שלום לחברי פורום...

s u z a n a

New member
שלום לחברי פורום...

אקדים: אני בורה לחלוטין בענייני גננות... יש לי שלושה עציצים יפים ביותר אך קטנים.. מה ניתן לשתול בהם- איזה צמח ירוק וקטן שנשאר קטן לשים ליד הדלת... (אגב- יש הרבה אור ושמש ליד הדלת) תודה

s u z a n a

New member
אני לא אוהבת קקטוסים- הם עבים ו..

וקוצניים והופכים לענקים עוד המלצות... אנא ממכם...

s u z a n a

New member
אנא ממכם.... תשובה...

יש למישהו איזה רעיון... זה צריך להיות ירוק וקטן שנשאר קטן

גלית2002

New member
שלום, סוזנה../images/Emo140.gif

אולי סוקולנטים, קרובי משפחה של קקטוסים. הם לא קוצנים,יפים, והם נשארים קטנים בעציץ קטן. ביי. גלית.

יש הרבה קקטוסים שאינם קוצניים.

לדוגמא, זיגוקקטוס (קקטוס חג המולד), אפיפילום ודומיהם, הנשארים נמוכים ובעלי פריחה מרהיבה. בכל מקרה, אם את רוצה רעיונות עלייך לתאר את העדפותייך בצורה מפורטת יותר.

אור רון

New member
רעיון...

לא הבנתי בדיוק מה זה אצלך "ליד הדלת" ומה זה "עציץ קטן" (איזה גודל?) אצלי יש אדן חלון קטן ליד הדלת, במרפסת מחוץ לבית, ויש לי שם עציץ עם צמח שאת שמו אני לא זוכרת, אבל עליו בצבע ירוק כהה, עגלגלים (דומים קצת לעלי רקפת) וזהו למעשה מטפס, הזוחל לו למטה על הקיר. בעיניי הוא יפהפה, וגם אם אני שוכחת להשקות - הוא חזק ועמיד ביותר. ויש עוד סוגי מטפסים שכאלה...(מצטערת, אני גרועה בשמות). כמו כן - ביגוניות הן יפות ופורחות רוב השנה - אפשר לשתול 3 גוונים שונים - גוון בכל עציץ - יכול להיות נפלא!! ובכלל - רוב הצמחים - גדלים לפי גודל העציץ. (היה לי פעם עציץ עם "אוזן פיל". בגלל גודלו של העציץ - לא היו לי אף פעם יותר מ- 3 עלים - כל פעם כשצץ עלה חדש - אחר נבל.. נאמר לי שזה כי העציץ קטן מדי. לאחר שהעברתי אותו לגינה - קיבלתי צמח גדול ומרשים.)כלומר - צמח לא יגדל יותר מדי אם אין לו לאן, ולכן כמעט הכל בא בחשבון.

למעלה