שלום לך עומר

• פותח הנושא גב
  • פורסם בתאריך

גב

New member
שלום לך עומר ../images/Emo24.gif

מה שלומך? הוצאתי 3 רונים לגבי העיסוק שלי. אני יוצרת כותבת ומבצעת מוסיקה ומעוניינת לדעת לגבי חצי השנה הקרובה. (כאשר פסגת השאיפות היא כמובן חוזה בחו"ל והופעות...)... אז זה מה שיצא: gebo othala algiz אשמח לשמוע את דעתך עליהם
נ.ב. נקודה קטנה טכנית לגבי othala - היה רשום משהו אחר וכשלחצתי עליו החלונית הקטנה נתנה את אות'לה... אולי התבלבלו שם השמות?

גב

New member
הבהרה ../images/Emo22.gif

1. מדובר בלהקה (חומר שלי) 2. הרון שהיה כתוב הינו ווירד והיה רון ריק (כמדומני), אבל בחלונית היה את רון מס' 24.... תודה

גב

New member
הי ../images/Emo13.gif מנסה לתת פירוש משלי ../images/Emo13.gif

הי עומר, לפני כשנה הצעתי כמו עכשיו את פירוש המתחילים שלי, את כתבת את שלך קודם, מבלי להסתכל על הפירוש שרשמתי, ויצאו שני פירושים שכמה שהיו שונים היו דומים... והיה מלמד, מפרה ומעניין
אשמח אם תקראי את הפירוש שאני מנסה בירקרקותי לתת רק אח"כ... ליאונרדו- אשמח גם כן להארותייך ופירושיך
אז ככה: 1. יצא גבו. ליאונרדו רשמה למטה לגבי שאלה שונה בתכלית, על גבו שיצא במקום הראשון "מדובר פה במסלול חיים שנכתב מראש, וחוזה שמיימי(גבו)". אין לי בכלל התנגדות לכך, שלהבדיל מהשאלה האחרת (אני שולחת כוחות וחיזוקים לאם ובתה) במקרה הזה מתאים לתהליכים שאני עוברת לאחרונה - הבנות שהגיעו לאחר "סיבוב" ארוך לגבי הייעוד, המטרה, ההגשמה... אבל קראתי על גבו (כאן יש מאמר עם כמה פירושים מעניינים באנגלית: http://www.geocities.com/solarguard/germanic/runes1.html http://www.geocities.com/solarguard/pagan/divination/runes/thorrunes.html ) שהוא מסמל אכן מתנה, ומתנה שמיימית, אך יש בו צד חזק שמדבר על שיתוף פעולה, על חלוקת המתנות, על פעולה משותפת שיוצרת כוח חזק יותר מהיחיד. אני יכולה לראות בזה גיבוש של להקה שעובדת ויוצרת ביחד... 2. אות'לה/ווירד - סיפור לא ברור.. הבנתי שאם יצא ווירד הוא מעין דף חלק - שם את הבחירה בידי. מצד שני, אני מאמינה שתמיד יש לי בחירה (עד כמה מפתה שזה להאמין שהדברים נכתבו מראש.... יש כוח להשפיע על מהלך החיים בכל רגע ורגע). לכן, אולי אם אני אשווה במערכות קריאה אחרות שיש בהן קלף או אלמנט שהוא ריק, או מסמל את העצמי - אולי ווירד מדבר על מציאת הנתיב, הכח והכיוון בפנים ולא בחוץ? מעין קלף מדיטטיבי שמראה על דרך שהיא מופנמת ומדיטטיבית ולא מפלסת וכובשת עם מרפקים בחוץ????? ואם יצא אות'לה ולא ווירד, הרי שזה הרון האחרון, מס' 24 (אני אוהבת את המספר הזה
). אות'לה מדבר על בית, בית פנימי, פיזי רוחני, וערכי. אני באמת מרגישה שאחרי סיבוב ארוך בחוץ, חזרתי עם המוסיקה הביתה. אולי הוא מראה על הבחירה כמוכיחה את עצמה? אולי הוא מראה על כך שאני אהיה מסוגלת לקיים עצמי ממוסיקה? (האם אפשר לראות בו את זה??? אינשאללה אמן!). או שבעצם אם הוא מסמל את ההווה או את התהליך - כפשוטו, אפשר אולי להגיד שהעבודה היא מהבית. או, שאולי מדובר על הדרך הרוחנית שיש לעשות. כתוב בלינק שצירפתי, שהוא יכול לסמל במובן הקוסמי את הבית העולמי של האנושות - אולי מדובר בתהליך מוסיקלי של השראה והתחברות??? עיזרו לי
3. אלגיז - הבנתי ממה שרשמה ליאונרדו שיש לקרוא אותו, הרון השלישי, כעתיד. אלגיז הוא הגנה. בעבר כתבתי כאן והיה דיון עם עומר לגבי הסמל של הרון הזה. זוכרת? סמל שלום הפוך? כאילו ההגנה דורשת בעצם את ההיפך משלום. שלום אמיתי (לא פוליטי אלא של לב וסיפוק) יכול להיעשות כשהגנות אינן כלל צורך ולא נמצאות בלקסיקון... נעזוב את זה לרגע... אלגיז אומר גם התפתחות ויצירה, וגם מראה על הצורך בזהירות, בהתקדמות זהירה תוך שיקול דעת. במאמר שהבאתי כתוב כי הזהירות שבו דומה לגשר בין המודע ללא מודע ולגישה הזהירה שיש לנקוט בעבודה רוחנית. אולי הרון בה להזכיר שצריך להזהר מלשכוח את הרוחניות והערכים המוסריים בדרך? או את הנתיב האמיתי והדברים שעושים טוב במובן העמוק של המילה? אולי זה מתקשר להגנות ולהבנה שהיצירה האמיתית אינה תלויה בהן-סמל שלום הפוך? (ואולי לא בעצם...). היגגתי קצת... ואחרי כל אלו - שאלות
טדדם: האם ניתן לקרוא את מה שיצא פשוט כמסרים ולא רק כתיאור תהליך וזמנים? כיצד אפשר לראות ברונים שיצאו גם הכוונה ועיצה? (אני חושבת שבחלק מה"ניחושים" שכתבתי ניסיתי לרשום אותם כהכוונה, אבל עדיין, אני מרגישה כאשר מגדירים את הראשון כעבר, השני כהווה/תהליך והשלישי כעתיד... אולי מפספסים משהו. אולי בעצם כולם פועלים כל הזמן ועצם נוכחותם (וגם הופעתם בשוגג של שני הסוגרים ביחד ווירד ואות'לה "בטעות") מעידה על כך שהם האנרגיה המשפיעה כרגע בו זמנית ובאופן סימביוזי בנושא עליו שאלתי.... כיצד זה יכול להתבטא כשאנחנו מפרשים? מקווה שצלחתם את הרחבותי הרחבות... סליחה אם הארכתי מדי... תודה

