שלום לך הפורום

dudu1212

New member
שלום לך הפורום

שלום לכולם, הנה חזרתי - הנני כאן. מי שזוכר אותי מימי וואלה הקסומים - מה טוב. מי שמכיר אותי מהמפגשים - מה טוב. מי שאינני מכיר - אשמח להכיר.

ברוך שובך ../images/Emo140.gifdudu1212

ברוך שובך dudu1212 היקר שמח מאוד שחזרת אלינו לכתוב בפורום וכן: בהחלט אני זוכר אותך מהפורום בוואלה - והמפגשים , וגם השתתפת במפגש השני בתל אביב בביתו של אלעד רומנו יקירנו ובשאר המפגשים - כך שהנך בהחלט מכר ותיק, יופי שחזרת- נשמח שתשאר. באהבה אסף, ומצרף תמונה של אגרטלים ( ואזות ) ופרחים לכבוד חזרתך אלינו התמונה צולמה בפריז

ברור שוואזות אני יו"ר ועד ההומואים הפולניות

תודה לך dudu1212 וברור שאביא לך שי ואזות הרי כיו"ר ועד ההומואים הפולניות המתנה המתאימה ביותר זו ואזה מקורית מפריז . אוהב אסף

Nחמן

New member
../images/Emo18.gif אני האבא של האבא של המרוקאים...../images/Emo4.gif

חחח...
עוד מרוקאי כמוני ואבדנו...

Nחמן

New member
שלום דוד וברוך השב

אני זוכר אותך דווקא מהשבת הראשונה של הו"ד ואת הביקורת, שהייתה לך על פרט מסוים באותה שבת. מקווה, שהכל מאחורנו, ואילו עתה יש להתפלל לרפואתו השלמה של ידידנו הרב רון, שמחלים מניתוח (הרב רון בן צפורה), ובהזדמנות זאת גם לשלומו של עבדך מרדכי נח בן רחל, שממתין לניתוח שלישי ורביעי כדי להחלים מתאונה, שעברתי לפני כשלושה חודשים וחצי. ו... כולנו ממתינים ומחלים לבשורות טובות, לנחמתן של 42 משפחות הנספים בשריפה הגדולה, לרפואתם של הפצועים ולשיקומם של המפונים, שבתיהם נשרפו כליל. יהי רצון!

ספר ריק

New member
נחמן, נסה לעסוק יותר בדברים אופטימיים.

לא נעים שכל הודעה שנייה בפורום עוסקת במחלות והרוגים.

Nחמן

New member
מתפלא עליך ועל תוכן הודעתך

את המחלות לא המצאתי ואת ההרוגים לא הרגתי. אופטימיות אין פירושה לשנות את המציאות. מי שיגיד למשל, שאני בריא, ושאין לי שום מגבלות, יימצא דובר דברים לא נכונים. אז מה עושים? סיפר לי שכן אחד, שהוא איננו יכול לבקר חולים מפני שיש לו טראומה. שמעתי את הרקע לטראומה ואילו אני סבור, שעיקר הטראומה היא מעצם הרגשתו של אותו חולים, שמכל ביקור חולים יש טראומה. אדרבא! יש לקבל את המציאות ולמצוא את המילים המתאימות להרגעה ולנחמה. בלי קשר אליי נפתח כאן בפורום שרשור קטן בעקבות האסון (נדמה, שאופיר יזם אותו). מי שרצה הצטרף, ומי שלא רצה, לא הצטרף. בדרך כלל אני משתדל לכוון לדעת הפורום, ואם אתה מכיר עוד מישהו שסובר כמוך, בקש ממנו לעלות לפורום ולומר זאת במפורש ואל תשים דברים, שלא נאמרו, בפי אחרים. זה גם לא נעים, שכל הודעה שנייה אצלך מופנית לביקורת אישית מבלי שניסית לברר דעת אחרים, ומבלי שניסית לבקר גם את עצמך. חוץ מזה יודע מה? שלא יהיו מחלות ולא יהיו הרוגים ולא נצטרך לכתוב על כך בפורום.

