שלום ליעלי

yaely2

New member
מנהל
נעמי החכמה שלום שימחת אותי ../images/Emo140.gif

אכן כפי שאנחנו רואים הצלחת להיכנס. מקווה שנהנה מכתיבתך בעתיד.

sitvaniyot

New member
ערב טוב לכל החברים

האורחים שלי עוד לא שבו, המחשב עומד לרשותי וזו הזדמנות להצטרף אליכם. כאשר הם בבית הם פשוט "מחרימים" לי את הקשר עם העולם. מחר נפתח כנס לשלושה ימים לאוכלוסיה המבוגרת. אני ממש מתפלאת שלא הזכירו את זה כאן ואני מצרפת את תוכנית הכנס שמתקיים בגני התערוכה, למרות שזה ממש ברגע האחרון והייתי צריכה לעשות זאת קודם. אולי מישהו בכל זאת מעוניין.
שווה לפנות זמן ולהגיע לקונגרס הגמלאים הרביעי שיתקיים בגני התערוכה בתאריכים 9-7 במארס לשם העשרה אישי, צבירת חוויות ובכלל להכיר. הכניסה לקונגרס חופשית, ללא תשלום, שעות הפעילויות הן כל יום מ-10:00- 20:00 לוח האירועים גדוש וכולל מופעים, דיונים, תערוכות, סדנאות ועוד. קשה להמליץ מה שווה יותר ובאיזה יום כדאי להגיע ,בכל רשות מקומית ניתן להשיג את תוכנית הקונגרס ולברר פרטים. הנה מספר אירועים לטעימה: יום ג' 7.3.06 10:00-11:00- "בין איש חושב לאיש נופל" הקשר בין תפקיד מנטלי לנפילה דר' ניר גלעדי 12:00-13:00 "שוק ההון כמכשיר פיננסי לגיל השלישי, מר אלי גרבר בית מניב ישראל 13:00-16:00 "טלויזיה קהילתית" -עולם של השפעה מעורבות ויצירה לגמלאים 16:00-18:00 ריקודים סלוניים- הרקדה המונית . 17:0018:00 "ריו אביירטו" נחל זורם , לאוהבים לרקוד חוויה סוחפת של תנועה , מוסיקה שמחה ורגיעה. יום ד' 8.3.06 10:00-11:00 "יהדות בראי הדורות" הרצאתו של הרב ישראל לאו 10:30 11:30 "זקנה במאה ה-21"דר' יפה לרמן 12:30-13:30 "מתחילים בגיל 50 ומתהפכים בגי 69" מיניות וזוגיות בגיל השלישי מר עידן מילצ'ר סקסולוג 18:00-20:00 מספרי סיפורים + הופעה מוסיקלית יום ה' 9.3.06 10:00-13:45 מסע בארץ "איכות החיים" 10:00-11:30 "רפואת ספורט בגיל השלישי" דר' דניאל קרלין אורתופד 14:00-15:30 כנס ארצי לחברי קהילות תומכות 18:00-21:00 תחרות מלכת היופי ותצוגת אופנה.... ועוד ועוד תוכניות מלבד המועלות כאן, מה שתמצואו כאן זה רק לגירוי התאבון... לכו ,בקרו ,, ותהנו....

עמליה3

New member
לסתיונית ../images/Emo51.gif

יפה שהבאת לנו אינפורמציה . אני אלך כנראה ביום חמישי. לילה טוב.

ערב טוב ../images/Emo140.gif יותר נכון - לילה טוב.

כבר אמרו חכמים ממני, מוטב מאוחר מאשר בכלל לא, אז זה מה שאני עושה עכשיו. מה לעשות? - רק לא מזמן התפניתי להיכנס לפורום שלנו, וראיתי את כל מה שהלך פה היום. אנפה - התמונה של החתולים - איך אומרים זאטוטינו - פשוט מגניב.שמרתי לי אותה, מקווה שאוכל להעביר אותה למכותבי באי-מייל. לא בטוח שזה יעבוד, אבל שווה נסיון. אריקה, לך כבר אמרתי בבוקר, שקיבלתי התכווצות שרירים בידייים מהפעילות המעייפת הזו שהבאת לנו. והגברת עם העיניים הירוקות מדהימה, כל יום אני מתפעלת מחדש מהדברים הנהדרים שאפשר למצוא ולהעביר באינטרנט. עמליה, איזה יופי של שיר, למרות שעכשיו כבר לילה, היה לי נעים לשמוע אותו. ציפי - הוספתי את הבלונים שלך לאוסף הבלונים שלי, את אלה עוד לא ראיתי. תודה לך. סיתווניות - תודה שהבאת לידיעתנו את דבר הכנס הזה, אני למשל לא שמעתי על זה דבר באמצעי התקשורת? או שמא זה פורסם ואני פספסתי, חייבת להודות שאני לא ממש פריקית של עתונים וחדשות. לכן תודה גם לאנפה שהביאה את המאמר על הכנס מעתון הארץ, צריך להיות מעניין. לילה טוב וחלומות נעימים לכולם,

למעלה