כן כן וכן

גב זה לא מדע מדוייק אנחנו רשת הרי - קחי וקבלי מה שטוב לך הרון הריק הו ג'וקר
שקודם כל משמעו שהקלף אצלך תאמיני בעצמך והדרך תהא פרושה בפנייך אלגיז הוא רון של הארה כך גם גבו עזבי שטויות והתחברי לאור שבך.. יצאו לך רונים טובים... אל תחפשי בהם את הרוע כי אז תמצאי אותו (בכל דבר יש גם וגם אלגיז מדבר על יחסי תלות וקשר - זיכרי שאת חלק מרשת ותפרצי מתוך הלהקה צימחו ביחד..!

גב

New member
איזה חיוך ענק מרחת לי על הפרצוף ../images/Emo13.gif

תודה רבה ליאונרדו
איזה כיף
לא רוצה לנג'ס אבל מתעניינת - מה דעתך על ה"בלבול" של ווירד ואות'לה? המילה הייתה רשומה כווירד, אבל ההסבר המפורט היה על אות'לה.... מעניינת אותי דעתך על "המקריות" (האם יש להתייחס לשניהם?), וגם על הדרך שבה את מפרשת את אות'לה. ולא תיעלבי אם אבקש גם את דעתה של עומר נכון? כתבת שהידע שלה רחב מאוד

ha!

תאמת אני לא ממש גאון מחשבים ולי יש סט רונים מחמר שאני הכנתי, רונים הם קודם כל אנרגיה פיסית.. לא יודעת..

אווה...

טוב, אם את שואלת על זמן, אז זו שאלה מסובכת. אחרת, אין הבדל בין תאור של תהליך לבין הכוונה. בעצם, הם שניהם לגמרי אותו הדבר. לא? אני חושבת שאת בהחלט עולה על זה שיש פה משני הדברים - תיאור של תהליך, והכוונה, מסר, הבנה לגבי איפה את ואיפה הייעוד שלך.

זמן ותהליך

עומר את כלי כלי - אמרו לך את זה פעם? זה בדיוק מה שהתכוונתי או במילים אחרות גב "הכל זה אחד" גב שימי
לא סתם: (בדיקת עירנות קטנה...) שימי
: כשאררת כלומר כשכתבתי בשתי הפעמים - שעבר או הבסיס או הראשית שהווה או הגוף או הלב שעתיד או הסוף או המטרה התכוונתי לאו ולא ל"ו" כלומר- סלש כזה :"/" בנת או בשפת התקשור - הכל זה אחד ושאלת תם נוספת: האם רונים הם כלי לתקשור? מי מתקשר? הרונים או אני? מי הוא הכלי נאמיתי? או במילים אחרות : "מי אני מה אני מי אני מה???'"ובטח הגשש זה כבר "פסה", אבל יש דברים שלם נס ליכם כמו למשל סט רונים מחמר!)

שאלה גדולה וחשובה -

מי מתקשר, הכלי או אני? הרונים / הקלפים / הקריסטלים / המטוטלת / המוח החולם שלי, או אני? אם הכל אחד, זה לא משנה. אני לא חושבת שיש מה לדבר על כלי מתקשר. מה שאפשר להגיד, זה שכלי פותח ערוצים, אבל זה תלוי באדם, אם הוא משתמש בהם או לא. בגלל זה, יש כל כך הרבה כלים לתיקשור אמצעי, וכל כך חשוב למצוא את הכלי שמדבר בדיוק אליך... אני בטוחה שהכלי מביא איתו את האנרגיות שלו. אבל בדרך הכל כך עדינה של העולם האנרגטי, זו זכותך להתעלם מהאנרגיות האלה, אם-את-מבינה-על-מה-אני-מדברת... אם היתה פה עוד שאלה - לא הצלחתי למצוא אותה...

אוקיי...

אז כמו שביקשת, עוד לא קראתי את הפירושים לא שלך ולא של ליאונרדו, והנה המחשבות שלי: ניראה שהכיוון שלך הוא הייעוד שלך. מהפריסה כמו שהיא, כמובן לא ציינת שאלה אז אני אל יודעת על מה אני עונה, אבל הכיוון הוא חיובי וייעודי. בהצלחה!

למעלה