שלום לך הילה

שלום לך הילה../images/Emo41.gif

שלום לך הילה בסגול.....לפני שאשאל את השאלה שלי השארתי לך מסר (ולא בקשר לפורום - מקוה שראית) אני מגיעה לפורום לקרוא ולהנות ממה שאתם כותבים. ידכם ברוכה..... שמי עידית ומשפחתי גרה מעבר לים כבר שנתיים וחצי עקב עבודת הבעל. כמו כולם בעולם המחשבים עברנו המון חרדות (יפטרו - לא יפטרו)......הגיע בוס חדש ואני אישית מרגישה שהבעל שלי מאוד לא מרוצה. שבוע שעבר היתה לנו בחירה לא קלה.... א. להשאר עם הבוס הלא נחמד ולקבל תפקיד לעוד שנה וחצי או ב. לעבור לאתר השני פה של החברה, לעבוד תחת בוס חדש, לקוח חדש ולהחליף מישהו לחודשיים. אחרי החודשיים ימצאו לו תפקיד (לא של מנהל, כי זה שהוא מחליף חוזר) עד סוף תקופת החוזה בנובמבר. ולשאלות שלי: האם המעבר הזה טוב לבעל ? מה יהיה בנובמבר ? נשאר או נחזור לארץ ? שמו של הבעל דודו (או DAVID באנגלית) תאריך הלידה שלו 20.6.1973 (אוטוטו מחליף קידומת) תאריך הלידה שלי : 26.6.1973.....אני שבוע אחריו
אם את זקוקה לעוד פרטים אני אשמח לתת..... המון המון תודה מראש על כל תשובה. שהחיים רק
אליך.

שלום לך עידית וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מזמינה אותך לעיין בהודעת המנהלת על מנת להבין את הלך הרוח בפורום. ציינת כי את קוראת את הפורום מזה זמן מה אזיי אני מניחה כי את יודעת שאין אנו עושים במסגרת הפורום פריסות פרטיות כפי שאת מבקשת כאן. את מוזמנת לבצע לעצמך פריסה - אם באחת מן הפריסות האוטומטיות (יש באתר של אורי רז - קישור בטאגליין) או בעצמך. ומסר אישי לא קיבלתי ממך :) אנא שלחי שוב. שיהא לך יום של קסם הילה.

למעלה