שלום לחוזרים בתשוקה! :)))))

ronen1981

New member
שלום רב לך

כידוע אני אתאיסט וקראים לי רונן, ואני אישית אשמח לדבר איתך כי לי לפחות ביום יום לא יוצא כל כך לדבר עם חרדים ,אבל אם תחליט לנסות לבזבז זמנך וזמני ולנסות להראות לי את החושך אתה מוזמן אבל תשתדל לפחות שזה יהיה משהו חדשני ומרענן ולא מחזור של כל אותם טיעונים ישנים המוכרים לי כבר כל כך שיש לי כבר את התשובות מוכנות להם מראש. האמת אני גם חייב לשאול אם לצורך העבודה התירו האם העבוד שלך היא גלישה בפורמים? שכן אם לא אז הרי אתה חטא בכך שנכנסת לפורם....(אבל אל תדאג אני לא יגלה לאלוהים אם אתה לא :) ) שנית אני היתי רוצה אם אפשר שתרחיב ותפרש תמשפט שלך "ברחתם מהמציאות המרה למציאות קשה ואכזרית יותר". לגבי הדבר הנוסף שלך "מאושר עד אין סוף....." אני חייב להגיד שאתה נשמע לי כמו פירסומאי (אולי זה התחום שלך?). אני אישית לא מאושר עד אין סוף וטוב שכך ,יש תקופות טובות ויש רעות ושניהם הכרחיות ולא היתי מחליף אותן כי הן מה שהפכו אותי למה שאני היום. שלך רונן

מיאווו&

New member
אהלן רונן

אם הוא פירסם את זה בפורום, אז בטח הוא לא מפחד שאלוקים יראה את זה. תרגיש חופשי לרוץ לספר לו, אם יש לכם תקשורת טובה
* * * (להיות מאושר, זה להרגיש שטוב לך גם כשקורים דברים רעים.. ממממ.. מציאותי, אבל כ"כ קשה, שקשה לי להאמין שזה קורה אצל יותר מכמה יחידי סגולה בעולם.)

זיסער

New member
שלום וברכה ר´ רונן :))))

ב"ה שלום לך אתאיסט נכבד... אין לי הרבה מה למכור לך... היות ואני לא בקטע... אבל בכל´ופן רק אומר לך שאם עדיין לא הגעת לבד למסקנה שיש אלוקים, אז אין לי כוח להסביר לך שאתה עיוור :))))))))) לעניין הגלישה. לצורך עבודתי אני גולש באתר נפלא זה (שאגב, נבנה והוקם ע"י חרדי, חסיד ברסלב)... ומתוך סקרנות נפלתי לפורום זה, והיות וזה איננו פורום הועסק בעניני "תועבה" אז לא נראה לי שיש לאסור על כניסה לפורום זה... (כמובן, רק אם אתה בטוח שח"ו לא תושפע מהסביבה :)))) ולגבי הגילו לאלוקים, נראה לי שענו לך בצורה הטובה ביותר :))) אגב, יודע הנך מדוע חסידי חב"ד פוחדים מאלוקים? כי הוא מגלה הכל לרבי :))) לגבי, "ברחתם מהמציאות וכו´" אני מקווה שאתה מסכים איתי שאחד שהיה לו טוב בתור חרדי, לא הלך לרעות בשדות זרים... ולא נראה לי שלחברה החילונית יש יותר אפשרויות מהחברה החרדית לעזור אחד לשני ללא הבדלי מין, גזע ודת... ולשאלת המיליון, אני אכן פרסומאי. מאז ביאתי לעולם אני עובד לשווק את עצמי, אם אני מצליח או לא, זה תלוי בכם ולא בי :))) שבוע טוב והמון הצלחה... זיסער, חרדי מאושר

