שלום לך מיכל

שלום לך מיכל

מה שנקרא מדינה מפגרת עכשיו השופט נדל בחופש שבתחון ושוב הוחלף שופט ואני גם לא הבנתי את הסיוע המשפטי שקיבלתי עו"ד לפריסת החובות אבל לפריסת חוב מזונות עליי לעבוד חודשיים שלוש ולהגיש דרכם את הבקשה (יש סעיף בהוצאה לפועל דרך בית משפט למשפחה ) אלא שלו אעבוד הוצאותיי יעלו אז איך אמממן את עצמי המדינה פשוט רוצה לייאש אותי ואני לא מבין מדוע גם התקשורת לא מתערבת אולי תעזרי לי ותקשרי אותי עם עיתונאים על מנת שאולי דרך התקשורת הדברים יתחילו לזוז

mishelli

New member
אמרתי לך שהם לא מתייחסים אליך ברצינות

אני פניתי בשבילך לערוץ 2 או YNET ולערוץ 10 ולא קיבלתי שום תגובה. לדעתי הסיוע המשפטי הזה לא רציני.

גם גט היא לא תראה לעולם

אישה שחושבת שהיא חזקה ותקרע גבר ותשפיל אותו בבית משפט עם עלילות ואי מתן סידורי ראייה וכו' אני מציע לכול הגברים את אותו פתרון לא לתת גט לעולם עד לאחר הסכם גירושין הוגן שמסדיר את חובותיכם וזכויותיכם שכן לאחר הגט האישה לא תראה אתכם ממטר, לא לחשוש להביא ילדים או קשר עם נשים אחות כי אין בעיה הלכתית לגבר יכול להיות יותר מאישה אחת לאישה מותר לפי ההלכה לשכב עם גבר כ3 חודשים לאחר הגירושין מחשש לממזרות ( דעת הלכה ) ומכתב גלוי לרעות פרודתי בסופו של יום הילדה סובלת אני פונה אליך דרך המחשב שוב אל תהרסי את חיי בתנו האהובה תני לי הסדרי ראייה פתוחים ולא תהיי עגונה לנצח זה פשוט החופש שלי לחיות , לראות את בתי , לעבוד הסדרי ראייה שישי שבת כן שישי שבת לא, אמצע שבוע 30% מהמשכורת ( 1500 ש"ח ) וויתור על חובות עבר ( מזונות אישה ) ואני נותן לך גט אני מבקש אני לא יודע איך לעשות לתגובתי זו לינק להורי פרודתי ( הצימרים של אבי ופנינה לב ארי )

פעם למטה ופעם למעלה

אני מאמינה בהסדר ולא בהשפלות הדדיות בבתי המשפט. שניכם פוגעים הדדית. אני מציעה שאת ההצעה שלך תעביר אליה באמצעות עורכי הדין של שניכם. לגבי חובות עבר ממזונות אתה יכול לבקש ממנה פריסה מאוד ארוכה כך שזה ישפיע בסכום של 200-300 ש"ח לחודש ממשכורתך (נוסף על מזונות חודשיים רגילים מיום ההסדר). לא נראה לי שיש סיכוי לביטול גמור של מזונות העבר. אם אתה לא ניגש לבית המשפט לבקש הסדרי ראיה שיש להם תוקף משפטי איני רואה לאן אתה יכול להתקדם. איני גם מבינה עד הסוף את העוול שנעשה לך ואני מניחה שגם ערוצי התקשורת אינם מבינים. זה לא שאני לא מבינה את המצוקה שלך כשאתה אינך רואה את בתך אלא אתה מצידך גם מחזיק בנשק ומשתמש בו וגם לא פועל בהליכים המשפטיים המקובלים. אתה נמצא בתוך מטוטלת בהרגשתך, פעם למעלה ופעם למטה. אני מציעה שכשתרגיש שהעניינים דווקא זורמים לטובתך (כמו שהרגשת לאחרונה) אל תתעופף בשמים אלא תציע לה הסדר. דווקא ברגעים שידה על התחתונה יש לך סיכוי להגיע לאיזשהו הסדר.

