעצמי. בוודאי ראית שהחלה לי תקופה של רוחניות, ואני כל כך מאושרת, וכל כך נהנית לעזור לאחרים. כל כך ציפיתי לתשובתך, כל הזמן בדקתי ללא הרף אם את עונה לי. לא ידעתי אם ללמוד קודם רייקי או תקשור, והרגשתי שאני חייבת קודם את התקשור, לא יודעת להסביר למה? והנה אישרת לי את תחושותיי, אז שוב המון תודה נשמה ענקית.. האם אפשרי לדעת מה היינו בגלגול קודם אני והבן שלי הגדול, ששמו אביעד, האם יעזור לך אם אתן תאריכי לידה?? יש לי תחושה שהיינו או בעל ואשה או שהוא היה חם שלי, לא יודעת מן תחושה כזו, ואין לי מושג בגלגולים.. ושוב תודה רותי

רותי 11

New member
להמשך השאלות כמובן רק בימי

ראשון למרות שביום ראשון הקרוב לא תהיה הפינה כי אני אהיה באילת

למעלה