שלום לך עומר יקרה

שלום לך עומר יקרה

עדיין יש בעיות ביני לבעלי והכי חשוב לי לדעת מדוע למרות שאני די מבליגה מנסה לקבל אותו עם המינוסים והולכת המון לקראתו הוא מתנהג אלי לעתים קרובות כאילו שאני האוייב. שאלתי 3 רונים באקראי מה עלי להבין ולעשות עם התנהגותו של בעלי ? 1פהו 2 ראיד'ו 3מאנאז אני מרגישה לעיתים כאילו שמישהו עשה לו איזשהו מאגיה שיהיה נגדי זה פשוט מאוד מוזר לי . מה לעשות? מרגישה חסרת אונים. אני + 2 מקסימות שקשה לקחת החלטה ולעזוב במיוחד מבחינה כלכלית.

פנינה101

New member
ברור כשמש יקרה

סליחה שאני מתערבת, אבל קראתי את הודעתך שאת מבליגה ובכל זאת... רציתי לשאול אותך ברשותך.. ושוב סליחה אם אני מתפרצת האם ההבלגה שלך הוא מודע לכך שזו הבלגה, או שהוא תופס זאת כהתעלמות. הבלגה היא נכונה בעקרון, אך האם יש שיחה שמלווה את ההבלגה? שיחת מודעות בצורה בוגרת ללא האשמות. שוב, אני לא מכירה את הסיטואציה ויכול להיות שאין בכלל עם מי לדבר. אבל זה מה שעלה לי לראש. סליחה אם טעיתי, ובהצלחה בדרכך, ברור כשמש. עוד משהו.. השם שלקחת לעצמך "ברור כשמש"... לא הכל ברור. יש דברים שאם לא אומרים אותם הם לא ברורים לצד השני. יש דברים ממש בנאליים טבעיים, ובכל זאת צריך לשוחח עליהם. שיהיה לך שבת שלום ומבורך מכל הלב. פנינה

חייבת להגיד את דעתי

קודם כל, אם היית מתבוננת קצת בפורום, היית רואה שאין סיכוי גדול שאני עונה על שאלות שאת שואלת באותו היום. אין סיבה לאבד את הסבלנות, בטח לא אחרי שלוש שעות. שנית, אני מוצאת שההודעה שקיבלת מחברה דואגת, הודעה שכתובה בכל כך הרבה אהבה, אכפתיות, כנות, ומציעה לך לבחון את העניינים מחדש, ראוייה להתייחסות מצידך. לפחות תקראי אותה, יש בה תוכן שבא מאהבה ומציע התיחסות אישית אלייך...

תודה פנינה!

כמה אהבה, אמיתיות וחברות יש בהודעה שלך!!! זו לא התפרצות, זו חברות, וזה מרגש מצידך. תודה שאת לוקחת את הזמן לתת עצה אמיתית, וכלכ כך לא ביקורתית ולא שופטת!

פנינה101

New member
עומר תודה רבה ֻ../images/Emo24.gif

תודה רבה על תגובתך החמה. אני שמחה מאד שהובנתי נכון. שמחה מאד שהצלחתי להקרין במספר מילים את הרגשתי. שמחה שהתקבלה תגובתי בהבנה והורגש בה האיכפתיות. ממש היה לי צורך להגיב... משהו נגע מאד ללבי. אז שוב תודה על תשובה מחממת לב. שבת שלום פנינה

אוקיי

אני מציעה לך לדאוג לעצמאות של עצמך. זה לא אומר לעזוב את בעלך, אלא להפוך להיות יותר עצמאית. העצה שאת מקבלת מהרונים היא לדאוג למטרות של עצמך, לסיבה שלך להישאר, ולהחזיר את המיקוד אל עצמך. בהצלחה!

למעלה