שלום ליושבי הפורום

Shakty

New member
שלום ליושבי הפורום

אחרי גלות כפוייה במעוזים שונים ברחבי הגלובוס שבתי אלינו :) חזרתי עם DVD חדש שיצא ב HARVESTED והוא חובה חובה חובה לכל מי שאוהב את פלויד בין SOS ל DSOTM. מדובר ב 25 דקות אמנם אבל 25 דקות שצולמו באיכות מדהימה ואיכות קול עוד יותר מדהימה מחזרה שהפלויד עשו ב Royal Festival Hall בלונדון לפני ההופעה שם ב 69. הצילום נקעט עקב וויכוח של הצלם עם נציד של המקום שמבקש ממנו לעזוב לאחר שהסתיימה החזרה - הצלם מתחנן ואומר שיהיה מוכן לשלם אם ייתנו לו להישאר אבל הבריטים כמו הבריטים - סדר זה סדר - הנציג אומר - היית צריך לסדר את זה מראש - עכשיו זה מאוחר מידי. אגב ווטרס טען באיזה ראיון שגם המופע צולם. PLAYLIST : Biding My Time - כולל ריק על הטרומבון Green is the Color, Cymbaline אבל הכי מדהים - ריק מנגן את החלק האחרון של SOS על העוגב המפלצתי שיש במקום!!! SOS על עוגב - אתם חייבים לראות\לשמוע את זה. זה הוידאו הכי חשוב שהתגלה של הפליוד מאז JUGBAND BLUES של בארט לפני כמה שנים.

זה דווח ב"חשדות"

ואכן מדובר במסמך נדיר: אלו הצילומים היחידים(?) - הידועים, לפחות - מ-The Man and the Journey, מופע-הקונספט שהפלויד העלו בשנת 1969-1970, כתריסר פעמים. בארכיון המאמרים יש מאמר עליו. ווטרס אכן הזכיר את זה באחד הראיונות בחודשים האחרונים. וואלה, אם הם לא מוציאים את זה רשמית הם עוד ישמעו ממני...

Shakty

New member
נשמה - את תמיד מחכה ל"רשמיות"

תמשיכי לחכות הרבה שנים - תגידי לי בכנות לא מגרד בידים לראות את זה כאן ועכשיו ? מה אכפת לי רשמי או לא ?

אכפת לי שכמה שיותר אנשים יוכלו

לראות את זה - ובשביל זה צריך מערך הפצה שיש כיום רק בידי חברות המוסיקה הגדולות, כמו EMI. ל-Harvested אין את זה, מה שמגביל מלכתחילה את היקף האוהדים שיוכלו לצפות באוצר. EMI גם יכולים להוציא הקלטות וצילומים באיכות גבוהה יותר מאשר בוטלגרים. שלישית, אני בדעה שליוצרים מגיע תמלוגים בעבור יצירתם. ורביעית, אני חושבת שיוצרים - במיוחד הפלויד - צריכים לקחת את המורשת שלהם יותר ברצינות, ולהתחיל לשווק אותה ככזו. עד עתה, הם לא עשו שום דבר שאפילו מתקרב לזה.

Shakty

New member
אני מסכים איתך ברמה העקרונית

אבל דווקא חברה כמו HARVESTED דואגת ל"שחרר" בוטלגים - הם קוראים לזה LIBERATED BOOTLEG - יענו מפיצים את חינם אין כסף - רק לרווחת אוהדי הפלויד. אני מסכים שצריך "להכיר את האנשים הנכונים" כדי להיות חלק מהסצנה - אבל בטח אי אפשר להאשים אותם בבצע כסף וחמדנות - הם פשוט דואגים שהחומרים יהיהו בידים הכי טובות שאפשר להגיע אליהם - אנשים שיתאמצו את ה אקסטרה מייל בשביל להשיג דברים נדירים. מה הכיף בזה אם אפשר לקפוץ לצליל ולקנות את זה ? אני לא כל כך בטוח שכל ילדון זב חוטם שרק שמע את וויש יו או דארק סייד ידע להעריך את הנדירות והאיכות של החומרים הללו. לגבי נקודה אחת אני מסכים איתך - כל החברות הבוטלגיות שעושות כסף מהסיפור - זה מכוער - זה ממש לנצל את הפופולריות של הפלויד למען חמדנותם.

flowerboy69

New member
ואם אנחנו כבר בשוונג...

בקרוב אצלי-החזרות של החומה בברלין דיסקוגרפיה מצולמת של גילמור וסיד בארט,הופעה של החומה(לא ברור היכן),סרט על החיים של ווטרס וסרט על הדרך של הלהקה להצלחה העולמית ממוזיקת המחתרת של שנות השישים ועוד כמה שאינני זוכר... בדיסקים-ווטרס בארצות הברית ב99-,ווטרס בשוויץ ב-84,פינק פלויד אופנבך 71,פינק פלויד the top gear sessions,פינק פלויד ביפן בשנת 88,פינק פלויד באוסטריה בשנת 94,ועוד 3 שהפרטים עדיין לא ידועים לגביהם. בערבון מוגבל...-monitor-ההופעה של הפלויד בbbc בשנת 71 בקופסא נדירה עם חזיר קופץ מתוכה...וקופסא שנקראת gift set שזה 4 דיסקים של הפלויד בקופסא מיוחדת שיצאה בארצות הברית לחג המולד לפני שנים לא מועטות... לצערי הדברים האלה לא באים מ"תרומות" אלא מכמה חברות שבאמת מרוויחות אבל הרבה מהכסף הם משקיעים גם בחיפוש והשגת הקלטות נוספות נדירות שיוכלו לתת לקהל עוד תמונה על הפלויד שלא הכרנו... מכיוון שזה נגד תקנון הפורום אני מסיים ואומר שהקלטות ההאלה אינם חוקיות ואין להשיגם בשום מקרה!!!זה רק בשבילי...:) ליאור

חרטושה

New member
שלומות,

ראיתי ואני שותפה לתלהבות חסרת הסייג. ואגב, בוטלגים הם אחת מהדרכים הכי טובות לעשות יח"צ לאמן. הם חלק מהמערך הזה. מי אמר שבוטלגים והורדות מונעים מאומנים לקבל את מה שמגיע להם? באוני' הארוורד לא חושבים ככה וגם אני לא. בניגוד לדעה הרווחת, מדובר באינטרס של חברות המוזיקה, האמן והאלוהים גם שיהיה דבר כזה שנקרא בוטלג. לא חילקו לכם אף פעם טעימות בסופר?

flowerboy69

New member
האמת

שאותי ממש לא מעניין מצב האומן ואם זה פוגע בו או לא.אני אוהב את המוזיקה ואוהב לראות כל מיני זוויות שלה.כאשר הלהקה או חברות התקליטים מונעים מהקהל לספק את הרעב שלהם בדרך רשמית הקהל מפצה את עצמו בדרכים אחרות.

ברוך השב

. בהחלט DVD שווה... אבל לדעתי בתקופה הזאת, Green is the colour ו-Careful with that axe, Eugene נוגנו אחד אחרי השני, מין שיר אחד כזה... אתה בטוח שCWTAE לא מופיע שם? כי אם כן זה פספוס גדול לטעמי...

Shakty

New member
בטוח - זו "רק" חזרה ועל כן הסדר לא

מחייב - כמו שכתבתי זה רק 25 דקות.

למעלה