ספר ריק

New member
נכון יש מחלות ויש הרוגים,

ויש שבויים ויש עניים ויש עוד מלאנת'לאפים אנשים מסכנים ואחרים שזקוקים שנתפלל עליהם. אבל אין צורך להזכיר זאת בהודעות שופטות בפורום. זו דעתי לפחות. דיברתי בשם עצמי ולא בשם אף אחד אחר. אבל כמובן שאין באפשרותי לכפות עליך דבר. רק מבקש. נכון, יש אסון-פותחים שירשור. יש רב חולה-פותחים שירשור. אבל אני לא רואה צורך להזכיר זאת בתגובה לשירשור שאינו עוסק בנושא. בטח לא כשמדובר במשהו שחוזר על עצמו בכמה שירשורים בפורום. אני מצטער שאתה מוצא את הודעותיי כמלאות ביקורת. עד כמה שאני זוכר, היחיד שהפנתי אליו ביקורת זה אתה. ואני לא היחיד שהפנה אליך ביקורת בפורום. בכל מקרה שתהיה לך רפואה שלימה ומהירה! כמו כן לשאר חולי ישראל.

Nחמן

New member
ביקורת

מותר למתוח ביקורת ומותר לעשות גם בפורום תוך שמירה על הכללים המחייבים. בעניין זה אין לי שום טענה כלפיך. התגובה על הביקורת היא עניינית. כאשר אתה מבקר מישהו, חשוב לדעת, כי הביקורת צריכה להיות עניינית. כלומר: הנה גם כאן בפורום הובאה הודעה, שיש לפטר את השר אלי ישי על מחדליו בשריפהנ הגדולה. הגבתי להודעה זאת בביקורת קשה משום שהזמן, שבו מתאבלים על היקירים שנספו ומתפללים לשלום הפצועים (סליחה על שאני מזכיר זאת בדרך אגב), איננו מתאים לחשבונות אישיים. חוץ מזה אין לי ספק, שהדורשים את ראשו של אלי ישי אינם מתומכי ש"ס דווקא. לכן לא היה מקום להכניס שיקולים לפורום. לגבי שרשורים אולי ישנה אי הבנה מסוימת בנוגע לשימוש בפורום. כאשר אני מגיב לשרשור ישן, התגובה תופיע בעמוד אחורי כלשהו וסביר להניח, שאיש לא יראה אותה. לעומת זאת פתיחת שרשור מוצדקת במקרה של אסון דוגמת זה שקרה או במקרה של בקשה לתפילה עבור חולה מסוים אבל אי אפשר להחזיק שרשור זה פתוח כל הזמן אלא אם כן החליט מנהל הפורום לנעוץ אותו בראש הפורום ע"פ שיקולים שלו. מעבר לכך קיימת בקשה מפורשת מצד הנהלת הפורומים (אפשר לראותה גם בראש הפורום הנוכחי) לא לפתוח שרשורים מיותרים ללא צורך. כיוון שאני רואה צורך ועניין לכבד את הפורום, שמארח אותי ומעניק במה לדעותיי ולרעיונותיי, אני נאלץ למצוא פתרונות יצירתיים. אחד מהם הוא ה
(ניצול שרשור), שבו אני מנצל שרשור קיים לצורך העלאת נושא, שאיננו קשור לאותו שרשור, רק כדי לא לפתוח שרשור חדש שלא לצורך. אי לכך כאשר הנך רואה את הסימן
, עליך לדעת, שהדברים מיועדים לכלל חברי הפורום, אלא הם נכתבו במקרה תחת תגובה להודעה שלך בהיעדר מקום מתאים לכך. כתבתי דברים אלו על דעתי האישית אך אני מקווה, שזו גם דעת מנהל הפורום. תודה על הברכות ועל האיחולים וכן גם אני מאחל לכולם, שלא נדע עוד חולי ומכאוב אלא רק בריאות ושמחה.

ספר ריק

New member
אודה אם תענה בכנות לשאלה הבאה:

אם אומר לך שאתה לא יודע לקבל ביקורת, אני אהיה הראשון שאמר לך זאת?

Nחמן

New member
אנא ממך!

בוא נפסיק שרשור זה. זה לא מתאים לפורום שלנו.

גנימדס

New member
ברוך השב!!

תמיד נחמד לראות מישהו מדור המייסדים!! ברוך השב , דודו!!!!! נחמד לראות את הניק שלך מפציע שוב, אתה מוזמן להישאר!!! חנוכה שמח!!

dudu1212

New member
ברוכים הנמצאים?

מה נשמע? איך החיים? חנוכה שמח :). זוכר את מסיבת חנוכה של תשס"ד?

למעלה