שלום לך, מאיקה

• פותח הנושא irka
  • פורסם בתאריך

irka

New member
שלום לך, מאיקה

לא כתבתי היום, כי המחשב לא הסקים לשלוח, מאוד רציתי להגיד לך בוקר טוב, ואני מקווה שאצליח לפחות -- ערב טוב. איך היה בשבת? מה עסית? אני נסעתי לבקר מישהו בבית חולים(כנירא זאת העבודה שלי-- לבקר בבתי חולים, אנשים שקרובים לי), ופיתאום חשבתי שמזמן לא היתי באישפוז, אפילו התגעגתי איפושהו לשקת בלי שום אחריות, בלי דעגות, בלי צרות נוספות... מצחיק לחשוב על זה, אבל אלה המחשבות שהיו היום. אני שוב רוצה לברוח מהעולם הזה... לא יודעת למה. הכל יחסית בסדר, יולי מאוד חמודה ורגישה, לפעמים זה מפחיד כמה היא רגישה, אני מתכננת לנסוע, אבל משהו מפריע להנות מהחיים. סליחה שאני כותבת לך הת זה. אני יודעת שגם לך לא קל, אבל אני חושבת שאת מבינה אותי טוב מאוד, ואין הרבה אנשים כאלה. אוהבת אותך, מאיקה שלי.

לילה טוב לך אירה שלי

גם כן עבודה יש לך... אולי תחליפי אותה? או שלפחות תתפטרי... כמו שאני מכירה אותך לא תהיה לך בעיה למצוא אחרת. סליחה...לא מתאים לי לצחוק כרגע. אולי זה בגלל שאני עייפה וכלום לא בא לי לראש. קראתי את מה שכתבת...מבינה אותך כל כך. אני אגיב לך מחר. הבטחה של מאיקה. אז בינתיים קבלי נשיקת לילה טוב }{ ושימי אותה על המצח בבקשה. ואל תשכחי שאני אוהבת אותך...תמיד תמיד. ואם אני בין היחידים שמבינים אותך...אני גאה בכך. את מכירה אותי כל כך טוב...ואני חושבת שגם אני אותך קצת. ואני מאושרת שפגשתי אותך. את מדהימה. ומלאת כוח. גם אם לפעמים נדמה שלא. אוהבת...נדבר מחר. לילה טוב יקרה שלי. מאיקה.

irka

New member
לילה טוב, מאיקה

תודה, קבלתי את הנשיקה, נדבר מחר, תנוחי לך רצת. על ``העבודה`` זה היה בצחוק, פשות יותר מדי אנשים בשנה הקרובה היו בבית חולים... לילה... אירקה.

למעלה