continiu

New member
תשוקת ה" כהרף עין

קודם כל מה רע בתשוקה?! מה רע בלהנות?! בעיני זה עדיף מאשר לצקת תוכן טיפשי לחיים רק בשביל להרגיש מלאים. כלומר: אם אתה מכניס לעצמך בראש שהמתים כלומר החול שנשאר יתגבש ויקום לאדם וירוץ לירושלים אז אולי שווה לך להחנק בעולה של תורה, כד לברוח מההתמודדות עם המוות. אבל בנתיים אתה מפסיד כי כשהבטריה תיגמר לא תהיה יותר ולא תוכל להנות, ולכן אין שום פסול בלהנות ולנצל את החיים לנהנתנות עד כמה שאפשר. הרי היהודים הם היטקיסטים והם ידעו שבעידן המודרני פסלים לא יעבדו, אדם יעשה פסל ויהפכו לאל ולכן המציאו את אלוהים. מין דני דין שרואה ואינו נראה ברא את העולם ויכול הכל אם הוא היה נראה היו רואים שזה שטויות אבל כשהוא לא נראה אז אפשר להסביר הכל בבלבולי מוח התלהמויות גימטריות ראשי תבות וסיפורי חז"ל. כמה היטקיסטים הדתיים אפשר לראות בסיפורים שבנויים על אותו עיקרון, לוקחים נקודה מענינת איזה נס דמיוני ומדביקים אותו לאדמור או באבא. לא איבדנו את אלוהים, אף פעם לא מצאנו אותו, אבל גדלנו אצל אנשים שנכנעו להתלהמות והערמומיות הדתית האלוהית. מה גרם לעזוב?! הבנו שלהניח תפילין כל יום במין שיגרה טיפשית ולהתפלל 3 פעמים ביום במין שגרה טפשית זה טמטום. אין אפס אם לא היינו עוברים משבר לא היינו חוזרים, אבל המשבר הוא לא שחזרנו אלא שגדלנו במקום שהוכתב מראש מה תהיינה השקפותינו, וכעת התגלתה המציאות ולהתחיל בגרות למשל מכלום כי כשאתה לומד מתמטיקה לא יעזור שיטה מקובצת. זה גם לא יעזור להתפרנס והקרע החברתי משפחתי. לא עזבנו את אלוהים כי הוא אף פעם לא היה חוץ מחומר של שטיפת מוח, ניקינו את זה.

מיאווו&

New member
תגובה זו נכתבה בלשון זכר, אך..

מתאימה לנשים וגברים כאחד
(אין לי מושג אם לכתוב ´את´ או ´אתה´, ונראה לי שהפתרון לחסוך את זה, זה לציין את העובדה בפרטים האישיים, או לפחות לכתוב איזו מילה שתלמד על כך. לא מאמינה שזאת עובדה שמישהו ינסה להסתיר) (מהמרת על כך שאתה גבר-) אתה שם לב שאתה מתקיף?
(תקן אותי אם זה סתם היה נראה לי..) למה? למה? א-ת-ה חושב שאוהלה של תורה זהו מקום להחנק בו. א-ת-ה חושב שהחינוך הדתי הוא תוכן טפשי שהדתיים יוצקים לתוכם, כדי להתחמק מהריקנות. אתה טוען שלא "להנות" מהחיים במושגים שלך, שווה לביזבוז הבטריה לחינם, ושאיזה דנידין ברא את העולם, כי הוא התחיל קצת להשתעמם מזה שאף אחד לא שם לב שהוא קיים. אבל מה דעתך על כל אלו שלא חושבים כמוך? מה דעתך שבאותה מידה שאתה חושב שאתה צודק, יש אולי מליון אחרים שחושבים שאתה טועה? ומי מספיק אובייקטיבי, כך שיהיה מוסמך לקבוע מה נכון באמת? למה להתפלל 3 פעמים ביום זו שיגרה טיפשית ולאכול 20 פעם ביום זה לא? אז נכון שהיום רוב האנשים לא מרגישים בתפילה צורך כ"כ חיוני, אבל לפי האמונה היהודית, התפילה היא "אוכל" רוחני, שאינו פחות חשוב מאוכל גשמי. ואינך יכול לשלול דרך של מאות אלפי בני אדם בעולם, אולי אפילו מליוני.. אין לי כל ענין להתווכח, לתקוף חזרה או לריב. ואני גם לא רוצה להאמין שלך יש. אני רק חשבתי, שלפחות בפורום, צריכים יותר לכבד- האחד את דעתו של השני. ואם אני טועה, כנראה שמקומי איננו כאן. ומלבד זאת, אין שום רע בהנאה, כל עוד אינה חוצה את הקו האדום שהצבת לעצמך (או שהחברה בה אתה חי -ובה בחרת לחיות- הציבה לך). הנאה במושגים שלי- בשבילי, והנאה במושגים שלך- בשבילך.

למעלה