שלום ליאיר טריבלסקי :)

davidh

New member
שלום ליאיר טריבלסקי :)

לא, אתה לא מכיר אותי. סתם קפצתי לראות את הפורום הזה. אני כבר הרבה שנים בעניין של אסטרולוגיה. הייתי קורא את התחזיות הכלליות שלך בוואלה, והם ממש קלעו אלי למרות שהם כלליות. בהזדמנות זאת, הייתי רוצה לשאול אותך אם אפשר - נרשמתי כבר ממזמן לתחזית אישית בהוט בטלוויזיה (כתוב שם שאתה מכין אותם). עכשיו השאלה, התחזית נראת אוטומטית, וכנראה זה בא מתוכנה, אין לי בעיה עם זה, רק רציתי לדעת אם זה אכן טוב כמו תחזית שעושים ידנית? וגם יש שם בחלק השני של תחזית יומית שמופיע לא רק אצלי אלא אצל עוד אנשים אותו הדבר, למה זה? ובקשר להתאמות זוגיות שם, יש משפטים שחוזרים על עצמן וזה גם נורא קצר, מה הסיבה? בתודה רבה מראש אגב, אני מזל מאזניים עם אופק טלה

שלום דויד

שמח שאתה נהנה..
לגבי היועץ בכבלים הוט - ובכן, התחזית האוטומטית הזו נכתבה על ידי במשך חדשים ארוכים ארוכים, והיא בעצם תמצתה את כל הידע שאספתי במשך שנים על אסטרולוגיה. מבחינתי, זה אפילו עדיף על ידנית מבחינות מסויימות, כיון שזה מראה את כל התמונה בכל יום ויום, לעומת תחזית ידנית שמדברת רק פעם אחת על מצב אחד. מצד שני, בידנית אפשר להתמקד ביריעה רחבה יותר ומעמיקה יותר, אבל זה ההבדל בין תחזית ידנית של שש מאות שקלים לתחזית חדשית של ששה שקלים..
אגב, בקרוב מעביר את זה לאינטרנט עם פירוט רב יותר, וזה בשלבים האחרונים שלו. לגבי התחזית היומית - ובכן, המיקוד היומי זהו מקום שמשותף להרבה אנשים, בעיקר כי הירח והכוכבים המהירים זזים מהר מה שאומר שגם הסיכוי שהדברים יחפפו הוא רב יותר. קורה שלכמה אנשים יש פרמטר משותף, אבל בפרמטרים אחרים הדברים ספציפיים ושונים, כך שאין ממש מצב שאנשים מסויימים יקבלו את כל מה שאנשים אחרים מקבלים, אלא רק חלקים מסויימים, פה ושם, כמו שקורה בחיים, אגב.. ולידע כללי - גם אני מאזניים עם אופק טלה..

רםםם

New member
יש עוד כמה התאמות בניכם

לפי מיטב זיכרוני (לא הייתי מהמר על הזיכרון שלי...) סטורן צמוד שמש, וסקוור מאורנוס לשתים.... אבל הירח בבתולה לעומת דגים, ומרס באריה לעומת קשת של יאיר..

למעלה