אני לא במטוטלת ברגשות שלי

בלי שום קשר פניתי גם לעו"ד שלי שאת דעתי הוא יודע ובכלל את כול מכתבי וגם פרודתי יודעת שזה תנאיי להפסקת אש אבל גם עבורה זה ייתן לה כסף כ2000 ש"ח לחודש כמובן שלפני מתן הגט היא תצטרך להסכים לסידורי הראייה ולחתום עליהם מול העו"ד שלי ולשלוח את זה לגושפנקא חוקית תוך חותמת של בית המשפט כי אני לא קונה מס שפתיים אני פונה לפרודתי שוב מעל דף תפוז זה בדרך נועם כי אני לא חפץ /לא יזמתי/לא רציתי מאבק מלחמתי כזה והייתי מעדיף שלא להילחם , לחזור לעבודה שגרתית ולא להיות במלחמה שתגרר שנים כמובן הייתי מעדיף בכלל לא להגיע למאבקי הזה ואם תראי את מכתביי אני בעד הסדרים למרות שידעתי על העליונה אני חש ברצון לפשרה ולא להשיג דברים באמצעות הכוח המשפטי שיש בידיי שכן זה לא טובת הילדה אני הייתי אף מוכן לצאת לפשרה אשלא אפרט בפורום אבל לאחר פסיקת השופט כלפיה אגלה רחמים כלפי חמי חמתי והעו"סית אני יעמיד אותם למשפט על כול ההתעללויותיהם אסכים לסולחה עד ה21/7/09 אני מניח שבתוך חצי שנה אנצח כי לשקר אין רגלים אבל הייתי מעדיף שלא להלחם כי אני לא נקמן ואני איש פשרות

דרכך עדיין אינה מובנת לי

ראשית, לגבי 'המטוטלת' לא התכוונתי לפגוע בך ואני מתנצלת אם נקלטה נימה שכזו. אני מאמינה לך שאתה לא רוצה להגיע למאבקים ולמעשה אתה מרגיש שאין לך ברירה. יפה שאתה מתעקש לקבל הסדרי ראיה לפני מתן הגט ולא קונה "מס שפתיים" אבל למה אתה ממתין שהיא תיענה לך מיוזמתה? מדוע אתה לא פונה לבית המשפט שייאלץ אותה לקבל הסדרי ראיה? אתה פונה אל פרודתך מעל דפי תפוז. האם ידוע לך שהיא בכלל גולשת כאן? אולי תנתב את קריאותיך למקומות שהיא נגישה להם. ומה יקרה בעוד חצי שנה? כיצד ומדוע אתה צופה ניצחון אז? ומה זה ניצחון? שתקבל הסדרי ראיה או משמורת או מה?

spring9

New member
מוטי - אתה משעשע אבל לא רציני

מה פתאום אתה מנהל מאבק גירושין בפורום? היא בכלל קוראת כאן? מה פתאום 30% מהמשכורת זה 1500 ש"ח? 4500 לחודש זו משכורת של נער עובד לא של אדם מבוגר. התבגר כבר, אתה אבא, הגיע הזמן!!!!

דווקא יש משכורות כאלה

יש הרבה מבוגרים שמרוויחים 4500 ש"ח לחודש. מדובר בתפקידים הלא מקצועיים. גם אם היה משלם 1200 ש"ח לבתו בתקופה שקשה לו, לא הייתי עולה על בריקדות.

spring9

New member
מי שמרויח כאלו משכורות יש לו ברירה

לעבור לעבוד באחת הרשתות ולא בשמירה וניקיון. ואם זה מה שהוא מוצא שיקח עבודה נוספת כמו שטיפת חדרי מדרגות, מיון בדואר וכו.. אף אדם נורמלי לא יכול להתקיים ממשכורת שלל 4500 לחודש. מי שמסכים לכך סימן שיש לו סיבות משלו. נחשו איזה.

mishelli

New member
בלי תעודת מקצוע קשה להתפרנס

אני עשיתי השלמה ל-12 שנות לימוד (סיימתי לפני שנתיים וחצי). קיבלתי ציונים בין 70 ל-100 (מבחני גמר ובגרות אחת בגיאוגרפיה 3 יח' ציון 75), קיבלתי את הלימודים דרך הלשכה וביטוח לאומי. אך כשהגעתי ללשכה עם התעודה, אמרו לי: "כל הכבוד, אך אין לנו עבודה בשבילך" היום בשביל להתקבל לעבודה עם משכורת סבירה, צריך מינימום תואר שני. לא לכל אחד יש אפשרות כלכלית ללמוד לשני תארים. המחירים מאד מאד גבוהים. ולא אהבתי את הרמיזות שלך בסוף (המשפט האחרון).

spring9

New member
נכון, בגרות זה לא מקצוע

אבל יש המון עבודות לא מקצועיות שמהן אפשר להתפרנס. איזו תעודת מקצוע יש לקופאית, מוקדנית, מלצרית וכו...?

mishelli

New member
יש לי תעודת גמר. לא בגרות

עשיתי את ההשלמה אחרי גיל 30, אז אמרו שאני לא צריכה בגרות. וגם מפני שזה היה מטעם הלשכה והביטוח הלאומי, זה היה גמר. אני שמחה שעשיתי את זה, מפני שכילדה היתה לי חרדת מבחנים, וארבעת וחצי החודשים שבהם עשיתי את ההשלמה ושמונה מבחנים, נתנה לי את הבטחון להתמודד עם מבחנים. החלום שלי, הוא לעבוד בחברה כמו קומפדיה. המוצרים שלהם מאד חינוכיים. לומדות מעולות.

למעלה