שלום לחברי הפרום

שלום לחברי הפרום

אני אמא לתאומות בנות שנה ובן 4 וחצי . אמרו לי שהשנה הראשונה היא הקשה מכל, אני לא יודעת אך יהיהו השנים הבאות אבל אין ספק שהשנה החולפת היתה קשה. מכל הבחינות- פיזית נפשית וכלכלית, שלא נדבר על כך שהזוגיות עמדה לא אחת למבחן. אבל (ואת האבל הזה מכירים כולכם) זה אושר ענק! הבית מלא בקולות של ילדים שלושה קטנטנים שממלאים אותנו בכל כך הרבה אושר. ברגעים הקשים אני משתדלת להזכיר לעצמי כמה עשירה אני למעשה. אשמח חלוק איתכם את הרגעים השמחים כמו את הקשים. ענת

חיבנוקי

New member
ענת ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון, מבינה את ההרגשה שלך ,אנחנו הורים לשני זוגות תאומים בני 5 ובני 7 וזה נעשה יותר קל במובנים מסויימים ובמובנים אחרים יותר קשה. אבל האושר הוא ענק ושווה כל רגע ורגע. מקווה לפגוש אותך כאן שוב שיר

אני מורידה את הכובע

וואו שני זוגות תאומים. איזה מרשים. איך מתמודדים עם זה? זה נראה לי יותר קשה מללדת שלישיה כי הרי הראשונים שלך היו בני שנתיים כשהקטנים נולדו. איך באמת עושים את זה? יש לך עזרה? אני יודעת שבלי עזרה לא הייתי מסתדרת, ואצלי זה קצת יותר פשוט. הבן שלי הי בן שלוש וחצי כשהןנולדו, וזה עד עכשיו לא פשוט איתו. דרך אגב ראיתי את החמודים שלך בתמונות. יש לך שלושה בנים ובת, היא כנראה נסיכה קטנה, לא?

חיבנוקי

New member
היי ענת

בהתחלה גרנו בקיבוץ וגם הורי גרו שם,אז הייתה לי הרבה עזרה(אמא שלי מומחית לתאומים ,גם היא אמא לזוג -כיום בני 20). ועדן בהחלט נסיכתית.

נירית1

New member
ענת ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אנחנו עוד מאד טריים תאומות בנות שבעה שבועות ובן עוד רגע בן שלוש, אבל מאד מזדהה עם מה שכתבת ותמיד נשמח לעצות.

תודה נירית

מזל טוב, שבעה שבועות זה ממש ההתחלה והיא באמת קשה. מהתקופה הזאת אני בקושי זוכרת משהו הכל נראה לי כזה הזוי.. הזכרונות הם בליל של בכי, רחיצת בקבוקים, עייפות וכמובן אושר גדול! אז שיהיה לכם קל. איך הבן שלך מתמודד? ענת

נירית1

New member
הי ענת

הבן שלי הסתגל נהדר לשינוי, מעל ומעבר למה שיכולתי לקוות. אין רגרסיות והוא מאד אוהב את התאומות. נראה מה יהיה בשלב שהן תתחלנה לזחול ולגעת לו בדברים.

רז2

New member
ברוכים הבאים

כיף למצוא חדשים בפורום.... הקטנים שלי בני שנה וחמישה חודשים אוטוטו..... ואני בהחלט מסכימה שהשנה הראשונה היא הקשה ביותר. אני חושבת שהתחלתי להבין מה קורה, ולהנות ממש מהילדים רק בסביבות גיל 9 חודשים. אבל עכשיו, כשכל יום יש משהו חדש, זה כיף כפליים. אני בכלל לא יכולה לדמיין איך זה לגדל רק ילד אחד. אז נשמח לשמוע ממך בפורום.

keren1

New member
ברוכה הבאה ענת ../images/Emo24.gif

שמי קרן ואני אמא לדניאל בת 3.5 ולשני ומתן תאומים בני שנה ושבעה חודשים. אנחנו שרדנו את השנה הראשונה בציפורנים ועכשיו מחכים שהשנה השניה תסתיים. נקווה שהשנה השלישית תהיה הרבה יותר קלה. נשמח לקבל שמות של הילדים כמו כן תאריכי לידה כדי שנוסיף לרשימה...וקדימה תמונות. יום טוב וברוכה הבאה למשפחה השניה שלנו. קרן

רז שלום

איך זה לגדל אחד? הרבה הרבה יותר נינוח! יש יותר זמן לשבת איתו ולעשות דברים. יש יותר זמן לבן הזוג, אפשר לשמור על קשר עם חברים וחברות (ולא רק עם ההורים של החבירם של הילדים) ובקיצור זה עולם אחר, אבל מי רוצה להשאר רק עם אחד? אמנם עכשיו הכל יותר דחוס, אבל הבית מלא בקולות של ילדים (ושל החברים שלהם) ובהרבה אושר. להשתמע ענת

nonana

New member
ברוכה הבאה ענת../images/Emo140.gif

שמחים לראות אותך במחיצתנו

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני רונית , אמא לבת ובן בני חצי שנה (היום בדיוק)ומסתבר שאנחנו בעיצומה של השנה הקשה... מקווה שתרגישי פה כמו ב-

תודה רונית

מהם שמות ילדייך? מעניין אותי לדעת מהי הדינמיקה בין בן ובת בגיל הזה, האם עכן הבת יותר דומיננטית כמו שכתוב בספרות?

רז2

New member
אני עונה... אבל לא במקום רונית!

סתם נדחפת. אבל בכל מקרה, אצלי הבת היתה דומיננטית בגיל חצי שנה ללא שום ספק, והיא עדיין דומיננטית בגיל שנה וחמישה חודשים! פשוט הבדל עצום!

טל של 4

New member
ענת, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ספרי לנו קצת על התאומות זהות/דומות..הולכות כבר?? אצרף לך את רשימת כל החברים שהתפקדו עם תאריכי לידה (אמיתיים ומשוערים) ואם תרצי צרפי לנו תאריכים ואני אעדכן. (קרנושה הרשימה צמחה לה והתרחבה אז אפשר לעדכן את הפס הצהוב למעלה)

תודה טל

על הברכות והרשימה. תאריכי הלידה של הילדים שלי: אביב- 21/9/1997 שחר וענבר - 2/2/2001 שחר וענבר אינן זהות. הן שונות לגמרי במראה ובאישיות, אנסה לשלוח בקרוב תמונות. להתראות בינתיים

ענתינה

New member
הי ענת וברוכה הבאה../images/Emo141.gif

גם אני ענת (פה ענתינה) אמא של עידן ורז בני שנה וחמש. אנחנו פה ביחד בקשיים , בקטעים ובעיקר בעיפות!!!!

נעים מאוד

אשמח לשמוע ממך חוויות, איך היתה ההתחלה? יש לך עזרה? מי מטפל בילדים? ועוד דברים שבא לך לחלוק. ענת

למעלה