שלום ליפות

kululu2B

New member
שלום ליפות

אז הרי עדכון קצת נעלמתי אבל השתלדתי לעקוב, פחות או יותר אני בימים קצת עגמומיים, בין היתר כי אני חוטאת בהשוואות ונדמה כי העולם הנשי סביבי רובו ככולו הריוני.... אז כזכור- עברתי הזרעה אחת שנכשלה ואז גילו שיש לי CMV אז הכל הוקפא חוצמזה, מומחה הפוריות שלי (ד"ר לויט) קיבל התקף לב, מסכן.. קצת אגוצנטרי מצידי שאני רואה את זה כחלק מהטרגדיה האישית שלי (קצת?) אבל תודו שזה מתחבר לתמונה הכללית אז עכשיו מחפשת רופא אחר (מומחה פוריות שמבין באנדו') ישקוב מחליף את לויט, אבל קראתי עליו חוות דעת די מזעזעות.. האם שמעתן? ומה עם יעל גונן? המלצות בצפון (דרך קופ"ח כללית) תתקבלנה בברכה אה, והתחלתי דיקור+צמחי מרפא אצל מטפלת מקסימה (יעל ססלוב), טיפול שמנסה להביס כרגע את ה CMV ובכלל להכין את הגוף להריון

זואילי

New member
מקווה שיימצא הרופא המתאים

צר לי, אינני מכירה מאיזורך. האם את בינתיים על דיכוי?

קימי3

New member
הי מותק

התפרצתי רגע רק כי רציתי להגיד לך שד"ר לויט חזר לטפל-אולי רק פרטי (?) אם תצטרכי את הטלפון בקליניקה הפרטית תגידי לי, יש החזר מהכללית של 80% זה די שווה.. מקווה שיעבור כבר הCMVהמעפן הזה... יופי שמצאת את המדקרת בהצלחה
יעל

kululu2B

New member
הי יעלית ../images/Emo24.gif

חזר לטפל?? באמת?? אז כנראה רק בפרטי, כי היום בבוקר דיברתי עם מח' פוריות בזבולון ואמרו לי שייעדר בחודשיים הקרובים (!) ושמחליף אותו ישקוב אממממ מבאס אותי "לבזבז" מומחים וללכת אליו בפרטי, במיוחד כשאני עוד בשלב הפשוט של הזרעות. לא עדיף "לשמור" את זה לשלב ה-IVF?

kululu2B

New member
תודה זוזקה, האמת שלא בדיכוי

בשל הסיכוי הקלוש שכן אכנס להריון מסקס.... (יש דבר כזה?
מיתוס עד שלא הוכח אחרת) בשבוע הבא יש לי ביקורת אצל הגינק' שלי, אז נראה מה העניינים שם והאם נצפים גידולים שוקולדיים מחשידים

זואילי

New member
רק זכרי

שאנדו זה לא אנדומטריומות בלבד. אצלי למשל, אין אותן כבר תקופה ארוכה.

kululu2B

New member
אבל אם אין ציסטות

וכאבי המחזור נסבלים, אז לשם מה נחוץ הדיכוי כרגע? אחרי מה עוד צריך לעקוב?

זואילי

New member
כי אם האנדו שלך התבטא

בעוד מקומות באגן אז צריך להיות עם היד על הדופק. (אם את מנסה להרות טבעי בבית אז ברור שדיכוי לא רלוונטי לך עכשיו, אבל אנדו זה ממש לא רק אנדומטריומות בשחלות)

קולולו יקרה

אבל כרגע אסור לך להיכנס להריון בגלל ה-CMV, לא? אז מה זה משנה אם יושג הריון טבעי או בהזרעות?

kululu2B

New member
אממממ תראי

כל סיפור ה- CMV הזה מאוד בעייתי.... יש רופאים שאומרים שעדיף לא לבדוק את זה בכלל לפני הריון, כי בכל מקרה הסיכוי שהעובר יידבק מאוד נמוך (בטח אם זו לא הידבקות ראשונית), אז הפשרה שד"ר לויט הגיע אליה היא לא לעשות טיפולים בינתיים, אבל אם אכנס להריון מסקס (יה, רייט), נתמודד עם זה....

אין לי המלצות על הצפון

אבל יודעת שלמשיח מגיעות גם מהדרום וגם מהצפון. מניחה שכך גם לשולמן. בהצלחה

kululu2B

New member
אז איך אתן בפענוח תוצאות CMV? ../images/Emo9.gif

אז זו הבדיקה השלישית שאני עושה והרי זה פלא- סופסוף חל שינוי וה- LGM הפך מחיובי לגבולי. אני מפרשת נכון וזו סיבה לשמחה? לפי מה שאני מבינה זו לא ההדיבקות הראשונית ועכשיו כשה- LGM גבולי ולא חיובי, אפשר טו בי באק אין ביזנס? יש עוד בדיקות (ספציפיות יותר) שעליי לבקש מהרופא? ומה פשר השינויים המספריים? וב- avidity? ואלו כל התוצאות: חודש מרץ יחידות תוצאה שם בדיקה CMV IgG - IU/ml 1.50 POSITIVE 1 CMV IgM - חיובי 2 CMV AVIDITY - 0.52 חודש אפריל הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה CMV IgG - IU/ml 1.80 POSITIVE 1 CMV IgM - חיובי 2 CMV AVIDITY - 0.54 חודש מאי יחידות תוצאה שם בדיקה CMV IgG - IU/ml 1.60 POSITIVE CMV IgM - גבולי - 0.48 CMV AVIDITY

לא מבינה בזה

תעדכני מה הרופא יגיד על התוצאות. מחזיקה
לקבלת OK להמשיך בטיפולים

למעלה