שלום לחכמי

roy758

New member
שלום לחכמי

החלומות הצלולים... אתמול התחלתי להתעניין בזה וחבר שלי נתן לי כתובת אתר בנושא קראתי שם הכל ומאוד התלהבתי אבל שהלכתי לישון משום מה כל פעם שניסיתי לסגור את העניים נתקף בי פחד כזה אני לא יודע למה כנראה בגלל מה שהיה כתוב שם על הרעשים ששומעים ועל זה שלא מרגישים את הגוף ואין לך שליטה עליו או משהו כזה וכל הליליה בכל פעם אבל בכל פעם שסגרתי את העניים משהו בחוץ קרה!! פעם מכונית נסעה במהירות ועשתה חריקה ענקית ופעם מטוס עבר מעל הראש שלי.... אז אני נשארתי ער עד 4 בערך עד שכנראה הגוף שלי החליט שהוא לא מפחד יותר והלך לישון, אני רק מפחד שזה יהיה כל לילה ולא תבינו אותי לאנ כון אני רוצה לחלום חלום צלול פשוט הרעיון כנראה מפחיד את הגוף אבל המוח רוצה (מוזר נכון?!,,....)

roy758

New member
ומה שהתכוונתי להגיד הוא:

שאם אחד מכם נגיד יספר לי את ככככככככככככככל התהליך מהרגע שהוא עצם את עיניו ועד הרגע שבו הוא הגיע לחלום אולי זה יעזור ל"לב" שלי להפסיק לפחוד

מוקוש

New member
הממ... אתה יוצא מנקודת הנחה שכווולם

פה נכנסו לחצלול דרך ווילד/מיילד... אז זהו- שלא. לפעמים אין "תהליך" יש "התעוררות" של המודע בחלום, אתה נמצא בחלום ואומר לעצמך: "אני חולם!"... אין ממה לפחד. הוויברציות וזה זה קצת מוזר בווילד/מיילד, ואת השלב הזה לא עברתי אז אני לא יכולה לדווח מעבר לזה.... תרגע... גם אין ממש סיכוי שתצליח ווילד/מיילד על הפעם הראשונה (נכון שאני מעודדת?!)

מוקוש

New member
חחח...עכשיו קראתי את ההודעה הראשונה

ולא ממש הבנתי ממה אתה מפחד. מהמטוס? מהמכונית? מלחלום? מה יש לפחד?

Variety

New member
ברוך הבא לפורום (+תגובה)

היי רוי, ברוך הבא לפורום. הרעשים והחוויות שאתה כל-כך מפחד מהם, הם משוייכים לשיטת שנקראת "ווילד". בשיטה זו, אתה נכנס לחלום ע"י כך שאתה לא נותן למוח להרדם רגיל. אתה משאיר חלק ממנו ערני. הגוף נרדם כרגיל (עובד שיתוק שינה, כדי שלא נעשה במציאות את מה שעושים בחלומות, נכנס לשלב הREM שמלווה, אם אתה מודע, ברעשים ותמונות ואני לא מבין למה זה מפחיד?! אני רק מחכה לדברים האלה, זה ממש אדיר לראות אותם). בשאר השיטות אתה הולך לישון כרגיל, אתה יכול לקרוא על שיטות אחרות שקיימות. למשל באתר של אלון, או באתר שלי או באתר הזה. מקווה שעזרתי, אם לא, תגיד, חלומות פז, Variety-

roy758

New member
אתם לא הבתנם אותי נכון

זה לא שםחדתי מהרעש של המטוס בחוץ זה רק הפחיד אותי יותר, תראו אני קראתי על זה ומאוד התלהבתי וכנראה שלא יודע!!!! פשוט לא הצלחתי לעצום את העניים שלי מבלי לפתוח אותם 5 דקות אחרי, הרעשים של המטוס כל זה היה מקרויות!!!!!!! זה היה מפחיד כי זה גם העיר אותי מהר יותר תודה לכם על עזרתכם, אני שאלתי חבר שלי וגם הוא אמר שהוא לא הצליח להירדם בלילה הראשון שהוא שמע על זה ואני מקווה שהלילה אני יישן טוב
ואני לא מצפה שיהיו לי חלומות צלולים מחר!! פשוט אני רוצה לישון (חחח
) טוב תודה לכם בכל מקרה! הרגעתם אותי מאוד שרק בשיטת ווילד קורים דברים מוזרים -רועי היותר רגוע-

avstern

New member
יש לך אחלה חבר, באמת

בנאדם טוב, שנון.. יודע להרגיע... אחח חבל שלא כולם כאלה....

תלמד לקבל את ההרגשה כטבעית

הפחד בהתחלה לדעתי הוא מכניסת הגוף והמוח למצב לא מוכר - חלקים שבדר"כ לא עובדים ביחד ולא מכירים אחד את השני נפגשים. ברגע שתאמין שמצב זה הוא טבעי וטוב - הפחד יעלם בברכת חיים נפלאים - שחר

roy758

New member
אני מקווה, כי גם אתמול

הצלחתי לישון רק שעתיים אחרי שטכנית הלכתי לישון (הלכתי ב12 ונרדמתי ב2)

למעלה