שלום ליושבי הבית

שלום ליושבי הבית

אני מבקרת פה מדי פעם, בעיקר כצופה מהצד, מנסה ללמוד ולהבין את כל הקשור בETSY... לפני שבוע, פתחתי סוף סוף את חנות האטסי שלי...והיום, שבוע אחרי אני תוהה...כמה זמן עבר מפתיחת החנות שלכם ועד המכירה הראשונה? ומעבר לזה, אם למישהו יש תובנות, הערות או ביקורת (רצוי בונה ולא קטלנית, אני בחורה רגישה
) אשמח לשמוע...

Lilach O

New member
ברוכה הבאה!

קודם כל החנות שלך מקסימה והבובות כאילה מתוקות!!! שיהיה בהצלחה!! מכירה ראשונה יכולה לקרות תוך יום אחד מפתיחת החנות, תוך שבוע, חודש או אפילו 3 חודשים ..לצערי אין חוקים ברורים תנסי לרסם כמה שאת יכולה - פייסבוק טוויטר פורום של אטסי עצמו ..או כל מקום אחר שעולה לך בראש אין לי ספק שעם קצת פירסום המכירה הראשונה תגיע כי המוצרים שלך מקסימים!

ניליכ

New member
ברוכה הבאה, את צריכה הרבה סבלנות והרבה

מזל. להתפלל שיאהבו את היצירה שלך ואז הכל יכול לרוץ. בכל אופן צריך לעבוד הרבה. בהצלחה רבה!!!!

LATIKAsoap

New member
ינשופים מתוקים!!

ברוכה הבאה.. אני גם חדשה, ושמתי לב שכשאני מעלה מוצרים חדשים יש לי מכירה, אז אני משתדלת לעדכן הרבה. אולי לוותיקות יש את ההסבר לכך :) החנות שלך מתוקה מתוקה! באנר יפיפה ובובות מקסימות! יש לך גם מוצרים לחג המולד, זה מעולה.. אולי כדאי לך להתייחס לעניין זמן המשלוח לחג המתקרב.. אני קראתי על תיוג והתאמה למנועי החיפוש- כדי לעלות בחיפוש כ"רלוונטי ביותר" ניסיתי לתת שמות קולעים, ובדקתי מה עובד יותר טוב.. שיהיה לך המון בהצלחה! נראה מעולה! מזי latikasoap.blogspot.com etsy.com/shop/latikasoap

לימיצ

New member
יואו איזה מותק!!

הצילומים נמקסימים וגם המוצרים! את חייבת ל מלא את כל התגיות, מה שחשבתי מיד כשראיתיאת ז , זה על stocking stuffer על כל הואריאציות של המילה... אישית לא הייתי שולחת שום דבר כבר עם התחייבות לחג המולד, אבל האמריקאים עדיין מחפשים דברים ולפחות ברמת התגיות שתהיה לך חשיפה. הייתי אולי אולי אפילו רוכשת שטח פרסום באחד הגיפט גיידס, כהשקעה לחשיפה... שיהיה בהצלחה, תמלאי את החנות עוד
לימיצ

תודה לכולן ../images/Emo13.gif

תודה לימיצ...האמת שכל נושא התיוג קצת מבלבל אותי כי אני לא תמיד בטוחה מה עוד אפשר לכתוב לגבי המוצרים מבחינת התיוג... אני מתכננת עוד מוצרים, אבל מודה שיש לי נטיה להתייאש מהר ואם אני רואה שמשהו לא הולך, אני לרוב מוותרת...

RolyzCreations

New member
חנות מקסימה

בהצלחה
מצטרפת לרולי לגבי התגיות, זה מאוד חשוב (פלוס חידושים בשעות הערב) תכווני את התגיות לקהל היעד שלך, כלומר, אם את יודעת מי האדם שיקנה, הוא יגיע אלייך מכיון שהוא יחפש לפי מילות חיפוש מסויימות. לא יודעת אם זה היה ברור.... תנסי "להכנס" לראש של הקונה (אמהות?) תחשבי כמוה ותדגמי את המילים הכי קולעות ומדוייקות שמתאימות למוצרים שלך. גם בכותרת כדאי להשקיע באותה מידה (יותר תיאור, חומרים וכו) הבאנר משגע והצילומים מקסימים. בהצלחה!!!

iriss22

New member
ברוכה הבאה, החנות מקסימה

הינשופים שלך מתוקים מאד! שיהיה לך בהצלחה!

orithadad

New member
חנות מאוד יפה בעיניי!

הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לך זה לעשות רענון/renew למוצרים שלך. ברגע שאת "מחדשת"-מעלה מחדש מוצר קיים, המוצר קופץ בעמוד הראשי ואז יש סיכוי שמישהו יראה אותו. ללא החידוש הסיכוי לקבל חשיפה קטן מאוד (מלבד נושא השיווק, כמו שציינו כאן). אומנם מדובר בהוצאה כספית בתור התחלה, מבלי שהכנסת אגורה, אבל בעסק צריך לפעמים להשקיע לפני שמכניסים משהו. מומלץ לעשות חידוש בשעות הערב המאוחרות שלנו או לחלופין להזמין את החידושים באתר הזה: http://statsy.org/clockbot.php ואז ניתן להזמין חידוש בשעות שהן לא רלוונטיות עבורנו... לפחות חמישה מוצרים ביום!!

ifat36

New member
אהבתי את החנות, כמה עצות

החנות שלך מקסימה, והבובות ממש ייחודיות כל המידע שאת צריכה נמצא בפורום או באטסי. תכנסי לחנויות באטסי שמוכרות בובות בסגנון שלך, תעקבי אחר החנויות הכי מצליחות מה הניסוחים שהם בוחרים? איך התיוג? תמונות, מבצעים וכו'... לגבי כריסטמס: המוצרים שלך מאד רלוונטים כמתנה לכריסטמס, אבל כמובן שאת לא יכולה להתחייב שיגיע עד כריסטמס הייתי שמה הודעה בסגנון הזה: Need your item ASAP? ask me about express delivery (convo me before ordering) מנסיון - יש כאלה שמעדיפים לשלם אפילו 50 ש"ח משלוח ולקבל את זה תוך יומיים. בטח בחגים תבררי את התעריפים בדואר, יש אפשרות למשלוח תוך 2-3 ימים בתוספת תשלום יפעת

תודה!

מרשה לי להעתיק את ניסוח השאלה לגבי המשלוח? זה נשמע מעולה! (יש קטע לגבי זה שמופיע בפרופיל המשלוח שלי אבל אנשים בטח לא טורחים להכנס לשם כמעט)

שוב תודה לכל העונות!

קיבלתי כמה עצות טובות בהחלט! יש לי עוד המווווון מה ללמוד ואני בטוחה שאשאל עוד שאלות והנה כבר שאלה נוספת... ראיתי שכמה מהיוצרות פה צירפו את החנות שלי לפייבוריטס שלהם (תודה!!) האם יש איזה קוד מחייב (אחוות יוצרים ישראלים?) שאם מישהו מכניס אותי לפייבוריטס שלו, אני צריכה להחזיר טובה ולהכניס אותו אליי? אני מניחה שזו עוד דרך חשיפה לקהל...

חנות מהממת!!!!

והייתי ממליצה להוסיף גם את הכרית עם האפליקציה של הבית שראיתי בבלוג שלך, א' כי זה אחד הדברים המקסימים שראיתי!!! ב' כי זה יוסיף לך מגוון לחנות. בטוחה שתצליחי!!!

למעלה